Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אם זה יצליח להפחית באופן משמעותי את הביריונות על הכביש זה מצדיק את המחיר היקר של האופנועים.

הגיע הזמן שנקבל קצת תמורה על המיסים שאנחנו משלמים, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזבוז כספי ציבור - קודם קונים ב.מ.וו, משקיעים כסף בלזווד אותם עם צ'קלקות וצבעי המשטרה, אח"כ משקיעים עוד כסף בלהסתיר את הכל? ומה עושה השוטר כשרוצה לחשוף את זהותו בפני נהגים, שם צ'קלקה על הראש?

אבל ברצינות - לא חשוב הכלי, חשוב איך משתמשים בו. בכלל לא משנה אם זו ניידת גלויה, אופנוע סמוי, בלון תצפית או אינספקטור גדג'ט. השאלה מה מחפשים. אופנוע יכול להיות דווקא כלי מצוין לפעול בתנועה צפופה, שבה ניידת (חונה בצד הכביש או בתנועה) היא פחות אפקטיבית, ותנועה צפופה היא כר לעבריינות כביש מהסוג המעצבן באמת - זיגזגים, קשקוש בטלפון, חלומות בהקיץ בנתיב השמאלי, חיתוך נתיבים, אי שמירת מרחק ושאר מרעין בישין, ולא דווקא "עבירת" מהירות. אז אולי בכל זאת זה צעד חיובי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

1. שמעו, אולי זה בגלל שאני לא גר בגוש דן, אולי בגלל סיבות אחרות אבל כבר 15 שנה לא נתקלתי בשוטר שממלא פנקס דו"חות.

בשנה האחרונה נעצרתי פעמיים ע"י שוטר (פעם בזכרון ופעם בהרצליה), בשתי הפעמים שוחררתי לאחר שהובהר לי מהות העבירה ללא דו"ח, ללא אזהרה וללא בדיקת פרטי ברשיון למרות שללא ספק עפ"י החוק היבש הגיע לי דו"ח (עבירות פעוטות אבל אכן ביצעתי אותן).

2.יחידת האופנוענים רואה את עצמה כיחידת עילית של המשטרה ולכן לדעתי לא תראה אותם "משחקים בקקה" אלא באמת נותנים פתרון טוב בשטח לבעיית הבריונות, והעבריינים הסדרתיים.

3. בנוגע ל BMW, מרבית כוחות השיטור העולמיים רוכבים על BMW, מדובר באופנות תיור שמותאם באופן מושלם למטרה הזאת של רכיבה על אופנוע כל היום. הכלי נוח מאוד, אמין מאוד וייתכן שהמשטרה קיבלה אותם מגרמניה באיזה הסדר "שילומים" כמו הצוללות שקיבלנו (ועתידים לקבל).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראיתי כבר כמה פעמים זוג שוטרים שמחביאים את האופנועים בצד ועוצרים נהגים על מהירות באמצעות ממל"ז בכבישים ישרים ולא מסוכנים,זאת עוד דרך למלא את הפנקס .

פורסם

לא יודע אם שמתם לב אבל האופל אסטרה הכסופה בתחילת ובסוף הסרטון זה אותו רכב.

מפני שמדובר בכבישים שונים אז אני מסיק שלפחות חלק מהצילומים הם בולשיט...

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

כבוד ליחידה, אם תקרא קצת על הפעילות של יחידת האופנועים של מתנ''א, אולי תבין למה.

אנשים כנראה גם שוכחים שהמשטרה קונה את הכלים האלה בלי תשלום מס כנראה מה שהופך אותם ללא כ''כ יקרים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כל הכבוד על הכנסת כח שיטור נוסף,

אני מקווה שיעזרו להוריד את כל בעלי הבליעל שחותכים אותי בבוקר כדי להרוויח עוד 4 דקות בדרך לעבודה,

ואת כל ה!#$) שמחליטים להתגלח\לשים לק\ להתאפר\לשחק אנגרי בירדס בפקק ומתקרבים לי לדלת בשאיפה להוריד לי עוד שיכבת צבע מהרכב.

ת ת ע ו ר ר ו ! והלוואי שמי שנוהג ידע שניתן לו רישיון על כלי ששוקל בקירוב ל 1טון וזה לא משחק כמה שהנהיגה נראית לנו קלה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...