Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל-פשוט בזיון !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הבא אינו קשור כלל למוטוריקה,אבל פשוט הוא כל כך עיצבן אותי היום שהחלטתי לשתף אתכם:

אני עובד ביחידת אבטחה של התחבורה הציבורית ומשמש כראש איזור (מנהל את המשמרות וכו').

היום בצהריים היה לנו אירוע חפץ חשוד באחת התחנות המרכזיות,החפץ היה בתוך אוטובוס במקום הומה אדם.

בקיצור מאבטחים שלי מפנים את כל הקהל וממתינים להגעת כוחות משטרה וחבלן משטרה.

לאחר כ-10 דקות מגיעה ניידת משטרה ונעצרת חצי מטר מהאוטובוס שבתוכו החפץ החשוד, ובמקום להתחיל לסייע למאבטחים שלי,הם מתחילים לדבר עם איזשהו אזרח שהיה איתם בניידת (שוב אני מזכיר,במרחק חצי מטר מהחפץ החשוד).

מאבטח שלי ניגש לשוטרים ומבקש מהם בנימוס להתרחק כיוון שהם קרובים לחפץ החשוד, ומה עושים השוטרים במקום להתרחק (שלא נגיד חס וחלילה לעזור למאבטחים)?

השוטר הבכיר בניידת,יוצא מהרכב המשטרתי,מתחיל לצעוק על המאבטח שלי מול כל הקהל שעומד מסביב,וכן מאיים עליו שיעצור אותו (עד עכשיו לא ברור על מה).

כאשר המאבטח מבקש ממנו שוב לעזוב את המקום כיוון שהוא מפריע באירוע,השוטר ממשיך לצרוח עליו,ובמקום להתרחק מהחפץ החשוד,הוא קורא לנהג אוטובוס ופוקד עליו להסיע משם את האוטובוס,על מנת שהוא יוכל להשאר שם (השוטר).

בשלב זה המאבטח התקשר אלי וסיפר לי את המקרה,מיד הורתי לו לקחת את הפרטים של השוטרים האלה על מנת שנוכל לטפל בזה.

המאבטח שלי ניגש לשוטר לבקש פרטים,והשוטר מסרב למסור פרטים (אפילו שם פרטי לא נתן לו)!

המאבטח שלי ניגש לשוטרת צעירה נוספת שהיתה בניידת ומבקש את פרטיה,ומה תגובתה ?

השוטרת התפקעה מצחוק,וצעקה למאבטח שלי "אתה יכול לרשום שקוראים לי מירי לוי הגדולה מכולן!!!" והמשיכה להתפקעה מצחוק מול המאבטח שלי.

בשלב זה המאבטח שלי שוב התקשר אלי על מנת להגיד לי שהשוטרים מסרבים למסור פרטים,איך שאני עונה לו המאבטח אומר לי שהשוטר מרים עליו ידיים (אני שומע בפלאפון את המאבטח נאבק איתו!),וכן אני שומע את השוטר אומר לו "תן לי לדבר עם הראש אזור שלך או שאני עוצר אותך!!",ואז השוטר חטף לו את הפלאפון,ואמר לי את שמה של השוטרת, כאשר ביקשתי את הפרטים המלאים של כל השוטרים המעורבים באירוע (שמ ומשפחה,מספרי שוטר, תחנה בה עובדים וכו') השוטר פשוט ניתק לי בפנים.....

בקיצור ולעניין,משטרת ישראל שוב הוכיחה כמה שהיא בזיון אחד גדול,ופשוט תת רמה.

בשורה התחתונה,יש לנו את השם ושם המשפחה של השוטרת הצעירה שמעורבת באירוע וכן מספר ניידת המשטרה,מחר בבוקר תוגש תלונה למשטרת ישראל (דרך מחלקת הביטחון שלנו) וכן תוגש תלונה אזרחית על אלימות אותו שוטר כלפי המאבטח שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מאבטח בתחבורה הציבורית של מחוז חיפה ולא מוכר לי תפקיד כזה "ראש איזור".

