Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה לכם? מה קח כמחמאה?

מישהו עושה חיפוש לרכב שלו, רואה 2 תוצאות עם אותה תמונה, מה אמור להבין מזה...?

זה רק מבריח לו קונים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כפי שכבר טענתי בזמנו, מסתבר שהתמונות האלו עוברות ממוכר למוכר לסוחר למוכר..

לאחר מכן כשאני מנסה למכור - כבר נתקלתי בעבר בשאלות כמו : "אני רואה שאתה כבר לא מצליח למכור חצי שנה", "זו תמונה של הרכב שלך? כי ראיתי אותה מסתובבת פה הרבה".

אני יודע שאני יכול לצלם תמונות חדשות לכשארצה למכור, אבל מפריע לי בכל מקרה התמונות הללו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

גם אנ נתקלתי במישהו ששם את התמונה של הרכב שלי ביד-2. התמונה אגב פורסמה במקום אחד בלבד - פה בפורום B-)

פורסם
כפי שכבר טענתי בזמנו, מסתבר שהתמונות האלו עוברות ממוכר למוכר לסוחר למוכר..

לאחר מכן כשאני מנסה למכור - כבר נתקלתי בעבר בשאלות כמו : "אני רואה שאתה כבר לא מצליח למכור חצי שנה", "זו תמונה של הרכב שלך? כי ראיתי אותה מסתובבת פה הרבה".

אני יודע שאני יכול לצלם תמונות חדשות לכשארצה למכור, אבל מפריע לי בכל מקרה התמונות הללו.

אפשר להבין אותך.

זה פשוט חוצפה!

אגב, אדם שמשתמש בתמונה של רכב אחר זה נראה כאילו הוא מתבייש מהרכב שהוא מוכר, הוא צריך להיות אדם מאוד לא ישר על מנת לקחת תמונה שלא שלו ולהשתמש בה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון - התקשרו אליי מיד2, ואמרו שאין להם מה לעשות כי אין הוכחה שהתמונה אכן שלי :shock: , אז שאלתי אותה אם לבחור יש הוכחה שהיא שלו, ואז הייתה דממה.

אמרתי לה שתתקשר אליו ותבקש יפה ואני בטוח שהוא יוריד וכך היה.

כנראה שמעכשיו נעשה WaterMark על התמונות שלי.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני עכשיו קבוע מצלם בRAW ועושה המרה לJPEG. את קובת הRW אני שומר תמיד בצד, כך שאם מישהו ישים איפה שהוא תמונות שלי, יש לי את קובץ המקור כדי להוכיח. ממליץ לצלם בRAW ולשמור על הקובץ בצד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עידכון - התקשרו אליי מיד2, ואמרו שאין להם מה לעשות כי אין הוכחה שהתמונה אכן שלי :shock: , אז שאלתי אותה אם לבחור יש הוכחה שהיא שלו, ואז הייתה דממה.

אמרתי לה שתתקשר אליו ותבקש יפה ואני בטוח שהוא יוריד וכך היה.

כנראה שמעכשיו נעשה WaterMark על התמונות שלי.

תקרא כאן :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089811,00.html

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני עכשיו קבוע מצלם בRAW ועושה המרה לJPEG. את קובת הRW אני שומר תמיד בצד, כך שאם מישהו ישים איפה שהוא תמונות שלי, יש לי את קובץ המקור כדי להוכיח. ממליץ לצלם בRAW ולשמור על הקובץ בצד.

יש לי עותק RAW מקורי, אתה חושב שהבחורה מYAD2 הבינה על מה אני מדבר? הרגשתי כאילו שאני מנסה להסביר לסבא שלי בן ה102 שאני יכול להוכיח שהתמונה שלי.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

שפיסרמתי מודעה של דייהטסו שרמנט 84, מישהו העתיק ממני את התמונה! טלפון קצר לשירות הלקוחת של יד 2 (עשו בדיקה שבאמת זאת התמונה שלי המקורית) והתמונה עפה מיד!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני כתבתי תלונה ליד-2 והתמונה הוסרה מיד. בלי לשאול שאלות.

שפיסרמתי מודעה של דייהטסו שרמנט 84, מישהו העתיק ממני את התמונה! טלפון קצר לשירות הלקוחת של יד 2 (עשו בדיקה שבאמת זאת התמונה שלי המקורית) והתמונה עפה מיד!

ככה אכן היה בפעמים הקודמות, הפעם הבחורה מYAD2 אמרה לי שבעקבות תלונות הפוכות (אנשים שהורידו להם תמונות מקוריות בעיקבות תלונות שווא על העתקה), אז הנושא קצת בעייתי.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
יש לי עותק RAW מקורי, אתה חושב שהבחורה מYAD2 הבינה על מה אני מדבר? הרגשתי כאילו שאני מנסה להסביר לסבא שלי בן ה102 שאני יכול להוכיח שהתמונה שלי.

תגיד לה שיש לך את תשליל דיגיטאלי של התמונה ויש את זה רק למי שהתמונה שייכת באמת. אם היא לא מבינה, תבקש לדברה עם האחראי או עם מישהו שמבין. תסביר לה שזה הפרה של זכויות יוצרים. כמו כן תסביר לה שיש לך את התמונה עם לוחית רישוי הלא מטושטשת וזה בדיוק מספר של הרכב שנמצא בבעלותך.

חלק ממצלמות רושמות לתוך EXIF של RAW מספר הסידורי שלהן. תבדוק את זה. ואז תוכל להגיד שבתמונה המקורית יש מספר סידורי של המצלמה שבבעלותך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התמונה כבר ירדה, אבל בהחלט למדנו לפעם הבאה למקרה שYAD2 יהיו פחות נכונים לעזור.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
התמונה כבר ירדה, אבל בהחלט למדנו לפעם הבאה למקרה שYAD2 יהיו פחות נכונים לעזור.

בפעם הבאה אני מוכן לרכוש ממך את זכויות היוצרים של התמונה.

• תוכן חדש...