Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מהסאב שלי אני מאושר עד השמים מהביצועים שלו הבעיה שלי היא בקומפוננט שהוא של מורל דוטק, לעומת זאת הרדיו דיסק שלי הוא של פיוניר 4050, אצל חבר שלי יש לו את הדוטק כנה"ל אך מגבר אחר וHU אחר והסאוד אצלו נשמע ממש מצויין , לצורך העניין יש לו מגבר של JL AUDIO 500.4 וHU של פיוניר 7200 אם אני לא טועה, המגבר שיש לי לדוטק הוא סוליד אודיו F45

עכשיו אני רוצה לדעת לפני שאני יעשה את הטעות הבאה שלי, מה אני צריך לשדרג קודם? את הקופוננט או את הרדיו דיסק?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

+1 לבוריס

ההבדל בין המגברים שלכם הוא גדול.

מעבר לזה, כל רכב והאקוסטיקה שלו.

אולי אם תסביר מה בדיוק מפריע לך, נוכל לעזור ללא צורך בשדרוגים.

דבר נוסף: האם ההתקנה שלך טובה מאוד? האם הכיוונים הבסיסיים, כמו פאזות למשל, נעשו? האם יש בידוד ברכב ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

oxyn אין שום דרך לענות לך על השאלה שלך ועדיין להיות נאמן לאמת

אני חושב שזה מאוד יומרני (אני מתכוון לתשובות של קודמיי בת"רד) לתת תשובה ככה מהשרוול (למרות ש srool) נתן איזו הסתייגות ביישנית בנושא

אני אנסה להסביר מדוע

ידוע וברור לכל שאיכויות של כל סטאפ תלויות בהמון גורמים (ברשותכם אני אמנה חלק מהם: הרכיבים המותקנים, הרכב המותקן, ההשקעה בהתקנה, היד המכוונת, היד המתקינה, החוטים, הכבלים, ועוד כמה פרמטרים שהם ממש לא פחות חשובים כמו המוסיקה שאתה שומע, איכות ההקלטה של הדיסק, איכות הדיסק וצריבתו)

אז איך אפשר להגיע לרמת מקצועיות כזו (כמעט אלוהית) כדי לתת לך תשובה ככה מתוך השרוול אם ההבדל בשמיעה בינך לבין חברך זה בגלל רכיב מסויים

לצורך העיניין יכול להיות שתשמע נדיר רק על ידי השקעה של 10-20 דקות בכיוונים

ולצורך העיניין יכול להיות שתשמע נדיר רק על ידי הזזת כפתור ההזנה של המגבר

ובקיצוניות אחרת יכול להיות שלעולם לא תשמע טוב ביחס לחברך כי הרכב שלך הוא בעייתי מבחינה אקוסטית

אלו הם רק דוגמאות ולא תשובות סופיות והן ניתנו רק כדי להדגיש את הנקודה

לכן אני חושב שעליך לבחון את הנושא יותר בקפידה לפני שאתה מוציא אפילו אגורה שחוקה אחת

לגבי המגבר אני יכול רק להעיר (אם יורשה לי) שלדעתי משהוא בכיוונים\חיבורים\ההתקנה שלו לא תקין

וזאת מניסיון של מאות ואלפי מגברים כאלה

בהצלחה

שבוע טוב

פורסם

אני מאמין מאוד קטן באקוסטיקה, יש לי את הרכב הכי לא אקוסטי בעולם "יונדאי לנטרה 98" ואני שומע יותר טוב מכל רכב שיצא לי לשמוע עד היום ויש לי ציוד בנוני מינוס ואני בחור של SQ ברמה גבוה, הכל תלוי בהתקנה טובה של הרכיבים וכיוונים נכונים לפי המיקומים של האלמנטים.

oxyn אין ספק שהבעיה שלך פה היא רדיו והמגבר, ולאחר מיכן בידוד אקוסטי בדלתות שזה חובה לכל רמקול.

תגיע למפגש נראה מה אפשר לעשות שם לפני שאתה מתחיל במקצה שיפורים, אולי נצליח להוציא בכל זאת משהו מהסט אפ שתיהיה מרוצה ממנו.

