Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו רוצים לקנות רכב חדש ולא יודעים בדיוק איזה ומאיזה סוג .

התחלתי בהתחלה לכתוב סיפור ארוך ולא ממש מעיינין, עכשיו הבקשה שלי היא אם אפשר חוות דעת על הרכבים הבאים :

סובארו - אוטבאק (גרסה הזולה)

B4 (מה ההיתרונות של הגראסה היקרה מול יותר זולות)

פורד - מונדאו (בעיקר גרסה של ה240 כ"ס)

מיצובישי - אוטלנדר (גרסה זולה)

אני חייב להגיד שהסתכלתי הרבה באתר ובאינטרנט בכלל ולא מצאתי בדיוק את כול הדברים, בנוסף הסתובבנו בין הסוכניות ואנחנו לא יודעים בדיוק מה לעשות בעיקר בגלל שחוץ מהמיצבושי שאר הדברים עולים דיי יקר (190-200) השאלה כמה זה שווה את זה וכו'.

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

אלו רכבים לא ממש דומים. מה בדיוק אתם מחפשים? מה הדרישות?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא ציינת דרישות כמו כמה נוסעים אמור הרכב להוביל ומה העדפותיהם, מה ממוצע הנסועה השנתי שהוא הולך לעבור, דרישות של הנהג והבעלים, מה חשוב לך שיהיה באוטו ומה חשוב שלא. ציינת תקציב וכמה אופציות שלא בהכרח קשורות.

ב-170 אלף שקלים נמכרים המון דגמים מוצלחים אבל מאוד שונים. ציין דרישות ויהיה קל יותר לכוון אותך אל הרכב המתאים.

שבת שלום.

עריכה: alfa draco הקדים אותי בשתי דקות :)

פורסם

אתם צודקים שלא אמרתי בדיוק הכול, אבל שהתחלתי לכתוב ראיתי שזה יוצא דיי ארוך ורציתי שאנשים כן יקראו ויוכלו לעזור ולא לראות את זה וישר לצאת.

בכל מקרה אני אפרט עכשיו קצת יותר.

ההבדלים בין הגרסאות של הרכבים פה נובעים מכך שאמא רוצה אותו גבוה (גיפ) אבל אין לה צורך ביכולות של גיפ- שטח וכאלה. לכן אבא שלי ואני מנסים לשכנע אותה לרכבים מנהלים בגרסה קצת יותר יקרה (מפוארת, זה הולך ביחד) .

האוטו פה הוא נטו לצופר, אין צורך לא בגיפ ולא במנהלים. הנסיעות יהיו בעיקר של אמא לעבודה כ30-40 ק'מ ביום ומידי פעם בסופ"שים וכאלה קצת יותר טיולים ונסיעה עם המשפחה.

מעבר לזה אין הרבה דרישות רוצים שיהיה כמה שיותר נוח ומאובזר, האטובק בא פה כפשרה בערך שהוא גם רכב קצת יותר גבוה וגם אמור להיות דיי נוח ומאובזר אבל שוב זה דיי בורח מהתקציב.

אני מקווה שהבנתם בערך את קצת יותר את הרצונות\דרישות מהרכב. תודה רבה לשניכם !

פורסם

אני לא רואה בעיה עם רכישה של רכבי כבישטח. רכבים כמו יונדאי IX35, קיה ספורטאז' ומיצובישי אאוטלנדר שהזכרת הם מרווחים, מציעים ביצועים סבירים וגם איבזור סביר. דיי מקבילות למשפחתית גדולה מבחינתי.

לדעתי יותר נוחות ואיבזור תמצאו במשפחתיות הגדולות כמו סקודה סופרב המאוד מרווחת. סובארו B4 מאוד גדולה אף היא ולדעתי חבילה מאוד מעניינת.

הפשרה הכי טובה בין שתי הקבוצות שעולה לי לראש הוא פיג'ו 3008, רכב מאוד מרווח ונעים לנסיעה, מציע מעט יותר גובה מרכב רגיל ותנוחות נהיגה גבוהה ואולי נוחה יותר לאנשים מסויימים וגם עיצוב חיצוני שונה ומיוחד.

הג'יפון החביב עליי הוא הונדה CRV הפחות נפוץ, מוצע במבצע שמקרב אותו לתקציב שלכם. רכב נוח ומאוד מרווח, חסכוני ביחס לשאר האופציות ונראה לי שהוא מתאים לדרישות.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

כל הכבוד לך ולאביך. הסופרב באמת מציעה הרבה מאוד בתקציב שלה, וגם האינסגניה (שנראית לטעמי טוב יותר, ויש לגביה עכשיו הוזלה של כ- 10K ש"ח).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה על תגובות, מקווה שיצא טוב בסוף .

שאלה אחרונה (לבקשת אמא) מישהו יודע מחיר +- של פורד אדג' יבוא אישי ? כמה בערך יעלה ?

