Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

באתר וואלה מדווח היום על הנשק החדש של משטרת התנועה: יחידת האופנועים הסמויים:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1840721

האמת: אני ממש לא ידעתי אם לצחוק או לבכות על תרגיל יחסי הציבור החדש של המשטרה:

אופנועי BMW מהאפסנאות המשטרתית, שנצבעו מחדש, האורות המהבהבים מוסתרים, סמלי המשטרה מוסתרים מתחת ליריעות ועוד ועוד.

וכעת למעשים:

כפי שכבר ציינתי כאן השבוע, קשה לי להאמין, שהם יצליחו להדביר את נגע האגואיזם, הבריונות וחוסר ההתחשבות של רוב הנהגות והנהגים בישראל.

האם הם יתאמצו להוריד מהכביש או לקנוס נהג, הדבוק לנתיב השמאלי?

האם הם יעצרו נהגים, החותכים בפראות מימין ומשמאל?

האם הם יעירו או יעצרו נהגים, שהיד השמאלית שלהם לא בדיוק יודעת איך לוחצים או מרימים את המקל השחור, שהם קיבלו ליד ההגה - וזה בטוח לא מפעיל את הוישרים? כן - מכת אי האיתות?

שנאמר: "בא לי לעמוד על השולחן ולצעוק: 'אני, סמי בן טובים, לא מאמין בחרטא הזאת!!"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם ישראל אוהב לבכות, לא משנה מה יעשו ואיך יעשו את את זה תמיד תבכו

אחרי הכל עוד אמצעי, ואחת הבעיות העיקריות של מתנע זה שיש חוסר בכח אדם ובגלל זה האכיפה לא מספקת

אז גם כשמנסים ליעל אותה באמצעים חדשים העם רק יודע להתלונן

התגובה לא מתייחסת לפתוח השרשור אלה ל jojo

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני לא יודע איזה חלק בעם ישראל אתה מכיר, אבל החלק שאני מכיר לא אוהב משחקי מחבואים, ולא אוהב שוטרים מתנשאים שקונסים אותו רק כדי להחזיר לתחנה פנקס מלא, או רק בגלל שזוית החיוך שלו לא מספיק מקסימה.

במקום לראות אכיפה ראויה, המשטרה מפיקה גימיקים. עוד כתבה יחצנית, עוד כמה טיפות אגו לשוטר שירגיש שהצליח "לסדר" את הקרבן הנלכד.

פורסם

לדעתי הקטע הזה של הסמויים וההתחבאות מאנשים זה פשוט דביליזם אחד גדול .. אם הכל היה גלוי זה היה הרבה יותר טוב, כשאני יודע שבקטע מסויים יש משטרה אז אני מראש אדע לא לנסוע שמה שלא כחוק. מה הקטע לחכות למעשה כשאפשר למנוע אותו עוד לפני?

מה גם לא ניראה לי יהיה כזה קשה לזהות את השוטרים הסמויים .. כמו שכשרואים סקודה אוקטביה לבנה לרוב משערים שזה סמויים.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מעניין מאוד. בדיוק היום בדרך לחיפה עקף אותי אופנוע גדול ושחור ;-) הרים את היד וסימן לי משהו לא ברור כמו להאט. שקלתי אם לחלוק פה אבל הנחתי שאני מדמיין. עכשיו אני מבין שלא ממש...

אגב, הוא עצמו לא ממש האט :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני יכול לציין שלפני איזה חודשיים ראיתי אופנוע כזה, בתוך העיר, ממש מנהל מרדף אחר בחור על קטנוע (שעלה על מדרכות ונכנס בין בתים כי להימלט ממנו).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני חושב שזה צעד מבורך. נמאס כבר מהאנשים שנדחפים בכל צומת שניה, נמאס מהאופנוענים שנוסעים כאילו הקטנוע שלהם עולה באש.

אני מסכים שאפשר לדון עד מחר האם הדרך שבה ביצעו את ההסוואה היא טובה יותר או פחות, בדיוק כמו שרוב האנשים יודעים לזהות את הניידות הסמויות אבל עדיין הרבה אנשים נופלים בפח גם כאשר הניידות לא מסוות (לראיה אתם מוזמנים לעיין בפורום המשפטי).

מי שנוסע כחוק אין לו ממה לפחד מהמהלכים החדשים של משטרת ישראל אבל מי שלא נוסע כחוק ברור שיתייחס לנושא הזה בזלזול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מסכים בהחלט. מצידי שיהיו 2000 אופנועים כאלה בכבישים כל עוד הם מתמקדים בשמירה על החוק וטובת הציבור (ולא עומדים בכביש בטוח, ריק ועם ראות מצויינת ודופקים דוחות מהירות).

אגב - לדעתי מיותר שהם סמויים. גם ככה אנשים לא רואים אופנועים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

רק אני לא מבין למה המשטרה צריכה אופנוע שעולה כמו 2 משפחתיות?

ובנוסף B4/מזדה 6, לא חראם?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

צעד מבורך, כמה שיותר נוכחות שלהם על הכביש תדביר כמה שיותר בריוני הכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם המטרה שלהם היא באמת להילחם בעבריינים שעושים שטויות, מעולה!

אני מאוד בעד שיורידו בריונים אידיוטים מהכביש ושישאירו על הכביש יותר נהגים נורמטיביים.

השאלה היא האם הם קיבלו מספיק מידע נכון ויודעים לקרוא את הכביש, או שפשוט עברו שטיפת מוח שגורמת להם לראות את האזרח כמכונת כסף לממשלה ולסוג של כספומט שאפשר להוציא ממנו קנס מהירות מתי שבא להם.

• תוכן חדש...