פורסם

מסכים עם דרור ויוני.

אי אפשר לתת המלצות להחלפות כל עוד לא יודעים מה הבעיה. מה חסר לו ומה כיוונים שלו.

שמעתי כבר כמה וכמה דוטקים.

לי ברכב היה דוטק והוא היה נשמע מושלם. מבחינתי :oops:

לחבר שלי יש דוטק על ציוד טוב יותר משהיה לי ו-שומעים לא משהו בכלל :roll:

פורסם

הבנתי, לצורך העניין אבל אותה התקנה ואותו רכב...

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

אותה התקנה ואותו רכב ואותם כיוונים ואותו חיווט ואותו בידוד \ איטום (שים לב הפרמטר הבא חשוב) ואותה אוזן ואותו טראק בדיוק .

במצב הזה תהיה אפשרות להחליט מה צריך להחליף ומה נשמע יותר טוב

למרות שגם אז זה לא בטוח סופי כי יש לקחת בחשבון שכל סט וכל רכיב פועל בצורה שונה וצריך השקעה אחרת בכיוונים שלו כדי שייצור סינרגיה עם כל הסטאפ

קצת מסובך ונראה כאילו אין לזה סוף וזה מה שנחמד בזה (כמו שלאוסף בולים תמיד חסר עוד ועוד)

אני מבטיח לך שהתהליך מהנה ומספק וההתקדמות בהבנה וברכיבים ובמקצועיות התקנתם ובכיוונם מביאה המון כייף חיוך ושמחה

פורסם

בהנחה שהציוד של פותח השרשור תקין - אין בעייה לא ברדיו דיסק, לא במגבר ולא ברמקולים. יש בעייה של כיוונים והתקנה.

מערכת ברכב זה לא לסגור 4 ברגים ושלום על ישראל, זה הרבה מעבר לזה ועם נסיוני הדל אף הייתי אומר ש 80% מביצועי המערכת קשורים להתקנה איכותית והרבה הרבה כיוונים.

oxyn, אני מציע לך בחום להגיע לאחד המפגשים של הפורום (יש רשימה בדביק), שם תקבל חוות דעת רציניות ואבייקטיביות ובלי קשקושים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אני כניראה יגיע למפגש צפון ביום שישי הקרוב ( כניראה ישר אחרי העבודה )

ולמגאן הכל טוב ויפה הבעיה שזה עולה כסף כל העסק ולפעמיים יש דברים יותר דחופים חשובים ועניינים מאודיו, אני לא מתפרנס מאודיו לכן אני לא יכול להשקיע את כל כספי באודיו אני מעדייף לבזבז 1000 ש"ח על אודיו בחודש \ חודשיים ולחסוך בצד לחיים עוד 4K מאשר ההפך.

Zoom Zoom

פורסם

הלוואי עלי 1000 ש"ח על אודיו לרכב כל חושב.:-P

אני בניתי את המערכת שלי ב-380 ש"ח לחודש, כן כן עדין חייל מה לעשות, עוד חודש אזרחות.

למזלי הכל מצאתי במציאות שכבר מעל שנה אני לא רואה פה ביד שניה.

פורסם

oxyn אני לא מבין מהיכן הסקת שאני מנסה לגרום לך להוציא כסף

אני מצטער אם לא הובנתי נכון אבל זה היה די שקוף שאני מציע לך להתעסק בכיוונים הרבה לפני שאתה מתעסק בהחלפת רכיבים שעולים אקסטרא כסף

מה הרעיון בהתייחסות לדבריי בצורה כזו ????

פורסם
למזלי הכל מצאתי במציאות שכבר מעל שנה אני לא רואה פה ביד שניה.

זה בגלל שאנשים מוכרים מוצרים יד שנייה במחירים של חדש.

נהיה הזוי כאן הפורום מכירה. והכי גרועים הם אלו שלא כותבים מחירים ואומרים שיש "מחירים מיוחדים".

כן...באמת מיוחדים :lol::roll:

• תוכן חדש...