Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

קניתי גולף שנת 2002 לא מזמן ואני לא יודע איזה שמן יש במנוע

עכשיו הבנתי מקריאה פה בפורום שמומלץ לשים שמן 15W40

עכשיו השאלה שלי אם נגיד יש לי במנוע עכשיו שמן חצי סינטטי ואני מכניס שמן מינרלי אז זה לא הורס משהו ?

ואם כן אז איך אני בודק איזה שמן יש לי עכשיו ???

פורסם
שלום ...

קניתי גולף שנת 2002 לא מזמן ואני לא יודע איזה שמן יש במנוע

עכשיו הבנתי מקריאה פה בפורום שמומלץ לשים שמן 15W40

עכשיו השאלה שלי אם נגיד יש לי במנוע עכשיו שמן חצי סינטטי ואני מכניס שמן מינרלי אז זה לא הורס משהו ?

ואם כן אז איך אני בודק איזה שמן יש לי עכשיו ???

1. בודק בקבלות של מוכר הרכב.

2. מתקשר למוסך שמטפל או טיפל ברכב.

3. שולח את השמן לבדיקה ספקטרומטרית.

4. מרוקן את השמן הקיים ועובר לשימוש בשמן סינטטי מלא בדרגת צמיגות 5W40 ובדרגת איכות SL או SM.

איזה כייף לי :)

פורסם

בקבלות של טיפולים קודמים שעשו ברכב רשום פעם אחת 15W40 חצי סינטטי ופעם אחת רק 15W40 וזה גם קבלות של מוכר מלפני המוכר שקניתי ממנו , והאם זה יהרוס לי משהו אם אני יכניס שמן לא נכון? (כאילו בקטע שאני יכניס סינטטי או לא - אני משאיר את זה 15W40)

• תוכן חדש...