Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג חדש עבר שנה מאז שהוצאתי רישיון קיצר אחותי קראה לי לאסוף אותה 10 דקות מהבית ב2 בלילה הגעתי למקום לאסוף אותה ונכנסתי למקום חנייה ולאחר מכן בא נהג מונית החנה חיכה מאחורי וחכה לאחר שאחותי עלתה לרכב לקחתי רברס עצבני ונכנסתי בו בפגוש הקדמי בערך ב10 קמש שמעתי בום יצאתי והנהג מונית התחיל לצעוק מה תלא רואה שיש רכב מאחורה וזה אמרתי לו סליחה למרות שלא קרה לו כלום הפגוש הקדמי הפנל התחתון יצא קצת מהמנורות אמרתי לו נסדר הכל על אזרחי אין צורך בטביעה משפטית נלך לשמאי שיעריך תנזק ואני אשלם אמרתי לו נסגר הכל מחר והתעקש שילך לשמאי שלו ביפו אמרתי לו שילךההצעה שלו נראת לי מוגזמת כמובן שהאפס הזה מנסה לסחוט ממני כסף לאחר שהבין שאין לי ביטוח צעיר 1400 1500 שח אמרתי לו בוא לשמאי שלי הוא הלך לשמאי שלי והשמאי אמר לו שאתה חתיכת שקרן פחות מ200 שקל אפילו זה מוגזם הפגיעה פשוט בושה לקרוא לזה תאונה אבא שלי ניסה לסגור איתו יפה אמר לו שהבן שלי חייל איך אתה לא מתבייש אבל הנהג מונית הזין הזה מטלפן אלי ומאים בשלילת הרישיון מבחינתי אני עולה למשפט וטוען שהוא נכנס בי ויש לי עדים

2tezojyg4kub.jpg

ldtqnkzt4rzz.jpg

מה לעשות אני אמרתי לי כדי לסגור את הסיפור יש לי סכום ואז שאל מה הסכום אמרתי לו עד 800 שח ולא אמרתי לו לך למשפט אני על מדדים ונראה למי השופטת תאמין לנהג בלי עברת תנועה אחת ועוד חייל או נהג מונית מסריח תודה לכם אנשים תנו בעצות

פורסם

האמת שממש קשה להבין מההודעה שלך מה הסיפור (תנסה להבא להשתמש קצת בסימני פיסוק).

עשית את התאונה כמו גבר עכשיו תשלם כמו גבר. מקווה שלמדת לקח לחיים, עכשיו מדובר על נזק של 1500 ש"ח, מה היה קורה אם חלילה היית נכנס במונית מרצדס? או חלילה מרסק רכב אחר.

אם נראה לך שהנהג מונית מנסה לסבן אותך אז תודיע לו שאתה מוכן לשלם ישירות למוסך ולא לתת לו מזומן. כאשר אתה מגיע למוסך תשלם בכרטיס אשראי וכך תקטין את האפשרות שהמוסך יעביר כסף לנהג מונית (ברגע שאתה משלם באשראי הוא מוציא חשבונית, משלם מיסים וכו').

בעיקרון לפי החוק מותר לנהג מונית לתקן את הרכב בכל מוסך שהוא יבחר, מצד שני מותר לך לדרוש קבלות בתמורה לתשלום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום אני נהג חדש עבר שנה מאז שהוצאתי רישיון קיצר אחותי קראה לי לאסוף אותה 10 דקות מהבית ב2 בלילה הגעתי למקום לאסוף אותה ונכנסתי למקום חנייה ולאחר מכן בא נהג מונית החנה חיכה מאחורי וחכה לאחר שאחותי עלתה לרכב לקחתי רברס עצבני ונכנסתי בו בפגוש הקדמי בערך ב10 קמש שמעתי בום יצאתי והנהג מונית התחיל לצעוק מה תלא רואה שיש רכב מאחורה וזה אמרתי לו סליחה למרות שלא קרה לו כלום הפגוש הקדמי הפנל התחתון יצא קצת מהמנורות אמרתי לו נסדר הכל על אזרחי אין צורך בטביעה משפטית נלך לשמאי שיעריך תנזק ואני אשלם אמרתי לו נסגר הכל מחר והתעקש שילך לשמאי שלו ביפו אמרתי לו שילךההצעה שלו נראת לי מוגזמת כמובן שהאפס הזה מנסה לסחוט ממני כסף לאחר שהבין שאין לי ביטוח צעיר 1400 1500 שח אמרתי לו בוא לשמאי שלי הוא הלך לשמאי שלי והשמאי אמר לו שאתה חתיכת שקרן פחות מ200 שקל אפילו זה מוגזם הפגיעה פשוט בושה לקרוא לזה תאונה אבא שלי ניסה לסגור איתו יפה אמר לו שהבן שלי חייל איך אתה לא מתבייש אבל הנהג מונית הזין הזה מטלפן אלי ומאים בשלילת הרישיון מבחינתי אני עולה למשפט וטוען שהוא נכנס בי ויש לי עדים

מה לעשות אני אמרתי לי כדי לסגור את הסיפור יש לי סכום ואז שאל מה הסכום אמרתי לו עד 800 שח ולא אמרתי לו לך למשפט אני על מדדים ונראה למי השופטת תאמין לנהג בלי עברת תנועה אחת ועוד חייל או נהג מונית מסריח תודה לכם אנשים תנו בעצות

בוא נגיד, אם אני הייתי נהג מונית, והיית משתמש במונחים ובהתנהגות שהדגשתי באדום,

לא הייתי ממהר להתחשב בך בגלל היותך חייל.

