Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר "כוח" של daewoo racer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה בקשר לדייהו רייסר...

מנוע 1500 סמק אוטומטית שנת 94 הגה כח מזגן ח"ח (פירטתי שתדעו בדיוק במה מדובר. . .) איך יכול להיות אני עומד אנך למדרכה יענו שתי הגלגלים הקידמיים מול מדרכה צמודים, אני על דרייב... בלי ברקס האוטו עומד כי על טורים

של 1000+ - הוא לא יעלה תמדרכה(תמדרכה = את המדרכה) , אני לוחץ גז והאוטו לא מגיב יענו (יענו = כלומר)

הסל"ד טיפה עולה אולי ל 1200 אבל לא עולה תמדרכה (תמדרכה = את המדרכה) (גם בגזז מ-ל-א עם היכון על ברקס).... למה??? האם זה בעיה בראש מנוע גיר מנוע חלק אחר או שזה פשוט אוטו חלש ש-ל-א מסוגל לעלות מדרכה בגובה של 10-7 ס"מ ??!!!!

*** שאלה נוספת באותו הקשר אם למישהו יש מושג בגיר האוטומטי שלה יש 3 או 4 הילוכים אני יכול לבדוק (משיכת הילוכים ולשמוע העברות/נפילת סל"ד) הבעיה שהאוטו לא אצלי כרגע . . .

***עוד שאלה כמה סוסים יש לכלי ???

תודה מקווה שלא חפרתי לכם בשכל.. :lol::wink:

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

במצב שאתה מתאר דרוש הרבה כח כדי לעלות את המדרכה!

אין לך ג'יפ או אוטו עם גלגלים גדולים ,וזה לא מפתיע שהאוטומטית שלך לא עולה את זה!

אני לא בטוח שאוטו אחר יעשה את זה בקלות , ואם כבר צריך לשרוף טוב את הקלאצ' כדי לעלות עלייה כזו

דרך אגב מאוד לא מומלץ לאמץ במצב הזה את המנוע ,אתה מזרים לו הרבה דלק בזמן שהגלגלים לא יכולים לזוז, וזה גורם ללחץ שמן רציני במניפות ויכול להגרם נזק!

אחי זאת כולה רייסר למה אתה עושה עליה ניסויים כאלה? :shock:

פורסם

אני לא בטוח שאוטו אחר יעשה את זה בקלות , ואם כבר צריך לשרוף טוב את הקלאצ' כדי לעלות עלייה כזו

ראשית זהו רכב אוטו'.

או שזה פשוט אוטו חלש ש-ל-א מסוגל לעלות מדרכה בגובה של 10-7 ס"מ ??!!!!

בדיוק כך, הרכב חלש ביותר, עליית מדרכה מתבצעת ע"י עליה הדרגתית של גלגל-גלגל(גם ירידה צריכה להתבצע כך).

שאלה נוספת באותו הקשר אם למישהו יש מושג בגיר האוטומטי שלה יש 3 או 4 הילוכים

שלושה הילוכים.

עוד שאלה כמה סוסים יש לכלי ???

88 כ"ס ב-4,800 סל"ד(נתון אופטימי לחלוטין :roll: ).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני תמיד האמנתי שהסוסים הקוראניים פשוט יותר קטנים מהסוסים היפניים :lol: .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

והסוסים היפנים יותר קטנים מהסוסים האמריקאים.......

אני עם הפונטיאק רק עומד ליד מידרכה , קצת גז ואני עליה

חחח אבל אחי אתה מצפה מרכב שלא בנוי לזה (מבחינת כוח , גודל גלגלים , גובה וכו'.) לעלות דבר כזה... רוצה לעלות דברים כאלה, קנה ג'יפ...

אתה סתם טוחן את האוטו

יוצא לריס?

פורסם

והאוטו לא עולה.....בסוף וויתרתי ונסעתי מסביב למצוא חניה אחרת....לא רציתי לתת יותר מידי גז לגיר, גם ככה הוא מתאמץ הרבה ביום יום....

כנראה שהסוסים השוודים קטנים וצנומים.....אני אנסה להחליף אותם בכלבים אוזבקים

פורסם

חחח אתם פשוט צריכים לעלות גלגל גלגל לאט לאט באלכסון ותיראו איך האוטו עולה , (כמובן מדרה לא גבוהה) מידרכה סטנדרטית , אתה יודע בהרבה רחובות אתה חייב להחנות עם 2 גלגלים על המדרכה

איך אנשים עולים את המידרכה? לאט לאט באלכסון... אם אתה בא במקביל עם 2 הגלגלים הקדמיים , יהיה מאוד מאוד קשה לעלות

יוצא לריס?

פורסם
חחח אתם פשוט צריכים לעלות גלגל גלגל לאט לאט באלכסון ותיראו איך האוטו עולה , (כמובן מדרה לא גבוהה) מידרכה סטנדרטית , אתה יודע בהרבה רחובות אתה חייב להחנות עם 2 גלגלים על המדרכה

איך אנשים עולים את המידרכה? לאט לאט באלכסון... אם אתה בא במקביל עם 2 הגלגלים הקדמיים , יהיה מאוד מאוד קשה לעלות

מחפשים תחילה כניסה לחניה של בנין שזה עליה קטנה עולה על זה ואז ממשיך קדימה ששתי גלגלים על המדרכה ומהקבילים להם על הכביש... הכי פשוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...