Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נשמע כמו יוזמה מבורכת כדי להוריד מהכביש בריוני דו גלגלי.

מצד שני ,אין מצב לברוח מהם גם לא ברכבים חזקים :)

תקרא שוב ותבין,האכיפה היא על כולם,זה שהם מתניידים בדו גלגלי אין הכוונה שהאכיפה היא לדו גלגלי.

לגבי המילה "בריונים" תמשיך לחשוב מה שבא לך, כנראה שהסאגה הזאת לעולם לא תיגמר ואין צורך לפתוח אותה מחדש.

אביב8)

פורסם

מסכים עם עופר, במילא אנחנו לא רואים אופנועים.

אגב, חבר שלי כבר נתפס ע"י אחד מהסמויים הרכובים האלה - בעודו מדבר בסלולרי, כשאחד הנוסעים אינו חגור, הוא מפנה את הראש שמאלה וקולט רוכב אופנוע שנוסע במקביל אליו ומסמן לו לעצור...

אז, משוכנע שאולי הם יאכפו פחות איתותים למיניהם ושהייה בשמאלי, אבל את העבודה זה עושה.

פורסם

אני לא מבין דבר אחד

הם לא מזוהים כשוטרים - אין שום סימן מזהה . אז למה לי בתור נהג לעצור להם מצידי שיסעו מאחורי כל הזמן עד שאני אגיע למחוז חפצי ואז שיזדהו כשוטרים .

פורסם

אתמול נתקלתי בהם ,הגיעו כמו נס .

היינו בחזרה מאירוע מראשלצ לצפון ובאיילון רכב עם חברה צעירים שנסעו מהר מאד יחסית ,עם מוסיקה וצילצולים ,

דאגו להראות לנו את ישבנם של הנוסעים במושב האחורי (לא מראה מלבב בכלל ).

השעה הייתה 1:45 ובדיוק אמרתי לאשתי איפה המשטרה שצריך אותה והופ האופנוע שנסע אחרי התחל לצקק באזעקה ,

ועצר אותם בצד .

האמת שמחתי לראות אותו .

יוסי

פורסם

אם הם ילחמו בכל המזגזגים שיש בכבישים - זה צעד טוב אם כך

אם הם יהיו סתם פנקס דוחות - חבל"ז

לגבי בחירת האופנועים - אופנוע ב 200K - מי בחר BMW ????

היו יכולים לקחת אופנועים הרבה יותר אמינים זריזים וטובים יותר ושהעלות גם יותר זולה בהרבה פחות כסף

מיטב תוצרת יפן באופנועים עומדת לבחירה והם בחרו BMW ???? על כל 2 אופנועים של BMW יכולו לקנות 3 של סוזוקי, קווסאקי או הונדה

אז חלמאות עדיין נשארה לצערנו

קובי

:-)

פורסם

אופנועי ספורט יפניים לא שורדים לאורך זמן.

באופן יחסי עלותם זולה יותר, אך מרווח הטיפולים תיקונים לא יתאים למסגרת העבודה של היחידה הזו.

בנוסף מחפשים נוחות עבור הרוכב, וישיבה ספורטיבית על CBR 600RR לא תהיה אפקטיבית לאורך זמן ארוך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הרמה יורדת. עד היום היו השוטרים עסוקים במשחקי אגו, ומהיום במשחקי מחבואים.

שוטרים סמויים הם צורת עבודה מקובלת בכל העולם. זה גם לא מהיום. עם כל זה שאני חושב שמשחקי האגו לא יפסיקו, ויש לי ביקורת לא קטנה על עבודת המשטרה, ההערה שלך מציירת את התמונה כאילו כל תפקיד המשטרה הוא להתנכל לאזרח. זה ממש לא נכון.

אני מניח שאותם סמויים לא יעמדו בצידי הכביש עם אקדח לייזר. מן הסתם עבודתם תהיה הרבה יותר אכיפה תוך כדי תנועה, כזו שלא קשורה למהירות. אני מאוד מקווה שהיא תתמקד בעבירות שאנחנו רואים כל יום, של נהיגה בגסות, אי שימוש באיתות, סלולרי, נתיב שמאלי וכו'.

או בקיצור, אני ממש לא חושב שהרמה יורדת, אם כבר אז להיפך.

אני לא מבין דבר אחד

הם לא מזוהים כשוטרים - אין שום סימן מזהה . אז למה לי בתור נהג לעצור להם מצידי שיסעו מאחורי כל הזמן עד שאני אגיע למחוז חפצי ואז שיזדהו כשוטרים .

לא קראת את הכתבה אני מניח.

מתוך הכתבה:

כך למשל הוסר הפנס המהבהב מאחור והוסלק מתחת לארגז מאחור והפנסים המהבהבים מלפנים (כחול אדום) הוסתרו ברשת שחורה (נראים בעת ההפעלה).