מצד שני, ת"א זו לא חיפה והרמה היא לא אותה רמה.

יש אחמ"ש, יש ראש"צ אבל ראש איזור? זה חדש לי.

בכל אופן, נחמד לראות קולגה, גם אם אני לא מכיר אותך אישית.

נ.ב.

תבוא אלינו, תראה מה זה חפץ חשוד, לפחות פעם ביום מפנים תחנה.

לפחות פעמיים בשבוע מבצעים תקיפת חפץ. 8)

ועוד כמה זוטות מקצועיות,

1)בכל תחנה צריכה להיות "פיצוציה" על מנת לקבל אוטובוסים עם חפץ ללא בעלים, למה אצלכם אין?

2)אצלנו בחיפה השוטרים משתפים פעולה כמו גדולים, ואנחנו מנחים אותם כאשר הם מגיעים.

3)ידוע לך שכאשר שוטר מגיע לזירת אירוע אתה אמור להעביר לו את האחריות היות והוא סמכות מעליך, מבחינתך, אם הרחקת את הקהל והוא נמצא בטווח ביטחון, אתה צריך להורות למאבטחים להתרחק מהאיזור גם כן ושהשוטרים יעשו מה שבראש שלהם, מבחינתך שיקחו את החפץ וירימו את עצמם, כל עוד המאבטחים והקהל בטווח ביטחון, אתה עשית את העבודה.

4)בפינוי תחנה, אתה בטח יודע שיש לבנות הגנה היקפית ולדאוג לקהל שמצטבר באיזור, מה שקורה בשטח החפץ, לא צריך להיות בעיה שלך.

חבל שמאבטחים נכנסים לתיגרה עם השוטרים, זה לא המקום, גם הקהל עד לזה וזה משפיע לטווח הארוך.

נ.ב. 2

גם אצלנו היו מקרים של אלימות עם שוטרים, לא נעים, הם אלו שמתחילים עם הבלאגן ולבסוף המאבטח חוטף רישום פלילי.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

באמת ביזיון,מה זה החוצפה הזאת?..

ועוד מול קהל?...

ומה השוטרת הצעירה הזאת עושה?

כאילו מה היא מסובבת??

אשכרה ביזיון..

אתה צודק מאה אחוז אחי..תגישו עליה תלונה!! :x

פורסם

ועוד כמה זוטות מקצועיות,

1)בכל תחנה צריכה להיות "פיצוציה" על מנת לקבל אוטובוסים עם חפץ ללא בעלים, למה אצלכם אין?

2)אצלנו בחיפה השוטרים משתפים פעולה כמו גדולים, ואנחנו מנחים אותם כאשר הם מגיעים.

3)ידוע לך שכאשר שוטר מגיע לזירת אירוע אתה אמור להעביר לו את האחריות היות והוא סמכות מעליך, מבחינתך, אם הרחקת את הקהל והוא נמצא בטווח ביטחון, אתה צריך להורות למאבטחים להתרחק מהאיזור גם כן ושהשוטרים יעשו מה שבראש שלהם, מבחינתך שיקחו את החפץ וירימו את עצמם, כל עוד המאבטחים והקהל בטווח ביטחון, אתה עשית את העבודה.

4)בפינוי תחנה, אתה בטח יודע שיש לבנות הגנה היקפית ולדאוג לקהל שמצטבר באיזור, מה שקורה בשטח החפץ, לא צריך להיות בעיה שלך.

חבל שמאבטחים נכנסים לתיגרה עם השוטרים, זה לא המקום, גם הקהל עד לזה וזה משפיע לטווח הארוך.

נ.ב. 2

גם אצלנו היו מקרים של אלימות עם שוטרים, לא נעים, הם אלו שמתחילים עם הבלאגן ולבסוף המאבטח חוטף רישום פלילי.

אכן נחמד לדעת שישנם קולגות לעבודה כאן בפורום..... :wink:

לעניין מה שכתבת:

1.אין אצלנו פיצוציות בתחנות המרכזיות.