תודה ושבת שלום

פורסם
אני לא רואה בעיה עם רכישה של רכבי כבישטח. רכבים כמו יונדאי IX35, קיה ספורטאז' ומיצובישי אאוטלנדר שהזכרת הם מרווחים, מציעים ביצועים סבירים וגם איבזור סביר. דיי מקבילות למשפחתית גדולה מבחינתי.

לדעתי יותר נוחות ואיבזור תמצאו במשפחתיות הגדולות כמו סקודה סופרב המאוד מרווחת. סובארו B4 מאוד גדולה אף היא ולדעתי חבילה מאוד מעניינת.

הפשרה הכי טובה בין שתי הקבוצות שעולה לי לראש הוא פיג'ו 3008, רכב מאוד מרווח ונעים לנסיעה, מציע מעט יותר גובה מרכב רגיל ותנוחות נהיגה גבוהה ואולי נוחה יותר לאנשים מסויימים וגם עיצוב חיצוני שונה ומיוחד.

הג'יפון החביב עליי הוא הונדה CRV הפחות נפוץ, מוצע במבצע שמקרב אותו לתקציב שלכם. רכב נוח ומאוד מרווח, חסכוני ביחס לשאר האופציות ונראה לי שהוא מתאים לדרישות.

בהצלחה ושבת שלום.

איפה מוכרים CRV במחיר המתקרב ל170K ? פה בארץ?

יש בכלל בארץ ספורטאז' לאספקה מיידית ?

נהג ותיק

פורסם

בסוכנויות מוצעים רכבי CRV comfort ב-180 אלף שקלים ותנאי טרייד אין ומימון. לחבר טוב שמחזיק CRV מסוף 2008 הציעו להתקדם לחדש ב-40 אלף שקלים במימון ועם טרייד אין.

ספורטאז' כמו אחיו יונדאי I35 סובל מזמני המתנה לא קצרים.

פורסם
בסוכנויות מוצעים רכבי CRV comfort ב-180 אלף שקלים ותנאי טרייד אין ומימון. לחבר טוב שמחזיק CRV מסוף 2008 הציעו להתקדם לחדש ב-40 אלף שקלים במימון ועם טרייד אין.

ספורטאז' כמו אחיו יונדאי I35 סובל מזמני המתנה לא קצרים.

הבעייה שלי זה לא מימון אלא המחיר הלא הגיוני.

השקל מאוד התחזק בשנה האחרונה אבל היבואנים לא הורידו אגורה במחיר ללקוחות הפרטיים.

כנראה שאת ההנחות הם נותנים לחברות הליסינג וביד אחת איתם שומרים על מחירי מחירון גבוהים כדי לא לפגוע במחירי שוק המשומשות

שחברות הליסינג מאוד תלויות בו.

עושה רושם שהיבואנים ממש לא מתאמצים שאני כלקוח פרטי אעשה אצלם עיסקה.

מה יש בCRV חדשה ששווה 20K יותר מקשקאי לדוגמה? יש בזה היגיון ?

נהג ותיק

פורסם

בגלל זה אני לא קונה אצל יבואני הליסינג. צמפיון למשל הורידו מחירים לכל הדגמים. לא שהם מלאכים, אבל בכל זאת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בגלל זה אני לא קונה אצל יבואני הליסינג. צמפיון למשל הורידו מחירים לכל הדגמים. לא שהם מלאכים, אבל בכל זאת.

צימפיון יכולים כנראה להוריד מחיר על חשבון האחריות הקצרה שהם נותנים.

יש יבואן שהוא לא יבואן ליסינג ? אצלנו בחברה יש עשרות רכבים של VW בליסינג של אלדן. זה לא דרך צ'מפיון ?

כל דגם קיים גם בליסינג השאלה באיזה כמויות.

בגדול די ברור שאין ליבואנים אינטרס לפגוע בחברות הליסינג ולהוריד מחירים על פי שערי המטבע.

נהג ותיק

פורסם

ברגע שהם יורידו מחירים הם פוגעים במחיר המחירון של הדגם ובמעמדו ולמעשה גם ברוכשים שקנו במחיר הגבוהה והמוניטין של היבואן נפגע.

בגלל הסיבות האלה אנחנו מוצפים בתקופה האחרונה בגלים של מבצעים מכל מיני סוגים, למועדונים כאלה ואחרים, קבוצות רכישה, על כמות מסויימת של רכבים, מהדורות מיוחדות ועד המון מבצעים שונים ומשונים.

מטרתם של המבצעים היא להגביר את העיניין ולהגדיל מכירות מבלי להוריד את המחירון הרשמי.

בודדים הדגמים שנהינים מביקוש מיוחד כמו הפיקנטו לדוגמה, הספורטאז', ה-IX35 והג'וק שעליהם לא ניתן לקבל הנחה או תנאי רכישה טובים. ברוב הסוכנויות היום מקבלים הטבות בדמות תוכניות מימון, איבזור, הנחת מזומן, טיפולים וגם כאן יש עשרות הטבות, כל יבואן בוחר בטקטיקות שלו.

