Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה חדשה (1.2TSI+DSG7) - אמבינט

mm223
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

קראתי לא מעט על הסקודה פאביה החדשה (1.2TSI+DSG7) והגעתי למסקנה (שאושרה בנסיעת מבחן) שהרכב מתאים לי, אך נשארה לי בעיה אחת, בכל מיני מקומות (כולל באתר זה) יש הרבה מאוד דיבורים על בעיות אמינות עם ה DSG7, רציתי להבין שני דברים:

1) האם הבעיות האלו קיימות (או היו קיימות) גם בפאביה

2) האם הבעיות הן מחלות ילדות שכבר נפתרו (שמתי לב שרוב ההודעות הן מ2010) או שמדובר בסיפור שלא נגמר?

בסך הכל אהבתי את הרכב אבל אין לי עניין במסע הרפתקאות...

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הזמנתי רכב כזה, מבלי להיות בטוחה ב 100%.

האמת היא שכל רכב, שהייתי קונה, לא הייתי בטוחה ב 100%.

על אחת כמה וכמה שמדובר בגיר חדש, שאין עליו הרבה ביקורות.

מאוד פחדתי לעשות את הצעד הזה, ולרכוש משהו שהוא חדש ועדיין לא ידוע איך הוא יתנהג, אבל מקריאה שלי בפורום, למדתי שזה לא משנה איזה רכב אתה קונה בסופו של דבר, משנה איך אתה מטפל בו.

היתה בעיה קטנה עם הגיר הזה, ויש לו כבר תוכנת עדכון ששמעתי שהיא פותרת את כל ה"בעייתיות" שהיתה.

עוד אוסיף ואומר שמדובר בגיר עם 2 מצמדים ולא מצמד אחד כמו לדוגמא בטויוטה

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה.

עשיתי עליה נסיעת מבחן, זה כמו הרגיש לי כמו גיר אוטומטי רגיל מלבד הסתגלות קטנה...

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפתרון לכל בעיות ה"ילדות" הוא עדכון שיצא לא מזמן, הוא מעלים (כמעט לחלוטין) את ההשהייה בתחילת הנסיעה וכל מיני רעידות קלות בעמידה.

משהו בתחושת התפקוד של הגיר - לאחר העדכון - מזכירה את פעולתו במצב SPORT (מבחינת זריזות ההעברות, האין השהייה וההעברות הנעימות יותר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה להשוות את איכות הנסיעה והתחושה של ה-DSG (מצמד כפול) לרובוטי של טויוטה. את גם יכולה לצאת ממנקודת הנחה די הגיונית שיצרן בסדר גודל כזה לא יצא עם מוצר שיש איתו בעיות מכאניות בכלל ובגיר בפרט ושתיים - הרכב באחריות אז מה אכפת לך?! יש בעיות? יפתרו לך אותן. נסיעה טובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הזמנתי רכב כזה, מבלי להיות בטוחה ב 100%.

האמת היא שכל רכב, שהייתי קונה, לא הייתי בטוחה ב 100%.

על אחת כמה וכמה שמדובר בגיר חדש, שאין עליו הרבה ביקורות.

מאוד פחדתי לעשות את הצעד הזה, ולרכוש משהו שהוא חדש ועדיין לא ידוע איך הוא יתנהג, אבל מקריאה שלי בפורום, למדתי שזה לא משנה איזה רכב אתה קונה בסופו של דבר, משנה איך אתה מטפל בו.

היתה בעיה קטנה עם הגיר הזה, ויש לו כבר תוכנת עדכון ששמעתי שהיא פותרת את כל ה"בעייתיות" שהיתה.

עוד אוסיף ואומר שמדובר בגיר עם 2 מצמדים ולא מצמד אחד כמו לדוגמא בטויוטה

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה.

עשיתי עליה נסיעת מבחן, זה כמו הרגיש לי כמו גיר אוטומטי רגיל מלבד הסתגלות קטנה...

בהצלחה!

גיר חדש?! הגיר הוצג עוד בסוף 2007 ומ-2008 כבר היה בפעולה. ביקורות יש הרבה, צריך רצון לחפש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיר חדש?! הגיר הוצג עוד בסוף 2007 ומ-2008 כבר היה בפעולה. ביקורות יש הרבה, צריך רצון לחפש.

יש רצון, אין כוח.. :-D:-D

ותאמין לי בכל רכב הייתי מוצאת סיבות למה לא לקנות אותו, את כל הרכבים שללתי.. ועד שקניתי אותה, חפרתי לכולם בפורום כמעט שהוציאו לי צו הרחקה מכאן. :twisted:

בסופו של דבר קיבלתי החלטה. ומה שיהיה, יהיה לטובה!

אני מאמינה שאני הולכת להנות עם הרכב הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפתרון לכל בעיות ה"ילדות" הוא עדכון שיצא לא מזמן, הוא מעלים (כמעט לחלוטין) את ההשהייה בתחילת הנסיעה וכל מיני רעידות קלות בעמידה.

משהו בתחושת התפקוד של הגיר - לאחר העדכון - מזכירה את פעולתו במצב SPORT (מבחינת זריזות ההעברות, האין השהייה וההעברות הנעימות יותר).

זה עידכון לכל DSG ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה עעל התשובות,

אבל הכוונה שלי לא הייתה לגבי רעידות השהיות וכו'...אני מניח שאת זה הייתי מרגיש בנסיעת המבחן, שהייתה חלקה לחלוטין, השאלה שלי היא לגבי בעיות של תקלות.

לא ברור לי אם הבעיות האלו נוגעות לפאביה או שמדובר ברכבים עם המנועים הגדולים יותר וכן לא ברור לי אם זה עדיין קיים (כפי שציינתי רוב הידיעות הן מלפני שנה בערך)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי היו מספר תקלות בודדות עם המצמדים שנשחקו [כנראה בגלל גרסת תוכנה שלא הפרידה את המצמדים עד הסוף במצבים של זינוק בעליה או זחילה בראשון ואני מניח שעדכון התוכנה בא לפתור בעיה זו.]

יתר על כן היו כמה דיווחים בעבר על תקלה שה"מוח" של הגיר כשל והחלפתו עלתה סכום לא מבוטל,

שוב גם כאן לא מצאתי יותר ממספר מקרים שדווחו ורובם בחו"ל.

אני מקווה שמאז רוב התקלות שופרו וכמו שאומרים רק הזמן יספר אם כך הדבר או לא.

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...