Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל-פשוט בזיון !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד מקרה של הכללה גורפת לגבי כל המשטרה.....!!! ואם מאבטח יתנהג כמו מטומטם באוטובוס אז כל המאבטחים מטומטמים......?????!!!!! קודם כל אי אפשר לשפוט כי שומעים רק את הצד שלך ולא בטוח שסיפרת במדוייק את המקרה, דבר שני, השוטרת היא כנראה שחמית- חיילת, ולגבי השוטר, יכול להיות שהוא מטומטם גמור ולא נהג כשורה, אבל די עם ההכללות המטומטמות האלו......!!!! :x

כשאתה רואה משטרה עושה חסימות ביציאות מהשטחים ב- 5:00 בבוקר ומוודאת שלא ייצא מפגע לכיוון הארץ, אתה גם חושב שהמשטרה תת רמה וכולם זבלים?? אני בטוח שלא....!! :roll:

אתה היחיד בפורום הזה שמנסה להגן על המשטרה...אתה שוטר או משהו כזה? :?

ברור שיש שוטרים טובים! אבל עם כל המעשים המפגרים שהשוטרים עושים, קשה שלא להכליל....

אני מדבר בעיקר על משטרת תנועה, אבל לא חסר גם לשאר החלקים במשטרה...מסתבר

פורסם
עוד מקרה של הכללה גורפת לגבי כל המשטרה.....!!! ואם מאבטח יתנהג כמו מטומטם באוטובוס אז כל המאבטחים מטומטמים......?????!!!!! קודם כל אי אפשר לשפוט כי שומעים רק את הצד שלך ולא בטוח שסיפרת במדוייק את המקרה, דבר שני, השוטרת היא כנראה שחמית- חיילת, ולגבי השוטר, יכול להיות שהוא מטומטם גמור ולא נהג כשורה, אבל די עם ההכללות המטומטמות האלו......!!!! :x

כשאתה רואה משטרה עושה חסימות ביציאות מהשטחים ב- 5:00 בבוקר ומוודאת שלא ייצא מפגע לכיוון הארץ, אתה גם חושב שהמשטרה תת רמה וכולם זבלים?? אני בטוח שלא....!! :roll:

אתה היחיד בפורום הזה שמנסה להגן על המשטרה...אתה שוטר או משהו כזה? :?

ברור שיש שוטרים טובים! אבל עם כל המעשים המפגרים שהשוטרים עושים, קשה שלא להכליל....

אני מדבר בעיקר על משטרת תנועה, אבל לא חסר גם לשאר החלקים במשטרה...מסתבר

"מספיק טיפש אחד כדי לשרוף יער שלם"... מכיר את האימרה?

זהו...

אני חושב שאם אתה עובד ציבור, ועל אחת כמה וכמה שוטר, אדם שאמור ליצג את החוק, אתה חייב לפעול לפיו ולכבד את המעמד שלך!

אם לא, מקומך בלישכת התעסוקה!

ואני רציני!!! שוטר ש"ביזה" את מעמדו חייב (!) ללכת הביתה (אולי לא בפעם הראשונה, אבל אם זה עיקבי, אז יללאה קדימה, ללישכה)...

אם המישטרה היתה גוף פרטי, האנשים האילו היו מנופים מזמן... אבל בגלל שזה גוף ממשלתי (ממשלתי = מושחת) הדברים נראים (לצערי) אחרת...

ולנו כאזרחים יש את הכוח להשפיע! להיתלונן!!! וכמה שניותר...

בסוף זה עוזר, וזה בדוק... אם ראית שוטר שמגיע לניידת עם 10 שקיות מהשוק, ניכנס לניידת ו"דופק" פניית פרסה במקום שאסור, מפעיל סירנה וטס באדום (מה לעשות מיצרכים של שבת לאישה העצבנית בבית זה באמת מיקרה חרום), צריך לדווח, במיוחד היום שיש פלפון מצלמה וכל מיני שיכלולים... אני עשיתי את זה כמה פעמים אחרי שנימאס לי לשבת בחיבוק ידיים...

עוזר או לא? זו סאגה אחרת... מה שבטוח זה גורם להרבה טירחה בגוף כזה, טפסים, ניירת, מהדרג העליון עד לשוטר וחזרה...

לא נעים...

בקיצור, "הם" לא מעל החוק הם שווים. כמו כולנו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני יכול להעיד שבאזור המרכז ובדגש על חולון, בת-ים ואזור שאלה דווקא אזורים בעיתיים

המשטרה פשוט ב-י-ז-י-ו-ן!!!

מה שהכי מעצבן שהמשטרה אמורה לשמש דוגמה ולשמש מידה לחוק אבל השוטרים בארץ עושים בידיוק ההיפך...

