Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

שוב אני קופץ לכוונים אחרים בקשר לקניה של הרכב שלי

עד היום חיפשתי אודי A3 ופיג'ו 206\307 ב30K ואין לי כבר כוח אלייהם, אז חשבתי לוותר עלייהם ולקחת הלוואה של 30K ולקנות את רכב החלומות שלי-- סיאט לאון 1.8 טופ ספורט מהשנתונים המאוחרים יותר 2004/5.

מה אתם אומרים, זאת קניה חכמה? אני יצטער על זה בסוף מבחינה כלכלית?

כאמור אני משתחרר בעוד כחודש וכנראה חותם קבע ואולי במסגרת הצבאית יהיה לי יותר קל לתחזק רכב כזה.

נ.ב התכוונתי לקנות אותה (את הסיאט) אחרי שנה שנתיים כשיהיה לי את כל הסכום במזומן.

תודה לעוזרים

פורסם
שלום לכם,

שוב אני קופץ לכוונים אחרים בקשר לקניה של הרכב שלי

עד היום חיפשתי אודי A3 ופיג'ו 206\307 ב30K ואין לי כבר כוח אלייהם, אז חשבתי לוותר עלייהם ולקחת הלוואה של 30K ולקנות את רכב החלומות שלי-- סיאט לאון 1.8 טופ ספורט מהשנתונים המאוחרים יותר 2004/5.

מה אתם אומרים, זאת קניה חכמה? אני יצטער על זה בסוף מבחינה כלכלית?

כאמור אני משתחרר בעוד כחודש וכנראה חותם קבע ואולי במסגרת הצבאית יהיה לי יותר קל לתחזק רכב כזה.

נ.ב התכוונתי לקנות אותה (את הסיאט) אחרי שנה שנתיים כשיהיה לי את כל הסכום במזומן.

תודה לעוזרים

כמי שהיה בעלים של לאון 2002, 1800 לא טורבו, אני רוצה להגיד לך שהרכב אדיר.

כל בוקר כשנכנסתי אליו, הדבר היחיד שהיה חסר לי זה הטורבו.

זהו באמת רכב חלומות.

מה שכן,

כשלוחצים, משלמים בדלק, צמיגים, רפידות, בלאי מצמד, טורבו וכ"ו.

כשאתה מחשב את ההוצאות שלך, תבנה לך טבלה באקסל תוסיף שם עלות שנתית של כל הדברים ואז תחלק ב 12

תראה אם אתה יכול לעמוד בזה. (ביטוח, רישוי, דלק, טיפולים + תיקונים, צמיגים, השתתפות עצמית על תאונה אחת [טפו טפו], ירידת ערך).

קח בחשבון ששוק היד שניה חלש מאוד היום, יש מחוץ לעבודה שלי איביזה FR 2007, במצב מדהים, שעומדת כאן כבר 3 חודשים ולא נמכרת. המוכר אמר שהוא לחוץ ולא מוריד מחיר. מה יקרה אם תעזוב את הקבע? האם תוכל להמשיך לעמוד בתשלומי ההלוואה? אל תהיה בטוח שתוכל למכור את הרכב כל כך בקלות כדי לסגור את ההלוואה.

לגבי אמינות, אני לא יודע לגבי הטורבו, אבל לאון 2002 ולאון 2005 שיש/היו לנו, פשוט מתפקדות ועובדות כמו שעון.

מן הסתם מדי פעם יש משהו קטן של בלאי טבעי, אבל הרכבים פשוט נוסעים בלי להסס ובלי בעיות.

ה 2002 האיצה ונסעה בדיוק כמו ה 2005. שתיהן 1800 20v אוטומטיות.

בהצלחה!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

יש עוד מישהו שיכול לומר משהו על הנושא? אני כל כך רוצה לעשות את זה ואני מפחד שזו לא תהיה קניה מוצלחת.

כל פעם כשאני מחפש פיג'ו או אודי אני מתבאס כל פעם מחדש..

פורסם

מתבאס ממה ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שמע בתור אחד שיש לו את הרכב,אמנם 2002 4*4 אני באמת יכול לומר לך שזה רכב קטלני אני איתו 4 שנים,לא אשקר לך אני כבר מוכר אותו באיזור ה5 וחצי חודשים,יכלתי למכור אותו מזמן אם הייתי מוריד את המכנסיים ויש הרבה אנשים שמנסים לסחוט אותי במחיר וזאת הסיבה שאני לא מוכר.

לאחרונה הורדתי את המחיר כי אני טס לדרום אמריקה בקרוב,אני לא אומר לך את זה בשביל שתקנה את שלי שלא תחשוב בטעות כי הבנתי שאתה מסתכל לכיוונים 04/05 ובינינו הדגם שאתה רוצה גם יפה יותר,טמבון קדמי,אחורי וכו',גם נראה יותר טוב מבפנים.

מה שכן בתור בעלים של הרכב אני יכול לומר לך שזה רכב אדיר,אתה תהנה ממנו הרבה יותר מA3 או גולף GTI מאותם שנתונים.

ממליץ לך בחום לקנות רכב מהסוג הזה,אתה ממש לא תצטער על זה.

אם אתה מתחזק את הרכב כמו שצריך תקלות לא יהיו לך,יש בלאי רגיל אתה יודע כמו שיש בכל רכב,אבל אם תקפיד על טיפולים בזמן ותעשה הכל כשורה לא אמורות לצוץ בעיות כלשהם אבל בכל זאת אל תשכח ברכבים האלה יש יותר תקלות מרכבים רגילים.

כשאתה קונה את הרכב ממליץ לך לא לחסוך בבדיקה,תעשה כל בדיקה אפשרית,יחסוך לך הרבה כסף אולי בעתיד.

אם יש לך עוד שאלות תשלח לי בפרטי ואני אשמח לעזור לך.

דבר שני כמו שהבחור מעליי אמר,השוק יד שניה באמת חלש היום,יש לי חבר עם איביזה קופרה יפהפיה שמכר אותה אחרי חצי שנה בלוח,ללא תקלות נראית אש,או למשל יש לי חבר עם מאזדה ספיריט שחורה גם מכר אותה לאחר 7 חודשים.

• תוכן חדש...