Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012 - החל השיווק בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון בגדול, אבל במקרה הזה מדובר בדגם לא סטנדרטי של ליסינג.

ההזמנה שלי נעשתה ממלאי רגיל של לקוחות פרטיים. בדקתי ישירות בסוכנות לפני זה את הזמינות כלקוח פרטי, אמרו לי

שבדיוק נשאר רכב אחרון בצבע שרציתי במשלוח של נובמבר, ומיד פתחתי הזמנה דרך חברת הליסינג, והרכב הזה הוזמן עבורי.

זה שונה מדגמים סטנדרטיים שחברות הליסינג מזמינות מראש כמות ורק אז מקצות אותן לאנשים ספציפיים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאמרו במשרד האוצר: כשיעלו סוף סוף את שווי השימוש לשווי ריאלי של 4-5K במקום 3K, לא יהיו עוד כאלה בעיות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אל תתחיל עם הויכוח הזה שוב. שווי השימוש הנוכחי הוא מאד ריאלי, כל דבר מעבר לזה הוא כבר בגדר גזל.

אם אני מראה לך שהחישוב מראה שהעלות נטו של הליסינג, עם השווי שימוש הנוכחי משתווה לעלות של אחזקת רכב פרטי

דומה עם נסועה ממוצעת של 25K, איפה הבעיה ? 5K שווי שימוש ? איך הגעת למספר ההזוי הזה ?

קח כיוון אחר - שווי השימוש צריך להיות מתאים לשווי ההטבה שהעובד מקבל מהמעביד, כמו מתנה או שכר לצורך העניין.

אחזקת רכב ממוצע, כולל דלק עולה כ-2500-3000 ש"ח בחודש. זה השווי של המתנה, ועליה צריך לשלם מס.

בנוסף לזה העובד עוד משלם 3000 ש"ח מהברוטו לחברת הליסינג. אז למה עדיין אתה מרגיש שיש פה חוסר צדק ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ליסינג שמיסינג, חלאס, תעברו לשרשור אחר.

יש למישהו חדשות בנוגע לפורד? התרשמות נוספת?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אל תתחיל עם הויכוח הזה שוב. שווי השימוש הנוכחי הוא מאד ריאלי, כל דבר מעבר לזה הוא כבר בגדר גזל.

אם אני מראה לך שהחישוב מראה שהעלות נטו של הליסינג, עם השווי שימוש הנוכחי משתווה לעלות של אחזקת רכב פרטי

דומה עם נסועה ממוצעת של 25K, איפה הבעיה ? 5K שווי שימוש ? איך הגעת למספר ההזוי הזה ?

קח כיוון אחר - שווי השימוש צריך להיות מתאים לשווי ההטבה שהעובד מקבל מהמעביד, כמו מתנה או שכר לצורך העניין.

אחזקת רכב ממוצע, כולל דלק עולה כ-2500-3000 ש"ח בחודש. זה השווי של המתנה, ועליה צריך לשלם מס.

בנוסף לזה העובד עוד משלם 3000 ש"ח מהברוטו לחברת הליסינג. אז למה עדיין אתה מרגיש שיש פה חוסר צדק ?

ישנם כאלו להם תאוריה מכוחה כל מי שמתנייע ב"רכב ליסינג" הוא סוג של פרזיט שניזון מ"דמם וחלבם" של אלו שמצרפים פרוטה לפרוטה וקונים אוטו. העובדה שלתאוריה הזו כבר מזמן אין קשר למציאות וב"רכב ליסינג" אין יתרון כלכלי, אלא פסיכולוגי בלבד, לא צריכה להפריע.

