Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז או פיג'ו 307?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בימים הקרובים אני צריך להחליט לגבי רכב לקבל בליסינג מהעבודה.

שתי האופציות שאני שוקל הן שברולט קרוז ופיג'ו 307 (דרך אגב, האפשרויות הנוספות הן רנו פלואנס וסיטרואן C4, אם מישהו חושב שהן עדיפות משמעותית על הקרוז או הפג'ו אשמח לשמוע...).

מבדיקה קלה באינטרנט נראה שבשתיהן הדגש יותר על אבזור ופחות על חוויות נהיגה. מה דעתכם? איזה רכב עדיף?

דבר אחד נוסף: חשובה לי יכולת לשמוע מוזיקה ברכב ממכשיר חיצוני. לפי מה שהצלחתי להבין מהמפרטים של הרכבים (כמובן מדובר רק על דגם הליסינג ולא על דגמים מתקדמים יותר) בשברלוט יש חיבור AUX ובפג'ו יש חיבור USB - שאני מניח שאליו אפשר לחבר דיסק און קי ולא נגן.

אם מישהו יוכל לשפוך אור גם על הסוגייה הזו אני אשמח.

תודה!

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לפיג'ו 308. ה-307 נמכרה עד לאמצע 2008 שם החליפה אותה ה-308.

לפי מה שידוע לי ב-308 אין חיבור USB וגם לא AUX.

לא פירטת מה באמת חשוב לך מעבר לחיבור לנגן חיצוני. לא פירטת מה הדרישות מהרכב, כמה הוא הולך לנסוע ואיפה וכמה נוסעים הוא אמור לשרת. עוד פרטים בהחלט יוכלו להועיל לך בבחירה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

טעות, כמובן שהכוונה ל-308.

קשה לי להצביע על דברים ספציפיים שחשובים במיוחד. חשוב לי באיזה רכב יותר כיף לנהוג, אבל האבזור ובייחוד החיבור לנגן.

אני גר באזור השרון ככה שרוב הנסיעות בכבישים בין עירוניים. ברוב המקרים ישמש 1-2 נוסעים ככה שאין צורך ברכב גדול במיוחד.

פורסם

היתה לי קרוז 2009 כרכב ליסינג עד לפני כחודש. בסך הכול הייתי מרוצה. הישיבה הייתה נוחה מאוד והרכב היה יציב על הכביש. צריכת דלק מאכזבת. בטיחות גבוהה מאוד.

הקרוזים החדשים חזקים יותר, ומאובזרים יותר.

יש כניסת AUX.

לפני כחודש החלפתי בליסינג לסיטרואן C4 החדשה. אני מרוצה מאוד. תחושה יוקרתית יותר, איכות חומרים מצויינת, מושבים נהדרים. מערכת סאונד משובחת מאוד עם חיבור AUX. אני ממש נהנה!

• תוכן חדש...