2.גם אצלנו לרוב השוטרים משתפים פעולה.

3.אכן זה ידוע שכאשר מגיעים שוטרים לאירוע הם לוקחים את האחריות (באירוע הספציפי היה קשה לתת להם את האחריות,כיוון שאחרי שהמאבטח שלי ביקש פרטים הם פשוט הסתלקו מהמתחם והשאירו לבד את המאבטחים באירוע),אני לא מסכים עם שאר הדברים שאמרת,המאבטחים לא אמורים אוטומטית להתרחק ברגע שהגיעו השוטרים,אלא להמשיך לתפעל את האירוע בהתאם להוראות השוטרים,כמו כן,מאוד אכפת לי מזה שהשוטר יבוא וייטפל בחפץ כמו שצריך,כי אם הוא יבוא וכמו שציינת "ירים" את החפץ ויקח אותו,אז אתה בתור מאבטח יוצא,סליחה על הביטוי,סמרטוט,מה גם ששוטר לא מוסמך לטפל ולהזיז חפץ חשוד,ויותר מזה,אסור לשוטר לחזל"ש אירוע חפץ חשוד,רק לחבלן המשטרתי.

4.מה שקורה בשטח החפץ מאוד מעניין אותי כי המטרה שלי זה להגן על חיי אדם (גם אם מדובר בכמה שוטרים טיפשים).

אם הושטרים הספציפיים הנ"ל לא היו כאלה בזיוניים לא היה כלל צורך להכנס איתם לעימות (מה גם שהמאבטח שלי דיבר איתם בצורה יפה ובנימוס).

אני יכול להבטיח לך שהעניין הזה לא הגיע לסיומו,כמו כן אני גם יכול להבטיח לך שמי שיקבל רישום כלשהו זה השוטרים שהיו מעורבים באירוע (יש לנו גם עדות מצד שוטרי יחידת חורב שתומכת בגרסת המאבטח שלי).

בשורה התחתונה,זה לא המקום ולא הזמן לדון בנהלי העבודה ביחידה (שכן הם מסווגים).

פורסם

רגע. אם אלו לא היו יח' החבלנים אז מה הניידת עשתה כ''כ קרוב לחפץ

הרי כבר פינו את הקהל מה שנישאר להם זה לוודא שכולם בטווח ביטחון (כמו שנאמר פה)

ועוד דבר השוטר סליחה הל המילה סתום\דפוק\דביל\מפגר לא קלט שלא רק הוא מסכן את חיי אלו שבניידת איתו(סלח לי שאני לא מתחשב במאבטחים אבל גם לו לא היה איכפת), אלא שגם הוא עצמו (הסמכות העליונה)(הבן אדם שהיה הכי חבל לאבד) היה מת בעצמו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

טוב נו, "עוד מקרה של רפובליקת בננונת במיטבה נכנס לסטטיסטיקה" :lol:

אין מה לעשות, זה מה שקורה שנותנים לאיזה "קוף" מדים וסמכות... השתן עולה לו לראש...

איזה כיף לחיות במדינה כזו...

תעביר את הפרטים למח"ש ועל המיכתב תרשום "מכותבים" (כאן תרשום, עיתון מע##ב, ידי##ת, הא#ץ, שלי יחימוביץ וכו').

לרוב זה עוזר ל"זרוז" הליכים, את זה אמר לי חבר שעבד שם :lol:

בכל אופן, יש אצלי ברחוב שכן שחונה על המידרכה, עם ג'יפ, כולם נוסעים עוד 2 מטר ומחנים (והולכים ברגל) הוא לא! למה? כי הוא מיתנדב במש"ז או משהו כזה...

מעצבן!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני חייב לציין שהמאבטח שלך כנראה אדם עם הרבה סבלנות.

אני מכיר הרבה שאיך שהשוטר היה פותח עליהם את הפה היו קוברים אותו באותו הרגע.

