Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי באיטלקיה מבית טוב

CH@OS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחר חיפושים רבים אחר רכב שיספק את הסחורה הן מבחינת מרחב והן מבחינת הנאה, נמצאה הכלה הבאה: לנצ'יה קאפה טורבו מבציר 97, שמורה בצורה חולנית ומקורית איפה שצריכה להיות :twisted: ..

אשמח לשמוע טיפים מבעלי הדעה בנושא האיטלקיות ובכלל 8)

fc080i.jpg

141jer.jpg

2l8x2bk.jpg

2lu6slc.jpg

ojpkdg.jpg

15ybn8.jpg

24lsoqx.jpg

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

במקום הפאסאט. מה שמדהים, התאקלמתי מאוד בקלות והרגשתי כמו בבית מיד בסיבוב הראשון שעשיתי עליה. הגיר מעביר הילוכים כמו חמאה, מהלך ההגה מדויק ולוקח את הרכב בביטחון ללא יותר מדי תלתולים מפניה לפניה, וכמובן השבלול של הרכב עושה את עבודתו נאמנה החל מסל"ד מאוד נמוך. כל החשמל של הרכב פועל, אפילו החימום בכסאות:shock: ותאמין לי, ראיתי המון רכבים מכל קצוות הארץ בחודשים האחרונים:-P מקווה רק שתשרת אותי נאמנה, לפחות כמו שהפאסאט עשתה לפניה.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש, תעשה מנוי לאבי בתלתן. :wink:

שאלה: בדקת את הקאפה השחור מאט? אם כן אז למה לא הלכת עליה, נראית מדהים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חברים. ליאור, מי זה אבי והאם הוא עובד במורשה ?

את השחורה בדקתי, היא במצב טוב אבל הנתונים על הנייר מרתיעים, ק"מ(265+) יד וכו'.

לשם השוואה שלי שנת 97 יד 3 ועברה 171 אלף, לכן העדפתי למצוא אחת כמה שיותר "מקורית" :wink:

fitch, חשבתי לרדת מהעניין של הרפתקאות ולקחת הונדה אקורד אוט'. לאחר שהתיישבתי באחת וטרקתי את הדלת, הייתה תחושה כאילו אני יושב בתוך קופסת שימורי אננס עם מיץ. אני מעדיף לשלם אקסטרה בשביל להרגיש את האקסטרה ערך מוסף !

Night Driver כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקשר להיות אמיץ?

יש לבן אדם טעם טוב, רכב עם תוספות מפה עד להודעה חדשה, חזק, אמין אם מטופל היטב.

אתה עוד תכיר את אבי:wink:

ולא הוא לא מורשה, הוא יותר טוב. מוסך התלתן בפתח תקווה, תגגל עליו קצת. ממליץ בחום להכניס את הרכב לשם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה ליאור, באמת שלא ידעתי למי לפנות בנידון, יש הרבה מורשים (יקרנים), חאפרים (הרסניים) ואת אלו עם ידי זהב, אשמח להכיר אותם, כמובן שרק בשמחות :lol:

צחוק הגורל, חברי בעל ניסן טידה חדשה (מישהו אמר שם של אבקת כביסה ?) נתקע אתמול באמצע דרך עירונית עם מחשב רכב ז"ל.

מעולם לא קרה לי דבר דומה בשום רכב ישן, ולא היו לי יותר עדכניות מ2002 (לאון 1.8).

אני שמח כל בוקר להתעורר ולדעת שיש לי דרך בטוחה ומאוד כיפית להגיע לעבודה, החל מההתנעה ועד לנסיעה החלקה שמלווה לאורך כל הדרך ואני לא אגזים ואומר שההרגשה כאילו לא קמתי מהספה בבית, ממש ככה ! זה שנת 97 מי היה מאמין:roll:

Night Driver כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה בר !

זאת שאלה פתוחה ? לכבס את אותם הבגדים (להיות אחד מהעדר), לעומת זאת, מכונת שתייה, להתרענן במשהו חדש ?:shock:

עריכה: עכשיו רק שמתי לב לשורה שכתובה בקטן למטה, הכל ברור :)

Night Driver כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אור ! הרכב כבר מצפה לראות אותך :-D

Night Driver כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראת מצויין תתחדש!! דחוף לזרוק את הג'אנט חיקוי הזה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...