המגן הקדמי הוסתר באמצעות יריעה שחורה הנשלפת בחלקה באמצעות סקוץ' וחושפת את הכיתוב "משטרה" בעת הצורך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני תומך ביוזמה, זאת האכיפה הכי טובה שאפשר לתת כרגע כנגד העבירות הבאמת מסכנות.

לאכוף מהירות הם לא יכולים, אבל התנהגות בהמית על הכביש כן. אני כבר לא יכול לספור את כמות הפעמים שעוקף אותי רכב (ואני נוסע 110 בימין) ואז פתאום מאת וגולש לי לנתיב, האטה שלי, הבהוב לא עוזר, צופר לו ואז פתאום הוא מרים את הראש, חוזר לנתיב ומאיץ שוב. ניחוש אחד מה הסיבה לכך.

אני נוסע אשדוד-ראשל"צ כמעט כל יום לעבודה וחזרה. כאמור על 110 קבוע בימין ועל בסיס קבוע אני רואה שוב ושוב את אותן עבירות:

אנשים מדברים בסלולרי ושוכחים מהכביש.

נוסעים על 100 ופחות בשמאלי ולא זזים עד שאתה מגיע אליהם ומהבהב להם עם האורות כמו מפגר.

מזגזגים, חותכים ושאר מרעין בישין.

אולי עכשיו אנשים ירגעו קצת.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לא יאמן - משטרת התנועה עושה משהו שנראה - לפחות על פני השטח - טוב, ומפקד היחידה נשמע אינטילגנטי ומדבר לעניין (בכתבה מידיעות, בכל מקרה).

למי שמלין לגבי עלות האופנוע -

1. נסו אתם לשבת כל היום, יום אחרי יום, על אופנוע פחות נוח, ונראה מה תגידו.

2. בטווח הארוך האמינות הגבוהה של ההמנוע ושאר המכלולים תחסוך כסף.

(ובכל זאת, יתכן ש-DL650 גם היה אופציה טובה וזולה בהרבה - למרות העלות הנוספת של שימון\החלפת שרשרת).

פורסם

אני מקווה שהם יבצעו את האכיפה בצורה בטוחה,דהיינו לעצור את הרכב של החשוד בעברת תנועה במקום בטוח,לא עצירות פיתאומיות ותוך כדי מרדפים וסיכון הסביבה, כי לפעמים מרוב הלהיטות לתפוס הם עושים זאת בצורה לא בטוחה.

ראיתי איך ניידת משטרה שנסעה מכיוון ירושלים לתל אביב עצרה את התנועה משני הנתיבים כדי להוריד מפגע שהיה על הכביש,כשהיא מסכנת את הרכב שנסע לצידה והשתמשה בו כמחסום ובלם משטרתי (רק בדיעבד ידעו הנהגים למה הוא עושה את זה,אבל בתחילת התהליך זה היה דבר תמוה) ולאחר הסרת המפגע הבטחוני הניידת נסעה במהירות גבוהה מאוד בלי הפעלת אורות וקולות שמחייב אותם החוק במקרה שזה למטרה מצילה חיים

פורסם

מה מסוכן בזה שהניידת מאטה את התנועה והיא נוסעת לצד רכב כדי להסיר מפגע?

עדיף שהתנועה תמשיך במהירות של 110 ותפגע במפגע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו בכל דבר, ישנו כאן כלי שיכול לתת תוצאות מצוינות במלחמה בעבירות שכולנו סובלים מהן אבל גם יכול לשמש אמצעי להתעללות נוספת באזרח דרך מילוי פנקסי דו"חות בסיטונות - השאלה היא רק מה הם יעשו בו ואיך ינהגו בו.

הבעיה העיקרית של המשטרה היא דימוי ציבורי נמוך עד ירוד, דימוי שטופח במשך שנים של אי עשייה, התעלמות וחשש מעבריינים כבדים והתעמרות באזרחים שנתפשו בעינהם כחלשים.

לפיכך אין פלא לדעתי, שכל צעד מסוג זה נתקל בחשדנות עצומה מצד האזרחים.

מעשיהם של הרוכבים יקבעו את היחס אליהם, הם יכולים למצב את עצמם בתודעה הציבורית כמלאכים שומרים הרכובים על אופנוע, אבל גם כמלאכי חבלה...

מעשיהם יקרבו ומעשיהם ירחיקו.

פורסם

כבר בכתבה בערוץ 2 אתמול כאב הלב לשוטר על דו גלגלי שזה שדיבר בפלאפון הוציא הרגע רכב חדש עם ניילונים, שהישראלי הממוצע לא יעקוץ? חס וחלילה

• תוכן חדש...