Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברים. מתישהו, אחרי יישור קו, כאשר הרכב יהיה פיקס ואוכל לישון בשקט בלילה, אחפש גם ג'אנט יותר הולם לרכב:lol:

יש הצעות ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! נראית מעולה!

איציק מפעם-בית-דגן-היום-רחובות או אבי מתלתן, אלו שני השמות שאתה צריך להכיר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה, השכלתי ! :arrow:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

תתחדש על הרכב הוא ממש יפה. :-) אפרופו הרכב,הוא לא מבת-ים במקור? הייתי רואה רכב דומה לשלך בול כול יום בבת-ים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תודה רבה !

נתונים:

שנת 97

יד 3

ק"מ 171 אלף

מנוע 2.0 DOHC 16v טורבו

202 כ"ס במקור

5 הילוכים קדימה

עריכה: הרכב במקור מבת ים, היה נוסע קבוע למוסך מורשה אמיר ע"י אשתו של בעל הרכב. הוסרו 2 בוסטרים של תינוקות מאחורה, הרכב שימש כרכב שני וטופל בקביעות במורשה.

אשמח לענות על שאלות נוספות:wink:

Night Driver כתב:

פורסם

מדהימה!!!

תתחדש וסע בדרכים טובות,

מותר לישאול כמה שילמת?

מהי צריכת הדלק?

כבעלים של לנצ'יה דדרה, כל פעם ניצבט הלב ליראות קאפה שמורה.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

בבת ים? מוזר שלא נתקלתי בה מעודי... ואני חי בעיר הזו 10 שנים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נסעתי על הרכב עד כה כ170 ק"מ, לכן אין לי נתונים מדוייקים לגבי צריכת הדלק.

הרכב נרכש ב20 אלף, +- זה המחיר מחירון.

וכן, היא מבת ים, אבל עכשיו עברה דירה :lol:

Night Driver כתב:

פורסם

האוטו היה של רוסי? ידוע איך הרוסים שומרים על האוטו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שוב תודה ! זה פשוט לא מובן עד כמה אנשים לא מכירים את החברה, חלק מחברי הרימו גבה כשניסיתי להסביר להם מה זה לנצ'יה, קצת מבאס אבל בסופו של יום, הם היו בהלם ממה שהרכב יכול להציע ואפילו ניסו לתאר לעצמם כמה הרכב עלה כאשר היה חדש :lol:

MATRIX: אכן, אחד הבעלים הקודמים היה רוסי וכרגע הוא בחזקת יוצא ברית המועצות ASWELL8)

עריכה: תמונה מהיום, קצת מלוכלכת, נטפל בה מחר כראוי

ibvzfa.jpg

Night Driver כתב:

פורסם

היי תתחדש!

דבר איתי אם תצטרך יעוץ, שמור עליו וזכור האוטו לא מיועד להיות ספורטיבי. זו מכונית סלון חזקה אז אל תנסה כל מיני נסיונות

בסיבובים למה תקבל בעיטה רצינית לתחת.

ההגה לא ממש מתקשר כמו בתמה והרכב דיי רך,

בקאפה האחרונה שלי (שחור מט, היו לי כמה קאפות) הנמכתי את האוטו התקנתי חישוקי 17" והתקנתי בולמים קשים יותר

וזה דיי עזר להתנהגות הרכב.

שים לב! גש למוסכים המתמחים ברכב ולא לחברים ש"מבינים", בנוסף הקפד על המתנה לפני כיבוי מנוע (לקירור הטורבו).

סע בדרכים טובות! ושמור עליה! :wink:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...