Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 1.8 ידני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי אם סוכנות מיצובישי מוכרת את הדגם הזה?

http://www.auto.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%9D-8633-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8-1-8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-Sport.aspx

כי באתר שלהם הוא לא מופיע.

ואם כן מהי צריכת הדלק האמיתית של הדגם הנ"ל. ובכללי איך הרכב.

תודה לעוזרים !

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

אתה יודע אולי מהי צריכת הדלק של הרכב?|

תודה !

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

הגיעו מספר מצומצם של יחידות.

כרגע לא מביאים אותן גם לא בהזמנה מיוחדת.

נהגתי על הרכב לפני 3 שנים בספרד, קשה לי להיזכר ולרשום התרשמות עכשיו כי הנסיעה שלי על ידנית היתה בכביש מהיר.

אגב, המחיר של ה- 1.8 הידנית שהגיעה לארץ היה מעולה...121K ש"ח ל-1.8 ידנית ברמת גימור מאובזרת יחסית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אה הבנתי :\ תודה !

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

אם דלק מוטורס מוכרים פוקוס ידנית ב105K, גם כלמוביל יכולים.

הלנסר רכב פחות איכותי מהפוקוס בכל פרמטר וגם פחות מהנה לנהיגה, אין סיבה שיעלה כ20K יותר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

חחחח שיגעתם אותי.

אז יש אפשרות להביא את הרכב ? כנראה אנחנו נלך בשבוע הקרוב לסוכנות של מיצובישי ונקבל מהם תשובה סופית. ובכל מקרה אם אפשר להגיד לי מהם החסרונות של הרכב.

תודה !

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם
אם דלק מוטורס מוכרים פוקוס ידנית ב105K, גם כלמוביל יכולים.

הלנסר רכב פחות איכותי מהפוקוס בכל פרמטר וגם פחות מהנה לנהיגה, אין סיבה שיעלה כ20K יותר.

דלק מוטורס מוכרים פוקוס בסיסית ב- 105K עם מנוע 1.6 וכלמוביל מכרה לפני כמעט שנה לנסר 1.8 מאובזרת ב- 121K. מה הקשר?

אפשר גם להתווכח איתך על נושא ההנאה מהנהיגה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למה? אתה חושב ש140 כ"ס זה הרבה כח לרכבים השמנמנים של ימינו? זה לא איזה 106...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בלינק יש נתונים של מנוע 1.8 ליטר עם 143 כ"ס לדגם קוראים SPORT והתאוצה 0-100 קמ"ש לוקחת 11.2 שניות :shock: . בטח טעו, נכון?

sport במקרה הזה זאת רמת גימור, לא רכב ספורטיבי.

פורסם

אז יש אפשרות להביא את הרכב?:roll:

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

אחלה תודה על העזרה !

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

• תוכן חדש...