Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה גורר דו"ח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קרה לי מקרה כזה:

נסעתי בכפ"ס, ובערך 20 מטר מרמזור ראיתי שהוא מתחיל להתחלף מירוק...

התחלתי ללחוץ על הברקס ואחרי שניה שמתי לב שהאוטו לא יספיק לעצור לפני אמצע הצומת :? .

אז המשכתי לנסוע קדימה מהר ופיניתי מהר את הצומת...

את הכניסה לצומת עצמה עשיתי שהרמזור היה בכתום, אבל סיימתי לחצות אותה שהוא כבר היה בירוק.

במידה וברמזוז הזה היתה מצלמה והיא צילמה אותי [לא שמתי לב שיש שם מצלמה, אבל במקרה שכן יש..] האם דבר כזה גורר אחריו דו"ח והאם יש דרך להשתחרר ממנו?

כי בכל מקרה.. הדבר ההגיוני היחיד שנראה לי היה להמשיך לנסוע מהר קדימה במקום לעצור באמצע הצומת שיש רכבים מימין ושמאל.

תודה.

פורסם

המצלמה מצלמת רק אם נכנסת לצומת שהאור האדום דלק.

המצלמה מצלמת שני צילומים : האחד של מפתן הכניסה לצומת והצילום השני הוא של אמצע הצומת , בשביל להוכיח ודאית כי אכן הרכב נכנס לצומת באור אדום מלא.

עקב כך לא צולמת , מה גם שאני לא יודע על מצלמת רמזור שמוצבת בכפ"ס (אשמח אם תתקנו אותי ).

שבוע טוב.

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

היי,

קודם כל, אם נכנסת לצומת בצהוב: החוק אומר שעליך לצאת מהצומת כמה שיותר מהר.. משהו כזה, אבל במילים טיפה שונות.

המצלמה, למיטב ידיעתי מצלמת רק כמישהו נכנס לצומת באדום מלא,

כלומר לא בצהוב, אלא באדום.

לדעתי נושא חשוב לברר הוא כמה זמן יש ירוק מהבהב, כשהוא עומד להתחלף. מישהו פעם אמר לי (הדרכת נהיגה שהיתה בתיכון לפני מיליון שנה) שיש 3 שניות ברגע שהירוק מתחיל להבהב, אור צהוב יש בצומת עוד שתי שניות (נותן לך משהו כמו 5 שניות להספיק לעבור את הצומת...)

שבוע טוב

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אתמול קרה לי מקרה כזה:

התחלתי ללחוץ על הברקס ואחרי שניה שמתי לב שהאוטו לא יספיק לעצור לפני אמצע הצומת :? .

את הכניסה לצומת עצמה עשיתי שהרמזור היה בכתום, אבל סיימתי לחצות אותה שהוא כבר היה בירוק.?????????????????????????

במידה וברמזוז הזה היתה מצלמה והיא צילמה אותי [לא שמתי לב שיש שם מצלמה, אבל במקרה שכן יש..] האם דבר כזה גורר אחריו דו"ח והאם יש דרך להשתחרר ממנו?

כי בכל מקרה.. הדבר ההגיוני היחיד שנראה לי היה להמשיך לנסוע מהר קדימה במקום לעצור באמצע הצומת שיש רכבים מימין ושמאל.

תודה.

בפעם הבאה תיסע בעיר במהירות שמאפשרת לך לעצור בבטחה לפני הצומת.

יצאת בזול - לא בגלל שלא תקבל דו"ח (ולא תקבל) אלא מפני שזה מצב קלאסי לתאונות קשות.

פורסם
אתמול קרה לי מקרה כזה:

את הכניסה לצומת עצמה עשיתי שהרמזור היה בכתום, אבל סיימתי לחצות אותה שהוא כבר היה בירוק.?????????????????????????

תודה.

יצאת בזול - לא בגלל שלא תקבל דו"ח (ולא תקבל) אלא מפני שזה מצב קלאסי לתאונות קשות.

נסעתי במהירות של 55 קמ"ש.. אבל שלחצתי על הברקס האוטו פשוט סרב לעצור לפני הצומת...

ואני יודע שזו טעות, להבא אהיה זהיר יותר

תודה לכולם.

פורסם
אתמול קרה לי מקרה כזה:

תודה.

נסעתי במהירות של 55 קמ"ש.. אבל שלחצתי על הברקס האוטו פשוט סרב לעצור לפני הצומת...

ואני יודע שזו טעות, להבא אהיה זהיר יותר

תודה לכולם.

אני מציע שתיגש למוסך בדחיפות אפילו תזמין גרר אם הברקסים שלך "סירבו לעצור"

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
לדעתי נושא חשוב לברר הוא כמה זמן יש ירוק מהבהב, כשהוא עומד להתחלף. מישהו פעם אמר לי (הדרכת נהיגה שהיתה בתיכון לפני מיליון שנה) שיש 3 שניות ברגע שהירוק מתחיל להבהב, אור צהוב יש בצומת עוד שתי שניות (נותן לך משהו כמו 5 שניות להספיק לעבור את הצומת...)

שבוע טוב

סער

לפי מה שאני יודע יש 3 הבהובים של אור ירוק בתוך העיר ו5 הבהובים בכביש בין-עירוני.

אור צהוב אין לי מושג כמה זמן יש.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אינני טועה בשעת כניסה בצהוב לצומת אין מצב שצילמו אותך

המצלמה מצלמת פעמיים בכניסה ובאמצע הצומת

בהצלחה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

שבוע טוב

סער

לפי מה שאני יודע יש 3 הבהובים של אור ירוק בתוך העיר ו5 הבהובים בכביש בין-עירוני.

בראשל"צ חלק מהרמזורים לא מהבהבים בכלל.

פורסם

רוב הרמזורים העירוניים, להבדיל מבינעירוניים, אינם בעלי ירוק מהבהב.

רק בעת האחרונה החלו להתקין רמזורים עירוניים בעלי ירוק מהבהב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

רוב הרמזורים העירוניים, להבדיל מבינעירוניים, אינם בעלי ירוק מהבהב.

רק בעת האחרונה החלו להתקין רמזורים עירוניים בעלי ירוק מהבהב.

עמית

אכן כך.

אור צהוב יש במשך 3 שניות, שהן די והותר לנהג עירני לבלום גם ממהירות 65 קמ"ש, או לחלופין להאיץ ולעבור את הצומת עוד בצהוב. (לפי מרחקו מהצומת ברגע ההחלפה לצהוב, כמובן).

אם הרגשת שהבלמים לא עוצרים - תגיד תודה ליושב במרומים (אם אתה מאמין :roll: ) ותגיע למוסך בהקדם לבדיקה.

וכמו שכבר אמרו פה - מצלמת רמזור תצלם אך ורק את מי שנכנס לצומת באדום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שבוע טוב

סער

5 הבהובים?! :screwy: אתה חיי בסרט! אני מפחד לחשוב מה יקרה אם תראה 3 הבהובים ותחשוב שיש לך עוד 2....

צא מזה, איפה אתה חיי וכמה זמן אתה על הכביש? איזה 5 היבהובים?!

יש לך 3 הבהובים ירוקים בכבישים בינעירוניים --->וזהו!

• תוכן חדש...