פורסם

אם ראית שוטר שמגיע לניידת עם 10 שקיות מהשוק, ניכנס לניידת ו"דופק" פניית פרסה במקום שאסור, מפעיל סירנה וטס באדום (מה לעשות מיצרכים של שבת לאישה העצבנית בבית זה באמת מיקרה חרום), צריך לדווח

במקרה שתיארת צריך שהשוטר יעוף קיבינימט מהמשטרה, כי זה שוטר שמבזה את המשטרה, צודק...(ואם ראית באמת , אני מקווה שהתלוננת.)

אבל, זה לא אומר שכל השוטרים האחרים עושים את זה, תקן אותי אם אני טועה..

בכל מקרה לסיום, מי שיש לו בעיה עם שוטרים, מה לעשות זה מה יש , ואם שוטר לא נתן יחס הולם, טפלו בו, רק בלי להכליל כי לא כולם רעים.

פורסם

מיתעלק על הת'רד

סתם שאלה:

נכון שלשוטרים שלא בתפקיד מיבצעי (צ'קלאקות וצופר) אסור ליסוע על נת"צ (נתיב תחבורה ציבורית)?

אם כך מדוע הם נוסעים בו בחופשיות ועוקפים את עומסי התנועה בבוקר/בערב מהעבודה ואליה (לצורך העיניין בכביש בית דגן צפון-בבוקר ודרום-בערב)?

האם יש טעם לצלם אותם (ממש לא יהיה קשה) בעשותם כן?

האם הצילומים הנ"ל יניבו תוצאות לפי ניסיונכם?

פורסם
מיתעלק על הת'רד

סתם שאלה:

נכון שלשוטרים שלא בתפקיד מיבצעי (צ'קלאקות וצופר) אסור ליסוע על נת"צ (נתיב תחבורה ציבורית)?

אם כך מדוע הם נוסעים בו בחופשיות ועוקפים את עומסי התנועה בבוקר/בערב מהעבודה ואליה (לצורך העיניין בכביש בית דגן צפון-בבוקר ודרום-בערב)?

האם יש טעם לצלם אותם (ממש לא יהיה קשה) בעשותם כן?

האם הצילומים הנ"ל יניבו תוצאות לפי ניסיונכם?

כי אתה על ה ז^ן שלהם! :)

אסור הרבה דברים זה לא אומר שהם לא עושים את זה.

אני אישית שוקל לצלם GMC שחונה באופן קבוע על אי תנועה ליד המשטרה אצלינו באשקלון ולהגיש תלונה על כך. יש לפחות את ה GMC לפעמים מצטרפות ניידות לחגיגה הכל כדי לחסוך עוד 20 שנ' הליכה.

פורסם

הייתה יכולה להיות לך דרך הרבה יותר פשוטה להוציא את השמו של השוטר...

פשוט לוקחים את המספר של הניידת, לפי זה מוצאים מאיזה איזור ניגשים לתחנה והם אמורים לדעת באיזה שעה מי עלה על הניידת הזאת....

Honda hornet 600

פורסם

פשוט לוקחים את המספר של הניידת, לפי זה מוצאים מאיזה איזור ניגשים לתחנה והם אמורים לדעת באיזה שעה מי עלה על הניידת הזאת....

השאלה אם זה בכלל אפקטיבי ומענישים אותם, כי כמו שאתם יודעים לא מדובר פה על אחד או שנים אלא על כולם זו ממש תופעה מדובר על קנוניה ("זה משלנו") :mad: !!!

מישהו פעם הגיש תלונה/שלח תמונות מפלילות ,וראה שהשוטר נענש בצורה כלשהי?

פורסם

השאלה אם זה בכלל אפקטיבי ומענישים אותם, כי כמו שאתם יודעים לא מדובר פה על אחד או שנים אלא על כולם זו ממש תופעה מדובר על קנוניה ("זה משלנו") :mad: !!!

מישהו פעם הגיש תלונה/שלח תמונות מפלילות ,וראה שהשוטר נענש בצורה כלשהי?

פה זה כבר תלוי אם אתה מקורב למערכת או לא, אם לא אל תצפה לניפלאות מקסימום נזיפה לא משהו קיצוני...

אבל מצד שני אם אתה מקורב לשוטרים בכירים (לא החפרים האלה שאתמול התחילו את השירות שלהם) אז המשך השירות של אותו שוטר בסכנה...

בקיצור, אם לי היה קורה כזה דבר אני יכול להבטיח לך שאותו שוטר לא היה נשאר בתפקיד..

צחוק צחוק במדינה כמו שלנו אם כמה שזה עצוב המוסדות הכי מושחטים זה הצבא והמשטרה, בגלל זה טוב להיות מקורב כי מי לא רוצה הקלות בחיים....

Honda hornet 600

• תוכן חדש...