Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפצתי לכל מי שיכולתי

אשמח לדעת מה קורה עם אכן יהיה משפט , ד"א זה ליד הבית שלי וקיבלתי שם לפני שנה אותו דוח ואני אכן עצרתי.

המקרה אבוד כי הדו"ח כמובן שולם , אבל שמח שסוף סוף רואים מה באמת קורה.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

כרגע הודיעו בחדשות ערוץ 2 שהמשטרה הורתה לבטל את הדו"ח וכי "הלקחים מהמקרה הופקו". השוטר המושחת ושותפו ממשיכים להיות מועסקים במשטרה.

אם מישהו כאן היה זקוק לפוש האחרון לרכוש מצלמה כזאת, אני חושב שאין פוש יותר טוב מזה. המשטרה פשוט צוחקת לאזרחים בפנים.

אני מקווה מאוד ומייחל לכך שדניס הנהג ימצא את הדרך למצות את הדין עם זוג השוטרים המושחתים הללו בערכאות המתאימות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הנה הכתבה של נוסבאום, למי שפספס ולמי שמתגעגע:

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/CrimeAndLaw/Crime/Article,77334.aspx

פחות מעניין שבוטל הדו"ח (כלומר אוי ואבוי אלמלא בוטל), אבל מה עם השוטר (שני שוטרים במקרה הזה, אחד רושם, אחד מחלק) שסרחו?

במשפטי תעבורה יוצאים מנקודת הנחה שעדות השוטר ללא רבב, משום שהשוטר "אובייקטיבי". כשמועלה ספק בבית משפט באשר למכשיר מדידה של המשטרה (מכמונות מהירות) תקדימים יכולים לפסול את המכשיר באופון גורף.

בסרטון מועלה ספק רב באשר לאמינות העדות של שוטרים באופן כללי, ביחוד אם מחוייבים במכסת דוחות!

אולי הגיע הזמן לדרוש תעוד העבירה לשם הרשעה?

בקיצור, דעתי לא נחה.

פורסם
הנה הכתבה של נוסבאום, למי שפספס ולמי שמתגעגע:

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/CrimeAndLaw/Crime/Article,77334.aspx

פחות מעניין שבוטל הדו"ח (כלומר אוי ואבוי אלמלא בוטל), אבל מה עם השוטר (שני שוטרים במקרה הזה, אחד רושם, אחד מחלק) שסרחו?

במשפטי תעבורה יוצאים מנקודת הנחה שעדות השוטר ללא רבב, משום שהשוטר "אובייקטיבי". כשמועלה ספק בבית משפט באשר למכשיר מדידה של המשטרה (מכמונות מהירות) תקדימים יכולים לפסול את המכשיר באופון גורף.

בסרטון מועלה ספק רב באשר לאמינות העדות של שוטרים באופן כללי, ביחוד אם מחוייבים במכסת דוחות!

אולי הגיע הזמן לדרוש תעוד העבירה לשם הרשעה?

בקיצור, דעתי לא נחה.

מסכים עם כל מילה!

אותי מעניין לדעת אם דניס כלל הגיש בקשה לביטול הדו"ח?. היה הרבה יותר עדיף שזה היה מגיע לבית משפט, אז אולי ניתן היה לעשות עם זה יותר, אך כרגע זה הסתיים במשפט הסתום "הלקחים מהמקרה הופקו" או בקיצור בחוזר הבא לשוטרים: "חבר'ה דיר באלק, כאשר אתם עוצרים מישהו להגשת דו"ח תנועה, תבדקו טוב טוב שלא מותקנת ברכב מצלמה, שלא ידפקו אותנו כמו הדניס המ.. הזה".

פורסם

לא עשינו פה כלום.

איזה "לקחים"? למה השוטר עדיין עובד? האם ננזף?

משטרת ישראל, אחד הגופים המושחתים והרקובים בישראל, ואני מדבר מנסיון מתוך המערכת, מצליח להתחמק מעוד מחדל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מי שמכיר את דניס אני ישמח אם הוא ישיג את השם של השוטרים שרשמו את הדו"ח כדי שנדאג שהמשטרת שקר הזאת תפטר אותם לאלתר.

פורסם

אתם חיים באשליות שזו אשמת השוטרים?

הם פעלו על דעת עצמם? לא נראה לי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אז מי אמר להם לשקר בנוגע לעצור? המפכ"ל התקשר אליהם אומר להם שעד שהם לא נותנים 100 דוחות בשביל הדלק שלו הם לא חוזרים לתחנה? מספיק לדבר שטויות השוטרים רצו לעשות לעצמם עבודה קלה ולא היה להם כוח להפעיל שיקול דעת וזאת האשמה הבלעדית שלהם והם צרכים לפוטר מהמשטרה לאלתר.

היום זה דו"ח על תמרור "עצור", מחר הם מתעלמים מקריאה לאירוע או השתלה של ראיות על חשוד

פורסם

היום זה דו"ח על תמרור "עצור", מחר הם מתעלמים מקריאה לאירוע או השתלה של ראיות על חשוד

זה יותר מדאיג מקנס תעבורתי , אני מקווה שאני לא לבד .:roll:

לגבי המתעלמים - זה כבר קרה פעם אחת ונגמר ברצח .( לא זוכר את פרטי באירוע במדוייק)

בפורום אחר שאני חבר בו ( HWZONE) בחור אחד כתב :

"אני די משוכנע שכחלק מתהליך הפקת הלקחים, קודקודי המשטרה ומשרד התחבורה כבר עומלים על שינוי/תיקון לחוק אשר יאסור על נהגים להסריט את עצמם נוהגים, בכדי להמנע מסיטואציות מביכות כאלה."

מישהו ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אתה ממש לא לבד אחי, הביטול של הדוח לא באמת מעניין אף אחד (הרי היה ברור שיבוטל) מה שהיה מעניין זה פעולת המשטרה בנוגע לשוטרים שביצעו את העבירות האלו (כן זה עבירות!) והאם המדיניות של מתן דוחות ללא אמצעי מדידה הולכת להשתנות.. זה מה שמעניין אותי.

פורסם

לצערנו היה ברור שזה מה שיקרה ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...