Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך חוות דעת לפני קניית אופל אסטרה GL משנת 1994, מנוע 1600 ידנית, יד 3.

שאלה לי לחבר'ה בעלי רכב כזה, מה המגרעות שלו?

בעיות נפוצות, על מה צריך לשים דגש?

מחירים של חלקי חילוף?

לפי בדיקה ראשונית המנוע עובד באופן נקי, הרכב עבר 130000 ק"מ (זה מה שהשעון מראה, עד שניה קנה אותה ב 80000), מכר של אבי מהעבודה מוכר את הרכב ולפי רושם ראשון עובד באופן נקי, הסלון מבפנים כולל הפלסטיקה נראית טוב לעין וללא פגמים, לפי איך שזה נראה הרכב שמור יחסית לשנה שלו.

בבקשה תעזרו לי בנוגע לשאלות שלי, כמו כן חוות דעת יתקבלו בעונג רב.

נ.ב.

באיזה "גיל" הרכב צריך לעבור 2 טסטים בשנה?

פורסם

תבדוק אם אין לרכב תאונות שלדה, ואם מכנית ופנימית הוא שמור, שווה לך לבצע קנייה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב הראשון של אבי בארץ היה האסטרה המדוברת, אמנם עם מנוע 1400 וגיר אוטומאטי. (חדש מהסוכנות)

אפילו עם תחזוקה שוטפת רק במוסכים מורשים, הרכב לא הפסיק לעשות לו בעיות והיה על תקן מוסך-כל-שני-וחמישי.

מנוע עבר אוברהול בסביבות 160000 והגיר החזיר נשמתו לבורא ב220000 שם הוא כבר החליט למכור ולהשתדרג.

(מכר למגרש, הרכב, אגב, עד היום על הכביש. אצל איזה ילד שצייר לו נמר על מכסה המנוע)

מכל הרכבים שהיו לנו במשפחה אני לא זוכר אחד שהיה בעייתי כמו האסטרה, אבל אולי זה מקרה בודד וכל השאר היו אמינות.. לא יודע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...