שונא דרדסים! :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כמו שציינתי כבר,הדבר אכן יועבר ליח"ש דרך מחלקת הביטחון שלנו,וכמו כן,נגד אותו שוטר שהפעיל כוח נגד המאבטח תוגש תלונה על אלימות שוטר.

חבל שבנוסף לזה שמגלים שהמשטרה כל כך אטומה בכל הנוגע למוטוריקה היא גם מאוד אטומה ועלובה בכל מה שקשור לשמירה על חיי אדם ובטחון המדינה.

פורסם

עוד מקרה של הכללה גורפת לגבי כל המשטרה.....!!! ואם מאבטח יתנהג כמו מטומטם באוטובוס אז כל המאבטחים מטומטמים......?????!!!!! קודם כל אי אפשר לשפוט כי שומעים רק את הצד שלך ולא בטוח שסיפרת במדוייק את המקרה, דבר שני, השוטרת היא כנראה שחמית- חיילת, ולגבי השוטר, יכול להיות שהוא מטומטם גמור ולא נהג כשורה, אבל די עם ההכללות המטומטמות האלו......!!!! :x

כשאתה רואה משטרה עושה חסימות ביציאות מהשטחים ב- 5:00 בבוקר ומוודאת שלא ייצא מפגע לכיוון הארץ, אתה גם חושב שהמשטרה תת רמה וכולם זבלים?? אני בטוח שלא....!! :roll:

פורסם
הסיפור הבא אינו קשור כלל למוטוריקה,אבל פשוט הוא כל כך עיצבן אותי היום שהחלטתי לשתף אתכם:

אני עובד ביחידת אבטחה של התחבורה הציבורית ומשמש כראש איזור (מנהל את המשמרות וכו').

היום בצהריים היה לנו אירוע חפץ חשוד באחת התחנות המרכזיות,החפץ היה בתוך אוטובוס במקום הומה אדם.

בקיצור מאבטחים שלי מפנים את כל הקהל וממתינים להגעת כוחות משטרה וחבלן משטרה.

לאחר כ-10 דקות מגיעה ניידת משטרה ונעצרת חצי מטר מהאוטובוס שבתוכו החפץ החשוד, ובמקום להתחיל לסייע למאבטחים שלי,הם מתחילים לדבר עם איזשהו אזרח שהיה איתם בניידת (שוב אני מזכיר,במרחק חצי מטר מהחפץ החשוד).

מאבטח שלי ניגש לשוטרים ומבקש מהם בנימוס להתרחק כיוון שהם קרובים לחפץ החשוד, ומה עושים השוטרים במקום להתרחק (שלא נגיד חס וחלילה לעזור למאבטחים)?

השוטר הבכיר בניידת,יוצא מהרכב המשטרתי,מתחיל לצעוק על המאבטח שלי מול כל הקהל שעומד מסביב,וכן מאיים עליו שיעצור אותו (עד עכשיו לא ברור על מה).

כאשר המאבטח מבקש ממנו שוב לעזוב את המקום כיוון שהוא מפריע באירוע,השוטר ממשיך לצרוח עליו,ובמקום להתרחק מהחפץ החשוד,הוא קורא לנהג אוטובוס ופוקד עליו להסיע משם את האוטובוס,על מנת שהוא יוכל להשאר שם (השוטר).

בשלב זה המאבטח התקשר אלי וסיפר לי את המקרה,מיד הורתי לו לקחת את הפרטים של השוטרים האלה על מנת שנוכל לטפל בזה.

המאבטח שלי ניגש לשוטר לבקש פרטים,והשוטר מסרב למסור פרטים (אפילו שם פרטי לא נתן לו)!

המאבטח שלי ניגש לשוטרת צעירה נוספת שהיתה בניידת ומבקש את פרטיה,ומה תגובתה ?

