Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב החנתי את הרכב בשכונת מגורים של חבר, כשהגעתי בבוקר ראיתי חתיכת שפשוף רציני בפגוש הקמי [ימנית למכסה מנוע] את רוב השפשופים הצלחתי להוריד עם מטלית רטובה אבל ראיתי שנשאר מכה ברכב והסתכלתי והרכב שחנה לידי היה עם שפשוף על המנורה אחורית.

צילמתי את שפשוף שעל הרכב שלו את מספר הרכב, את המכוניות אחת ליד השניה והשארתי לו פתק שרשום שהרכב צולם ואני לא רוצה לערב צד שלישי ושיצור איתי קשר בהקדם.

עכשיו השאלה מה קורה אם בעל הרכב יחליט שלא להתקשר[מן הסתם הוא לא ירצה לקנוס את עצמו]?

למי לפנות? חברת ביטוח משטרה ?!

פורסם

יש לך ביטוח מקיף? מה היקף הנזק מלבד כמה שריטות? כמה זמן פנוי יש לך? האם הרכב חונה בשכונה באופן קבוע? האם יש לך מגאפון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגדול אני לפניי גיוס אז יש לי המון זמן פנוי, אין לי ביטוח מקיף זה מיצובישי קולט 97' וזה לא כמה שריטות זה פשוט מכה בכנף הימנית קדמית[שקע ברכב]. אני לא יודע אם הוא חונה שם בקביעות כי זו הפעם השניה שאני מחנה באיזור הזה.

השארתי לו פתק אני לא מאמין שהוא יחזור.

ומגאפון אפשר להשיג, אתה מתכוון שאני אסתובב ופשוט אצעק מלמטה ?

פורסם

במהירות ?!

כרגע בעל הרכב התקשר בטענה שהוא איננו דפק אותי למרות שיש לו סימןשמוכיח זאת.

הוא ביקש ממנו להתקשר אליו בעוד כ10 דק' אשמח אם תענו בהקדם !!!

סליחה על ההקפצה

פורסם

יש סימן בדיוק בפנס האחורי שלו וזה סימן של שפשוף באותו הצבע שהיה על הרכב שלי בצבע לבן כזה, ודיברתי איתו בפנים והוא כל הזמן טוען ש"אני לא אכניס אותו להריון" כלומר שאני לא אומר שהוא פגע בי. נפרדנו לשלום ללא כל הסדר. ברגע שציינתי את המילה הסדר הוא טען"אתה סוחט אותי?" ומפה הוא הלך הביתה.

שוב מה ניתן לעשות? אפשר לערב צד ג' כלשהו למרות שלא נפגעו חיי אדם?

• תוכן חדש...