פורסם

אני אדבוק בבקשתו של hans, ולא אנסה להוכיח לכם שוב את כשל השוק הזה, שכנראה רק כסילים (כגון אהרונוביץ, עיתונאים אחרים, ומשרד האוצר ועוד כמה "ילדים") עוד דובקים בו... או שתלכו ותקראו קצת למשל על externalities, בתור התחלה, ואז נשוב לדבר על העלות ה"אמיתית" עאלק שעולה להחזיק רכב בחודש, שגם היא שגויה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא בטוח שזה יאה, כשמדובר בויכוח או דיון, להכריז שאתה נענה לבקשה שלא לנהל אותו ולהשאיר מין שורה תחתונה "מוחצת" שכזו ועוד עם עיתונאי רכב ובראשם מר אהרונוביץ'. אשמח אגב אם תוכיח לי את "כשל השוק הזה" בהודעה פרטית, אם אינך רוצה להטריד את מנוחת הפורום בענין.

פורסם
ליסינג שמיסינג, חלאס, תעברו לשרשור אחר.

יש למישהו חדשות בנוגע לפורד? התרשמות נוספת?

אהבתי.

נסעתי על 1.6 עם 5 דלתות בגימור sport. חמוד, הגה פחות מתקשר (לא בהרבה), אוטו זריז יותר, יותר רחב, מושבים מאד חמודים, הרבה מדיי כפתורים, 2 מסכים שמושכים מבטים אבל פונקציונליות דיי מוגבלת. סה"כ החבילה מאד חמודה גורמת לרצון של עוד...

פורסם

מי שלוקח ליסינג מהעבודה במקום תוספת לברוטו ברוב המקרים מקבל החלטה שגויה כלכלית. איך אומרים אצלינו הפראיירים שלוקחים ליסינג לא מתים רק מתחלפים, אבל זאת לא הבעיה כאן.

כדי להצדיק ההוצאה הכספית ולא לצאת פראייר רכבי הלסינג נוסעים בלי חשבון, נסועה שלא היו עושים לו היו משלמים על הדלק פר ליטר וכתוצאה מכך: בזבוז דלק, יתר עומס על הכבישים אבל הגרוע מכל - כשמעלים מיסים על הדלק זה לא מזיז להם, והם לא מצטרפים למחאה. כך פוחת הלחץ על הממשלה.

פורסם
זה נכון בגדול, אבל במקרה הזה מדובר בדגם לא סטנדרטי של ליסינג.

ההזמנה שלי נעשתה ממלאי רגיל של לקוחות פרטיים. בדקתי ישירות בסוכנות לפני זה את הזמינות כלקוח פרטי, אמרו לי

שבדיוק נשאר רכב אחרון בצבע שרציתי במשלוח של נובמבר, ומיד פתחתי הזמנה דרך חברת הליסינג, והרכב הזה הוזמן עבורי.

זה שונה מדגמים סטנדרטיים שחברות הליסינג מזמינות מראש כמות ורק אז מקצות אותן לאנשים ספציפיים.

זה לא תמיד נכון מהסיבה הפשוטה שאם נשאר להם רכב אחרון במלאי הם עשויים להעדיף למכור אותו ללקוח פרטי במחיר מלא במקום לחברת ליסינג בהנחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מי שלוקח ליסינג מהעבודה במקום תוספת לברוטו ברוב המקרים מקבל החלטה שגויה כלכלית. איך אומרים אצלינו הפראיירים שלוקחים ליסינג לא מתים רק מתחלפים, אבל זאת לא הבעיה כאן.

כדי להצדיק ההוצאה הכספית ולא לצאת פראייר רכבי הלסינג נוסעים בלי חשבון, נסועה שלא היו עושים לו היו משלמים על הדלק פר ליטר וכתוצאה מכך: בזבוז דלק, יתר עומס על הכבישים אבל הגרוע מכל - כשמעלים מיסים על הדלק זה לא מזיז להם, והם לא מצטרפים למחאה. כך פוחת הלחץ על הממשלה.

השרשור הזה כבר לא מתמקד בפורד פוקוס יותר אלא חופר בנושאים לא קשורים לדגם.

אולי תחפרו פה גם על מחירי דירות, גנים, רמת ההשכלה, הרפואה, שחיתות ובסופו של דבר מישהו ישבית את האתר כי הוא לא רוצה לשלם מיסים של 50%? דיי! החיים זבל, זה מה יש, עכשוי בואו נתמקד בפורד פוקוס.

• תוכן חדש...