Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון במנוע דיזל הקודם שלהם ה DTI היה נפח מנוע של 2000 סמ"ק

אגב מישו יודע מה ההבדל בין המנועים תרשמו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כול מה שהוא סיפר זה אמיתי....האוטו מגיעה ל140 בלי בעיות ומחזיק 200 פלוס(סגרנו בכביש החוף ביום התערוכה בתל אביב) וזה היה על 1600 CD רגילה...

לאסטרה יש אחיזה לא רעה ביכלל יש סיבובים שהיא לוקחת בלי בעיות ב100...

תישאלו כול נהג אסטרה עם רגל כבד שנסעה מי הדר עד לרמות ספיר או דניה/חיפה (שם בדרך יש הרבה עבודה לדוושות)...

אולי האסטרה לא הכי יפה באיבזור פנימי כי הוא ניראה יחסית משמעמם לעין ...אבל היא מאוד נוח ומאוד אקוסטית(לחברה שאוהבים ווליום)!

טיפולים יקירים מאוד....דלק היא 1 ל10 אם אני לא טועה...

הכיי מבאס אותי שאין מנעול על הפקק של טנק הדלק!

פירוק המכונית הוא מאוד מסובך ומלא כול מיני וטריקים (אני אוהב סטריאו אז אני מיתעסק הרבה בפירוק והרכבה).

אפשר להגיד שהיא עדיף על הרבה משפחתיות ובטח על הלנטיס 8)

כתב בעלה הגאה של אופל אסטרה!

פורסם
כול מה שהוא סיפר זה אמיתי....האוטו מגיעה ל140 בלי בעיות ומחזיק 200 פלוס(סגרנו בכביש החוף ביום התערוכה בתל אביב) וזה היה על 1600 CD רגילה...

200 פלוס אה? ל-1600? כן, ברור.

וואלה? אז האוטו שלי יותר טוב, יש סיבובים שהוא לוקח בלי בעיות ב-105!!

רק חסר לנו עכשיו איזה אופלפריק/שמעון כהן/dani :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תישאלו כול נהג אסטרה עם רגל כבד שנסעה מי הדר עד לרמות ספיר או דניה/חיפה (שם בדרך יש הרבה עבודה לדוושות)...

אולי האסטרה לא הכי יפה באיבזור פנימי כי הוא ניראה יחסית משמעמם לעין ...אבל היא מאוד נוח ומאוד אקוסטית(לחברה שאוהבים ווליום)!

טיפולים יקירים מאוד....דלק היא 1 ל10 אם אני לא טועה...

הכיי מבאס אותי שאין מנעול על הפקק של טנק הדלק!

פירוק המכונית הוא מאוד מסובך ומלא כול מיני וטריקים (אני אוהב סטריאו אז אני מיתעסק הרבה בפירוק והרכבה).

אפשר להגיד שהיא עדיף על הרבה משפחתיות ובטח על הלנטיס 8)

כתב בעלה הגאה של אופל אסטרה!

האסטרה שלי (1992 קרבורטור 1400 סמ"ק) הגיע ל 175 קמ"ש מקסימום בכביש ישר והגעתי ל 200 בירידה, להמשיך הלאה פחדתי כי הצמיגים לא מיועדים למהירויות כאלה. הנסיון היה לפני כשלוש שנים ולא חזר על עצמו. בטח הטימטום עובר עם הגיל... :wink:

האסטר יקרה לטיפול כי אתה בטח מטפל ב UMI.

פורסם

עם האסטרה 1800 שלי הגעתי ל215 (הסקאלה נגמרת ב210, המחוג פשוט המשיך לקטע השחור, זה היה מצחיק...)

פחדתי להמשיך (למרות שלא נראה לי שהיה אפשר לסחוט עוד...), וגם מכיוון שהצמיגים שלי לא מיועדים להמריא...

בסה"כ האוטו נוח, אבל בנסיעות יחסית ארוכות (אשדוד - אילת) נשבר הגב! וזאת מכיוון שאין תמיכה בגב התחתון!

הגה ממוצע עם 3 סיבובים מנעילה לנעילה.

פשוט תענוג לשמוע את הצופר של האוטו הזה! :lol:

האוטו אקוסטי מאוד, כיאה למכונית גרמנית! ומבודד רעשים מבחוץ באופן מדהים (בקושי שומעים את המנוע...)

חבל שהאווירה בתוך האוטו כזאת אפורה. אך איכות החומרים מאוד גבוהה!

בתוך העיר כדאי לסחוב מאחוריך עגלת דלק, 1 ל-8

אך מחוץ לעיר הצריכה סבירה ואף טובה, 1 ל-12

בקשר לדיבורים על אחיזה: האוטו אוחז, אין ספק. אך אינו מתקשר בגרוש! ולכן מפחיד ואפילו לא רצוי לקחת סיבובים יומרניים במהירות גבוהה!

בדגם שלי אין ABS! :shock:

אך יש ארבעה דיסקים, שדועכים ממש ממש לאט...

0 - 100 אני מדדתי 10.3 שניות. מכובד.

בקיצור, מאזדה 3 עדיפה!

:lol:

פורסם
[

- בקרוב סקירה על רנו קנגו -

וואוו קנגו!!!!

בקרוב סקירה על ריאו 2.5

ולקינוח נסיעת מבחן באינטרנש 4700 אוטומטית!!! :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
[

- בקרוב סקירה על רנו קנגו -

וואוו קנגו!!!!

בקרוב סקירה על ריאו 2.5

ולקינוח נסיעת מבחן באינטרנש 4700 אוטומטית!!! :roll:

הומור ידידי הומור...

קנגו זהו רכב שאני נוסע בו רוב הזמן מכוניות של סא"לים אל"מים ותא"לים נופלים לידיים שלי רק כשיש להם בעייה שדורשת מוסך.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...