Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי נמצה רכב וולוו 745 יבוא אישי ,שנת 1990.נפח מנוע 2000סמק.16 שסתומים עם מגדש טורבו.

דגם מנוע b204ft .שהוא דגם נדיר מעוד בסידרת 700\900 והיה נימכר רק לשוק של איטליה.המנוע בעל 185 כוח סוס.

לצערי הרב המנוע לא תקין ואין אפשרות לתקן אותו. גם כן אין למצוע מנוע כזה בארץ ולא בחו''ל,אבל אני מעוד רוצה להחזיר את הרכב לכביש.

איזה דגם מנוע אני יכול להתקין במקום b204ft ?

העם קיימת אפשרות להתקין דגם מנוע b230fk שקיים בסידרה 700\900 בארץ עד שנת1998 ואותו יש אפשרות לקנות בארץ?

מנוע b230fk הוא מנוע שנפח 2300סמק,8 שסתומים עם מגדש טורבו ובעל 137 כוח סוס.

כמו כן המנוע משתמש באותה מערכת הזרקה,הצתה ותושבות מנוע כמו ברכב שלי.כך שאין צורך בשום שינוי חוץ מי להתקין את המנוע.

אסמך לקבל את העזרה שלהם.

בתודה.

ארטיום

volvo 745 b204ft 2.0 16v turbo manual 0.9bar

פורסם

שלום רב

אני חושב שיכול להיות שיש לי מנוע כזה מיבוא ( עם 16 שסתומים )

אני יבדוק את זה מחר .

בגדול אין בעיה להחליף מנוע לדגם הסטנדרטי שיש בארץ רק צריך ליבדוק האם זה מותר מבחינת הרשויות

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

אני חושב שיכול להיות שיש לי מנוע כזה מיבוא ( עם 16 שסתומים )

אני יבדוק את זה מחר .

בגדול אין בעיה להחליף מנוע לדגם הסטנדרטי שיש בארץ רק צריך ליבדוק האם זה מותר מבחינת הרשויות

בברכה זיסו יוסי

תודה רבה על התשובה.אני ממש בספק שקיים מנוע הזה עוד איפושהו כי היו פחות מ2000 מכוניות עם מנוע הזה מי1990 עד 1994. יש לי את הb230fk שכבר מוכן להשתלה בפנים,אבל עם באמת יש לך מנוע כמו שלי,אני אשקול את האפשרות לקנות אותו ממך.

היום הייתי בעמדה 1 בחולון. הם שלחו אותי ליבואן. שלחתי ליבואן את הבקשה וממתין לתשובה.

volvo 745 b204ft 2.0 16v turbo manual 0.9bar

• תוכן חדש...