Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסה להבין משהו מאוד פשוט. השוטרים עשו את מה שהוטל עליהם לעשות מגבוה! אין להם שום אינטרס לחלק דוחות במיוחד כשהם לא רואים שקל מזה. ההוראות באות מגבוה, ונגמרות אי שם באוצר. אנשים מצפים שיפטרו אותם - על מה?! הם הרי לא עשו שום דבר על דעת עצמם. המת"ח רוצה כמות דוחות שנעה בין X ל-Y בחודש, והם מספקים. חד וחלק.

מעניין שרק אני ואתה (אתה מתייחס לחברי הפורום) רואים 10 עברות תנועה בק"מ מרובע... השוטרים מתעצלים ולפי התגובה שלפני אנחנו אומרים תודה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בלי קשר להוראות מלמעלה, אפשר להיות בן אדם.

השוטר הזה לא הסתכל אפילו עם הנהג, לא שם עליו בכלל, לא התייחס ופשוט לא התנהג כמו בן אדם.

בלי קשר למקצוע, הוא פשוט התנהג כמו חתיכת חרא.

קח בחשבון שקיימת האופציה שאותו שוטר היה ממש אחלה, ויתר והעלים עין מדי פעם, ממש שוטר למופת. באיזשהו שלב המפקד שלו ראה שהוא לא מביא דוחות לתחנה! התעצבן עליו ואמר לו שיביא לו X דוחות תוך כמה ימים, וכך עשה. יש לו ברירה? הוראה מגבוה. המקרה ממש חמור אבל זו הדרך בה זה נעשה בארץ (לצערי ולצער כולנו). השוטר הוא לא האשם, הוא זה שיוצא חלאה בסוף היום והוא אפילו לא רואה מזה חצי אגורה.

פורסם

יש לי בעיה עם התזה של "שוטר למופת". לו הוא היה באמת כזה, דומני שלא היה מגיע למצב שהוא באופן מובהק משקר ומסלף את המציאות -- אלא מקים מארב במקום יותר סואן (אולי אפילו, רחמנא ליצלן, במקום שבו יש קו ראייה ישר לצומת כלשהו), ולא מחפש לתת דו"חות מונפצים.

לו היית שוטר תנועה, והמפקד שלך היה מטיל עליך משימה בסגנון "10 דו"חות איכותיים עד מחרתיים", מה היית עושה?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אבל גם לא היית הופך לחרא.

אולי אפשר לתת דוחות, אבל לפחות להתייחס לאזרחים (שמשלמים לך את המשכורת!) כבני אדם.

השוטר התעלם מהנהג לגמרי, ועל זה הוא צריך להיענש, בנוסף לפיברוק טוטאלי של הדו"ח, כשהוא יודע שזה בולשיט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רצית שהוא יגיד? "צודק שיקרתי, אני בכלל לא רואה את הצומת מהמקום בו אני עומד?" ועוד בכלל כשהוא שומע שזה מוקלט. ברור שעדיף לו לשתוק ולא להתייחס.

זה לא שנפלה כאן טעות והוא חושב שהוא ראה משהו, זה בכוונה תחילה, להוציא כסף מאזרחים כנראה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא עניין של מה שהוא אומר ואם הוא מודה שהוא טועה.

זה עניין של להסתכל לו בעיניים, להיות אדיב, לחייך...

להיות מינימום בן אדם.

בדיוק בגלל זה אומרים שבארץ אין תודעת שירות.

השוטר הוא מספק שירותים (אכיפה) לכל דבר, וצריך לתת שירות טוב ואדיב, גם כשהוא נותן לך דו"ח.

פורסם

ראיתי כאן המון תגובות של אנשים צמאי דם,

לא חשבתי שחלקם כאלה.

ובקשר לחיוך, אדיבות (ללא הקשר למיקרה הספציפי) - זה הסגנון הדיבור של נהג ממוצא בארץ המופנה לשוטר?

תגובה גוררת תגובה. כאשר אין כבוד לשוטר, אי אפשר לדרוש יותר מדי נחמדות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה לא עניין של מה שהוא אומר ואם הוא מודה שהוא טועה.

