Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסלח לחבר שלך שהוא לא קידם את הפורום.:wink: (http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-1d552372fd40231006.htm?fb_ref=articleFooter&fb_source=home_oneline)

אני זוכר שהיתי הצופה ה54 בסרטון ועכשיו יש 38,750 ממש מדהים. כל הכבוד לכל המפרסמים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצד אחד אני אומר, פשוט בזיון! מדינת משטרה. גועל נפש.

מצד שני אני אומר, מדינת משטרה... כלומר, אני לא באמת מופתע...

קודם כל, לגבי הטענה על אשמת הנהג, הרי ברור כי הדו"ח הינו בגין אי עצירה מלאה בתמרור עצור ולא עצירה מלאה אחרי קו העצירה כך שבכל מקרה הדו"ח הוא בזיוני ושגוי ויש לבטלו מייד.

באשר למצלמה מוסתרת ליד המראה הקדמית, גאוני ! כל הכבוד לדניס וכל הכבוד גם לחברי הפורום, אתר מגזין אוטו וחדשות ערוץ שתיים על השידורים והפרסומים - נקווה שיצא מזה משהו.

באשר למצלמה, הזמנתי כזו עכשיו ;)

שבת שלום

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מרתיח !!!

במיוחד שלפני שנה בדיוק חטפתי דו"ח דומה ולא מוצדק על חגורת בטיחות,

המשפט אגב, טרם נקבע :/

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
מרתיח !!!

במיוחד שלפני שנה בדיוק חטפתי דו"ח דומה ולא מוצדק על חגורת בטיחות,

המשפט אגב, טרם נקבע :/

אתה צריך מצלמה שמצלמת את הנהג ולא את הכביש :-)

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מדוע בענייני תעבורה חובת הוכחת החפות היא על הנהג?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איזה דה ז'ה וו עשיתם לי, לפני איזה 15 שנה אני מגיע לצומת ורואה ניידת עם 2 שוטרים מחוצה לה, באמצע כתיבת דו"ח לנהג שלא שפר עליו מזלו. מרחוק אני רואה את הויכוח ועוצר לפני הקו , השוטר מצביע עלי (ואני מנחש שהוא אומר לנהג שככה עוצרים).

חיכיתי שגם החבר שלו יסתכל, בינתיים עוברת כמעט דקה שלמה ומתחילים לצפור לי מאחורה.

סחבק נכנס לצומת חולף על פני הניידת ו ... הפתעה, עצור בצד.

"מה עשיתי אדוני השוטר? "

"לא עצרת בעצור".

שום דבר לא עזר, רק אחרי שאשתי יצאה מהרכב ואמרה לו שהוא צריך להתבייש ואני אמרתי לו שהחבר שלו הצביע עלי והראה לנהג שלפני שככה עוצרים (החבר אגב הכחיש ואמר שלא ראה אותי עוצר) , נתנו לי לנסוע "מחמת הספק".

כמו שרון קופמן אומר, חבורה של כלום ושום דבר, ושלא אובן לא נכון, חטפתי פה ושם דו"חות ולא הוצאתי הגה.

גם מהירות וגם נהיגה בלי דיבורית, בשני המקרים הורדתי את הראש וחטפתי את הכאפה, כשמגיע מגיע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

רק בשביל שיהיה יותר קל לסחוט מהנהג כסף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק בשביל שיהיה יותר קל לסחוט מהנהג כסף.

החום כנראה משפיע על כותבינו.

התביעה היא שמוכיחה את עובדות המקרה ואת העבירה שביצעת , ואם לא עשתה כן, אתה יוצא זכאי.

התביעה היא זו שמתחילה בהצגת הראיות וכו' ורק לאחר מכן אתה מציג את ראיותיך/ עמדתך.

הבעיה היא , שהשופט מאמין יותר לדברי השוטר/ים מאשר לדברי הנהג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מילה של שוטר אינה ראייה. צילום הוא ראייה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הבעיה היא , שהשופט מאמין יותר לדברי השוטר/ים מאשר לדברי הנהג.

בעיקרון זו לא אמורה להיות בעיה כי שוטר אמור להיות מקור אמין.

הבעיה מתחילה כשהשוטרים מנצלים זאת ומתחילים לשקר.

לכן חשוב להוכיח לשופטים שהשוטרים משקרים במצח נחושה, ע"י התקנת מצלמות כאלו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תהליך ארוך עד שהשופטים יפנימו שהשוטרים לא תמיד דוברי אמת, או לא תמיד מדייקים בתיאור המקרה.

גם במקרה של המצלמה בשרשור כאן , עדיין איננו יודעים במה הואשם הנהג בדו"ח ( סמל סעיף ).

האם שלא עצר בכלל, או שלא עצר לפני קו העצירה.

והגיבור דניס שותק.

אני חושב גם שיש הבדל גדול בין שוטר שאורב במקום ספציפי לעבירה ספציפית בה יש נטיה לנהגים לבצע עבירות מהסוג המדובר (כי אחרת לא היו עומדים שם ) לבין עבירות שמתגלות לשוטר בעת סיור בכביש, והוא עוצר את הנהג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רציתי לומר לדניס כל הכבוד על האיפוק שהפגין מול ההתנהגות האטומה והמזלזלת של השוטר!

האם יש עידכונים? האם בוטל הדוח? האם משטרת ישראל ביצעה איזו שהיא פעולה?

אני יודע שאי אפשר לתבוע את השוטר אבל את המשטרה אפשר.

נשמח וחשוב לשמוע עידכונים!

• תוכן חדש...