Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר טוטאלוס עם הקסרה שלי, קניתי קסרה משודרגת עם מנוע 2.0 בנזין :lol:.

אתמול ביצעתי יישור קו, ורציתי לדעת אם המחירים הנ"ל בסדר או יקרים מדי:

עבודות-

בדיקת מחשב-150

החלפת סליל כרית אויר-60

החלפת שמן+פילטר-120

החלפת מסנן מזגן-40

חלקים-

שמן מנוע 5W40 גרמני שחכתי את השם שלו :lol: נראה לי MEGUIRES או משהו דומה 5 ליטר-160

מסנן שמן מקורי-55.77

אטם נחושת עגול-8.51

מסנן מזגן מקורי-139.38

סליל כרית אויר(אאוץץץ'!!!) 1,226,22

מחיר כולל מע"מ 2,046

את הנוזל קירור המקורי והשטיפה של המערכת עשיתי במקום אחר ועלה לי:

נוזל קירור מקורי 5 ליטר-92 כולל מע"מ

שטיפת מערכת קירור ומילוי נוזל-57 כולל מע"מ

האם הנ"ל בסדר? והאם באמת מחליפים בקסארה שמן כל 30K?

תודה.

נ.ב. להבא לכל מי שבודק קסארות ויודע שיש להם מחלת נורת כריות אויר, שיבדוק את זה לעומק. כי אני נפלתי בקטע הזה :-(

פורסם

יכלו לוותר על עלות הבדיקה הממוחשבת. בהרבה מקומות נהוג שאם אתה מתקן/מטפל אצלם בממצאי הבדיקה, הם סופגים את עלות הבדיקה.

סה"כ עשית יישור קו בעלות סבירה, שיכול לתת לך שקט לאורך זמן. תהנה מהרכב.

פורסם

איזה מנוע זה, RFN?

מומלץ להשתמש בשמן איכותי חצי סינתטי לפחות, ולהחליף כל 15K ק"מ. אם המנוע הוא אכן RFN שים לב לצריכת השמן.

מה מצב הצמיגים ברכב? כמו כן, שווה לבדוק פילטרים כמו שציינו לפני.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מסנן פלאגים ופילטר אני מתכנן לעשות בעוד כ8K בטיפול 240K כמו שהומלץ לי שם(וגם כדי שיהיה לי את התקציב, חייל בכל זאת)

השמן ששמתי שמן שהומלץ לי במוסך, חוץ מזה גרמני לא נראה לי שיכול להזיק, ועוד יקר שכזה.

מנוע RFN, האם הוא זללן שמן?

מצב הצמיגים מעולה, יש עליה רביעיית גודייר רעננים.

פורסם

לא יודע לגבי זללן, אבל אני מוסיף לו מדי פעם והוא שותה בכיף. אני בודק שמן מדי שבוע.

אני משתמש בוולווליין דורבלנד חצי סינתטי 10-40 שעולה קצת פחות ממה ששילמת ונחשב למעולה עבור המנוע הזה.

אגב, לאחרונה ביצעתי ניקוי וכיוון מצערת והאוטו פשוט טס (C5 2003). אם אתה חושב שהמנוע לא נותן את כל מה שיש לו אתה יכול לבדוק את העניין הזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לא יודע לגבי זללן, אבל אני מוסיף לו מדי פעם והוא שותה בכיף. אני בודק שמן מדי שבוע.

אני משתמש בוולווליין דורבלנד חצי סינתטי 10-40 שעולה קצת פחות ממה ששילמת ונחשב למעולה עבור המנוע הזה.

אגב, לאחרונה ביצעתי ניקוי וכיוון מצערת והאוטו פשוט טס (C5 2003). אם אתה חושב שהמנוע לא נותן את כל מה שיש לו אתה יכול לבדוק את העניין הזה.

לגבי שמן אני שם בפיג'ו 406 שלי, מנוע 1.8L עבר 200KKM בלי פתיחה ובלי בעיות, אני שם שמן של ACDELCO 10-40. (אני שם אותו גם בקוואליר 2.2L אבל שם היא אוכלת קצת יותר.)

היא בקושי אוכלת שמן אצלי, לפני טיפול 10K הוספתי ממש קצת (פחות מליטר), זה היה לפני טיפול כי יצאתי מחוץ לעיר לנסיעה ארוכה.

לגבי ניקוי מצערת אני יבדוק בהזדמנות את העניין, הרכב כבר לא סוחב כמו פעם. (הגיר גמור, אבל גם המנוע כבר נחלש.)

כמה בערך יצא לך רק הניקוי?

• תוכן חדש...