באמת חשבת בצורה כזאת לסגור איתו יפה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקשיב אין לי בעיה לשלם את הכסף אבל זה שהוא רוצה לסחוט אותי לא יעלה בחשבון מי ישמע איזה תאונה עברתי כולה הטמבון הזה קצת נפל 1500 שח לשלם לו מבחינתי זה עשיקה ברצוני לדעת שאם המקרה יגרר למשפט מה יהיה תוצאות הלוואי, לפי מה שהבנתי שאם אגיע למשפט ויובן שלא היה לי ביטוח צעיר אני מפחד שישללו לי תרישיון חייב לציין שאין לי שום נקודה עבירות תנועה

בנוגע לתגובה השנייה אני משתמש במונחים הגסים האלו רק פה כי מבחינתי זה סוג של פריקת עצבים כמובן שלא פניתי אליו בצורה גסה אלל תפוס אותי במילים למה אני חייל קרבי ואם 3 שנים מהחיים שלי זה בתמורה לזבל כזה אז נסכם באיכס

פורסם

תקשיב אין לי בעיה לשלם את הכסף אבל זה שהוא רוצה לסחוט אותי לא יעלה בחשבון מי ישמע איזה תאונה עברתי כולה הטמבון הזה קצת נפל 1500 שח לשלם לו מבחינתי זה עשיקה ברצוני לדעת שאם המקרה יגרר למשפט מה יהיה תוצאות הלוואי, לפי מה שהבנתי שאם אגיע למשפט ויובן שלא היה לי ביטוח צעיר אני מפחד שישללו לי תרישיון חייב לציין שאין לי שום נקודה עבירות תנועה

בנוגע לתגובה השנייה אני משתמש במונחים הגסים האלו רק פה כי מבחינתי זה סוג של פריקת עצבים כמובן שלא פניתי אליו בצורה גסה אלל תפוס אותי במילים למה אני חייל קרבי ואם 3 שנים מהחיים שלי זה בתמורה לזבל כזה אז נסכם באיכס

לפי המשפט בכחול בהודעה הראשונה אתה לא צריך לדאוג. נהג המונית ישלם לך כסף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מעבר לעילגות המזעזעת של ההודעה שלך,

מעבר לזה שאתה מקלל אדם מסכן שכל אשמתו הייתה שהוא נעמד מאחורי אהבל כמוך,

מעבר לזה שאתה מצהיר שאתה הולך למסור בבית המשפט עדות שקר,

מעבר לזה שאתה מצהיר שאתה עומד להדיח אנשים שלא קשורים לעניין לשבועת שקר (2 עבירות פליליות חמורות ביותר),

מעבר לכל זה, אני לא מכיר את המוסך שיראה את הטמבון הזה ויעריך את התיקון ב 200 ש"ח.

פשוט אין כזאת חיה.

פחח רציני וטוב יפרק את הטמבון, יחליף את הקליפסים השבורים, יתקן תיקוני צבע במידה וצריך ויחזיר את הטמבון למקום תוך החזרתו למצב בדיוק כמו שהיה לפני שפרקת אותו ויקח, תאמין או לא, בערך 1000-1500 ש"ח (בהתאם לכמה שהוא יקרן וכמות העבודה הדרושה).

לעבודה טובה ומקצועית (ואין שום סיבה שבעל המונית לא יקבל עבודה שכזאת), 1400 ש"ח זה לא מחיר מטורף, אולי לא זול אבל בטח אף אחד לא עושק אותך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

א. בגירה, שכחת פרמטר נוסף מאוד מאוד חשוב. המונית היא כלי עבודה של נהג המונית. הנהג מונית משבית את הרכב ליום אחד, משהו צריך לשלם לו את היום הזה.

ב. רק הערכת שמאי עולה לפחות 400 שקל.

ג. מחיר תיקון בקלות יכול לעבור את ה1000 שקל, במקרה ויש נזק לפח הפנימי (בוואגים הרבה פעמים מכות חניה פוגעות בתושבות של הקליפסים אליהם מחובר הפגוש, ועל מנת לישר את התושבות, צריך זמן-> זמן שווה כסף).

בברכה

אדי

פורסם

אם היה מתחיל לדבר אלי בתוקפנות וההגינות שמפגין כאן לא הייתי עושה הרבה. ספק אם עונה לו בכלל.הייתי מצלם , מקליט , מנסה לקחת עדויות ומכאן ואילך היה עונה לעו"ד שלי ולמשטרה על נסיעה בלי ביטוח. לא לי. כמה היה עולה לו מכתב עו"ד לפני שהתחיל בטיפול ? לזה אני קורא שיעור ומאחל לו שייפול על אחד כמוני או מישהו שעוד יותר ממני אוהב את "תרבות" הכביש הישראלי העארס 2011.

ולגבי הפיברוק עם החברים - לזה צריך IQ גבוה יותר מהחוקר הטירון (תואר מאוניברסיטת מולדובה ) שיפיל אותו וחבריו אחרי 2 דקות. נראה שיש לו ? ואז באמת ייבעט בעצמו למה התחיל משהו שהיה נגמר בקטן אם היה מתנהג כמו בן אדם.

פורסם

הוא עשה לך טובה שהוא בכלל הסכים לדבר איתך.

בטוח יש לו מקיף והוא פשוט יכל לדווח לביטוח ושהם יתעסקו איתך ותאמין לי שלא כדאי לך להתעסק מול חברות ביטוח.

סגור את זה מולו. לגבי הסכום, ראית מה אמרו מעלי, הוא הגיוני.

• תוכן חדש...