Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו - COMFORTLINE ידני 1.4 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

רציתי בבקשה לקבל חוות דעת על הרכב הנ"ל, אני מתעניין ברכב ואמור להיפגש עם המוכר בימים הקרובים ואשמח לדעת עוד קצת פרטים על הרכב מאנשים שיש להם את הרכב וגם מי שמכיר את הרכב לעומק כגון: מחלות של הרכב, טיפולים יקרים, חסכון בדלק וכו'.

תודה.

פורסם

ראיתי שלא ענו לך אז אענה לך מהשוליים. הנסיון שלי עם מנוע פולקסווגן 1.4 16 שסתומים ו 100 כ"ס המשודך לגיר ידני הוא מצויין.

קנינו בשנת 2007 קורדובה חדשה (שהיא תאומה לפולו) ומאז ועד היום לאורך 120000 ק"מ היא נוסעת ונוסעת ונוסעת עם כניסה אחת בלבד למוסך בין הטיפולים (תקלת חשמל שלא חייבה גרירה). הרכב חסכוני מאד (ואל תשכח שהפולו יותר חסכונית כי הקורדובה כבדה יותר).

התנאי לכל זה הוא משטר טיפולים קפדני. אל תתקרב לרכב שאין לו הסטורית טיפולים מוכחת. תבדוק אם ברדיאטור יש נוזל ייעודי של פולקסווגן. זה חשוב!.

בשורה האחרונה, מומלץ! (אגב, ההמלצה תקפה גם לפאביה, איביזה ו...קורדובה)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קודם כל תודה רבה.

דבר שני רציתי לשאול מה ההבדלים בין הסיאט איביזה לפולקסווגן פולו...?

כי מהתייעצות עם חבר שהייתה לו פולקסווגן בורה שנת 2002 הרכב היה בסדר גמור מבחינת הכל, אבל כשהלך לו גיר זה עלה לו 12 אלף שח אז הוא העדיף כבר למכור את הרכב 10 מתחת למחירון...

בגלל זה אני לא הכי מתלהב מהגרמני למרות שהוא טוב...

וסיאט איביזה 2004-2006 אפשר למצוא רק אצל צעירים ששנינו יודעים מה עשו להם ואיך טיפלו בהם.. מציאות אין.

(לידע כללי אני בן 25.. רכב ראשון.. וכו')

מוכן להשקיע עד 40K על רכב.

אשמח לשמוע עוד המלצות לרכבים בסגנון הזה. (מינימום "פוזה", מקסימום הנאה אמינות וחיסכון בדלק)

תודה ושבת שלום =)

• תוכן חדש...