זה עניין של להסתכל לו בעיניים, להיות אדיב, לחייך...

להיות מינימום בן אדם.

בדיוק בגלל זה אומרים שבארץ אין תודעת שירות.

השוטר הוא מספק שירותים (אכיפה) לכל דבר, וצריך לתת שירות טוב ואדיב, גם כשהוא נותן לך דו"ח.

עוד יותר גרוע, לשקר למישהו בפרצוף ועוד לחייך ולהיות אדיב? אם יש לו יכולת כזאת הוא צריך להיות איש מכירות, לא שוטר:lol:

דווקא שיצא לי להעצר לביקורות שגרתיות השוטרים תמיד היו נחמדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלי הם תמיד נחמדים, בין השאר כי אני תמיד מברך אותם ב"בוקר טוב", "צהריים טובים" או משהו בסגנון, ומחייך בצורה כנה.

אני רוצה לראות מישהו שעוצרים אותו ככה על משהו שהוא לא עשה ושגם יהיה נחמד.

פורסם

בטח שלא תהיה נחמד - הוריד יתנפח תוך שניות. אומנם לא מכיר את הבחור מהסרטון, אך האיפוק שלו נבע אך ורק בגלל שהכל היה מצולם. אם לא היה מתעד את המתרחש, כבר היה משחרר את העצבים לעבר השוטר (ובצדק, כן?).

פורסם
ראיתי כאן המון תגובות של אנשים צמאי דם,

לא חשבתי שחלקם כאלה.

ובקשר לחיוך, אדיבות (ללא הקשר למיקרה הספציפי) - זה הסגנון הדיבור של נהג ממוצא בארץ המופנה לשוטר?

תגובה גוררת תגובה. כאשר אין כבוד לשוטר, אי אפשר לדרוש יותר מדי נחמדות.

ישראלי במיטבו, לא נחמדים אליי אז אני לא נחמד חזרה... קלאסי.

חבוב, יש הבדל עצום, השוטר מקבל משכורת בכדי לאכוף כמו שאמרו, הוא נותן לנו שירות, אז הוא צריך להתנהג בהתאם ולהיות אדיב (במיוחד לאלו שמשלמים לו), הנהג לעומתו, לא חייב כלום כי לא משלמים לו על זה (במיוחד כשמאשימים אותו בעבירות שלא ביצע ומעכבים אותו), זה לא אומר שהוא צריך להיות מגעיל, אבל ברוך הבא לישראל, נחמדות זה מצרך נדיר.

פשוט שכולם יהיו נחמדים ואדיבים, יהיה טוב יותר לכולנו.

כשגרתי בארה"ב, שוטר תפס אותי פעמיים, יום לאחר יום, באותו מקום, באותה השעה (מוקדם מאוד בבוקר, שעה שאמריקאים לא ערים בה), מבצע פנייה בכביש עירוני במהירות מגוחכת (כמעט פי שלוש מהמותר) ובכל פעם, הוא פנה אליי באדיבות, עם חיוך, שאל האם הבנתי את חומרת המעשה, הגיש לי את הדו"ח ואיחל לי המשך נסיעה טובה. טוב, בפעם השנייה הוא זרק בהלצה "אתה נראה לי מוכר" וחייך :-)

כבר חתמתי...

פורסם

האזרח הזבל בארה"ב פונה לשוטר בנימוס ובשיא האדיבות , ואילו כאן , הוא אוטוטו מרים עליו יד.

וגם כאן וגם שם השוטרים הם משרתי ציבור רק הציבור הוא שונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ובכל פעם, הוא פנה אליי באדיבות, עם חיוך, שאל האם הבנתי את חומרת המעשה, הגיש לי את הדו"ח ואיחל לי המשך נסיעה טובה. טוב, בפעם השנייה הוא זרק בהלצה "אתה נראה לי מוכר" וחייך :-)

מצד שני, בחלק מהמקרים יציאה מהרכב תגרור שליפת אקדח מהירה לכיוונך.

• תוכן חדש...