גם החוק שאוסר על מכירת רכב בן יותר משנה (או רכב שעומד שנה בארץ, אף פעם לא התעמקתי בחוק) מסבך קצת את היבואנים. זה מה שקורה בהונדה לדעתי שמציעים מדי פעם כמויות מוגבלות של מלאים שסביר להניח שהם נתקעו איתם והיו אמורים לעבור לרשותם בקרוב ולהימכר כרכבי יד שניה. זה קרה עם האקורד לפני מתיחת הפנים, סיויק במבחר הזדמנויות וגם כעת עם ה-CRV.

ספיציפית לגבי ה-CRV, הרכב רמה אחת מעל הקשקאי לדעתי. הוא מרווח יותר, שקט ונעים יותר, הביצועים עדיפים, צריכת הדלק טובה ביחס לשאר הג'יפונים והתכנון הפנימי מאוד יעיל למשפחה מבחינת מרווח כמו שציינתי וגם במבחר פתרונות איכסון ותאים למינהם שפזורים ברחבי התא, תא מטען שמחולק ל-2 ע"י מחיצה ומקל על הפרדת מטענים. תא הנוסעים בנוי מחומרים איכותיים בצורה איתנה וממש קשה לי להשוות אותו לקשקאי הפלסטיקי.

בהצלחה.

פורסם
ברגע שהם יורידו מחירים הם פוגעים במחיר המחירון של הדגם ובמעמדו ולמעשה גם ברוכשים שקנו במחיר הגבוהה והמוניטין של היבואן נפגע.

בגלל הסיבות האלה אנחנו מוצפים בתקופה האחרונה בגלים של מבצעים מכל מיני סוגים, למועדונים כאלה ואחרים, קבוצות רכישה, על כמות מסויימת של רכבים, מהדורות מיוחדות ועד המון מבצעים שונים ומשונים.

מטרתם של המבצעים היא להגביר את העיניין ולהגדיל מכירות מבלי להוריד את המחירון הרשמי.

בודדים הדגמים שנהינים מביקוש מיוחד כמו הפיקנטו לדוגמה, הספורטאז', ה-IX35 והג'וק שעליהם לא ניתן לקבל הנחה או תנאי רכישה טובים. ברוב הסוכנויות היום מקבלים הטבות בדמות תוכניות מימון, איבזור, הנחת מזומן, טיפולים וגם כאן יש עשרות הטבות, כל יבואן בוחר בטקטיקות שלו.

גם החוק שאוסר על מכירת רכב בן יותר משנה (או רכב שעומד שנה בארץ, אף פעם לא התעמקתי בחוק) מסבך קצת את היבואנים. זה מה שקורה בהונדה לדעתי שמציעים מדי פעם כמויות מוגבלות של מלאים שסביר להניח שהם נתקעו איתם והיו אמורים לעבור לרשותם בקרוב ולהימכר כרכבי יד שניה. זה קרה עם האקורד לפני מתיחת הפנים, סיויק במבחר הזדמנויות וגם כעת עם ה-CRV.

ספיציפית לגבי ה-CRV, הרכב רמה אחת מעל הקשקאי לדעתי. הוא מרווח יותר, שקט ונעים יותר, הביצועים עדיפים, צריכת הדלק טובה ביחס לשאר הג'יפונים והתכנון הפנימי מאוד יעיל למשפחה מבחינת מרווח כמו שציינתי וגם במבחר פתרונות איכסון ותאים למינהם שפזורים ברחבי התא, תא מטען שמחולק ל-2 ע"י מחיצה ומקל על הפרדת מטענים. תא הנוסעים בנוי מחומרים איכותיים בצורה איתנה וממש קשה לי להשוות אותו לקשקאי הפלסטיקי.

בהצלחה.

לא צריך לשכנע אותי באיכויות של הCRV. יש לנו כזאת כבר 8 שנים כמעט עם כמעט אפס תקלות.

את הדגם הנוכחי אני לא מכיר, אבל את העיצוב החיצוני אני פחות אוהב מהדגם שיש לי.

גם רמת זיהום 12 לא מעידה על התחדשות גדולה יחסית לדגם הקודם ובהשוואה לרמת הזיהום של הקשקאי.

השאלה באמת אם אנשי המכירות מסוגלים לתת הטבות שוות כסף במקום להוריד מחיר מחירון, כמו למשל הנחות מזומן או

איבזור אופציונלי כמו חיישני רוורס, דיבורית בלוטוס, ומיגון.

כשקונים רכב חדש תמיד יש עוד הוצאה של לפחות כמה אלפיות על מיגון שדורשת חברת הביטוח או תוספות שאם לא תעשה בהתחלה

לא תעשה כבר אף פעם.

מה המדיניות של הונדה לגבי טרייד-אין? יתנו מחיר הוגן?

נהג ותיק

פורסם

לא באתי לשכנע רק נתתי את ה-CRV כדוגמה וציינתי שהוא הג'יפון המועדף עליי.

אני הבנתי שהם מוכנים לבוא הרבה לקראת הלקוח, בנוגע לטרייד אין ספיציפית אין לי מידע.

• תוכן חדש...