Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר גלישה בכמה פורומים בחו"ל שמתי לב לפריט מידע אחד שיכול להיות מאוד שימושי וחסר כאן:

רישום סוג הרכב של כל משתמש.

הכוונה היא שמתחל לשם המשתמש והסמלון\מיקום שלו תיהיה שורה נוספת:

נוהג על: MX5 02'

זה פיצ'ר שימושי מכיוון שהוא יכול לאגד בקלות יתרה בעלי רכבים זהים או דומים (הדבר היחיד שוודאי פה בפורום זה למי יש את "רכב הפורום", הרי זו סקודה פאביה ושלרוני יש מיאטה :wink:).

נכון שיש השרשור של "מי אתה, על מה אתה נוהג והאם גם אתה אוהב בחורות עם אבטיחים?", אבל השרשור הזה לא מתעדכן כל הזמן והרי יותר פשוט לראות בפוסטים מי נוהג ועל מה.

מה דעתכם על הרעיון ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רעיון נחמד, אבל לא בטוח שכולם יישמו אותו, בדיוק כמו שלא כולם מוסיפים חתימה או מיקום.

לפי דעתי מן הראוי שכל אחד יוסיף מה הנסיון שיש לו על רכב מסויים כאשר הוא מדבר עליו. לכתוב "הייתה לי BX והיא הייתה כל הזמן במוסך" זה לא ממש משכנע, אותי בכל אופן.

הכותב נוהג בפורד פוקוס קצת יותר משנתיים ו40K ק"מ :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

להוסיף מיקום ועל מה אתה נוהג ומהר מאוד תראה את הרכב נעלם לך מהחנייה במיוחד אם יש לך רכב "מיוחד" היות והעלתה תמונות שלו אחרי שהברקת אותו.

רעיון נחמד אבל בעייתי מעט.

פורסם
מה דעתכם על הרעיון?

דעתי האישית חיובית, אני מאמין שזה רעיון טוב שעשוי לשפר את התקשורת בפורום.

עם זאת, הנושא עלה לדיון כמה פעמים בעבר, עם הארגומנטים הבאים:

• למשתמשים רבים כאן יש יותר מרכב אחד (שתי מכוניות בבית, או רכב פרטי + אחד של העסק). איזה מהם תשים שם?
  • אנשים רבים חיים בסרט שהרכב שלהם זה משהו מיוחד וכל גנבי ישראל רק מחכים לדלות פרטים על המיקום שלו.
  • אם אגיד שאני נוסע על טויוטה, איך אוכל להשתתף בדיונים על האמינות המחורבנת של הצרפתיות?

אתה מבין את הכיוון... :roll:

• תוכן חדש...