השוטרת התפקעה מצחוק,וצעקה למאבטח שלי "אתה יכול לרשום שקוראים לי מירי לוי הגדולה מכולן!!!" והמשיכה להתפקעה מצחוק מול המאבטח שלי.בשלב זה המאבטח שלי שוב התקשר אלי על מנת להגיד לי שהשוטרים מסרבים למסור פרטים,איך שאני עונה לו המאבטח אומר לי שהשוטר מרים עליו ידיים (אני שומע בפלאפון את המאבטח נאבק איתו!),וכן אני שומע את השוטר אומר לו "תן לי לדבר עם הראש אזור שלך או שאני עוצר אותך!!",ואז השוטר חטף לו את הפלאפון,ואמר לי את שמה של השוטרת, כאשר ביקשתי את הפרטים המלאים של כל השוטרים המעורבים באירוע (שמ ומשפחה,מספרי שוטר, תחנה בה עובדים וכו') השוטר פשוט ניתק לי בפנים.....

בקיצור ולעניין,משטרת ישראל שוב הוכיחה כמה שהיא בזיון אחד גדול,ופשוט תת רמה.

בשורה התחתונה,יש לנו את השם ושם המשפחה של השוטרת הצעירה שמעורבת באירוע וכן מספר ניידת המשטרה,מחר בבוקר תוגש תלונה למשטרת ישראל (דרך מחלקת הביטחון שלנו) וכן תוגש תלונה אזרחית על אלימות אותו שוטר כלפי המאבטח שלי.

איך לא

בכל מקרה נשמח לדעת איך זה נגמר

פורסם
עוד מקרה של הכללה גורפת לגבי כל המשטרה.....!!! ואם מאבטח יתנהג כמו מטומטם באוטובוס אז כל המאבטחים מטומטמים......?????!!!!! קודם כל אי אפשר לשפוט כי שומעים רק את הצד שלך ולא בטוח שסיפרת במדוייק את המקרה, דבר שני, השוטרת היא כנראה שחמית- חיילת, ולגבי השוטר, יכול להיות שהוא מטומטם גמור ולא נהג כשורה, אבל די עם ההכללות המטומטמות האלו......!!!! :x

כשאתה רואה משטרה עושה חסימות ביציאות מהשטחים ב- 5:00 בבוקר ומוודאת שלא ייצא מפגע לכיוון הארץ, אתה גם חושב שהמשטרה תת רמה וכולם זבלים?? אני בטוח שלא....!! :roll:

ידידי,אני חלילה לא עושה הכללות,אבל בתור אחד שעובד מקרוב ודי הרבה עם המשטרה,אני יכול בוודאות להגיד לך שלא חסרים שם מטומטמים,ואם לא היתה בעיה של בטחון שדה וכו',הייתי מספר לך כמה סיפורים שאני מבטיח לך שהיו גורמים לך להסתכל על המשטרה קצת אחרת.

בכל אופן,אין לי שום בעיה עם הארגון הזה שנקרא "משטרת ישראל",אבל יש לי (וצריכה להיות לכולם) בעיה עם החומר האנושי שמגיע לשם (שוב,לא כולם,אבל עדיין חלק נכבד).

ובכל אופן,כל החומר והעדויות כבר הועברו ליח"ש,ועכשיו נחכה לראות מה באמת יקרה עם זה.

פורסם

התכוונת מח"ש ולא יח"ש..... בכל מקרה מח"ש חוקרת מקרים של עבירות פליליות של שוטרים (כגון שוחד, גניבה, תקיפה וכו...), ועבירות של התנהגות לא הולמת של שוטרים נבדקות ע"י קת"צ, קריא, קצין תלונות הציבור, ואם הוא ימצא שהייתה התנהגות לא הולמת של השוטרים הם ייטופלו משמעתית במשטרה... אם באמת הוא יימצא התנהגות לא הולמת, שייטפל בהם כמו שצריך , ואני מקווה כי הם ייענשו בחומרה, בכל מקרה אנא השתדלו לא להכליל, היות ןלפעמים מטילים רפש בציבור שלם שבסך הכל תורם לפעמים אפילו את חייו למען הציבור.. :roll:

פורסם

ניראה לי ששניהם זה אותו הדבר כי:

מ''חש=מחלקה לחקירת שוטרים

י''חש=יחידה לחקירת שוטרים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...