Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייב - אתה מערבב כמה עניינים שאינם קשורים.

1. יאריס TS זה לא רכב סטנדרטי, אלא רכב עם ערך מוסף שעבורו ניתן לדרוש פרמיה מסוימת. ליאריס רגילה אין שום יתרון על פני מתחרותיה. אין שום סיבה בעולם להעדיף יאריס 2000 על פני, נניח, למשל, פולו 2005. אגב, זה נכון גם בכיוון ההפוך. איני רואה שום רכב מיני סטנדרטי הנוסע בכבישי ארצנו אשר יש לו יתרון על פני המתחרים שלו שהם בני כמעט מחצית הגיל.

2. 55K ש"ח עבור רכב משנת 2005 נשמע לי הרבה יותר שפוי מאשר 40K ש"ח על רכב שנת 2000. אין בכלל מה להשוות.

3. לגבי הקורולה בת ה-14 - אני לא חולק על כך שהרכב אמין (למרות שבגיל כזה של רכב אי אפשר לדעת מה ילד יום ולא הייתי לוקח סיכון ליפול. מניסיון שלי, בשלב כלשהו הרכב מתחיל להתפרק. יש רכיבים שלא יכולים להחזיק לעד והם כלל לא נועדו לכך). כל שאני טוען הוא שבאותו מחיר ניתן לרכוש רכב אמין אחר שגילו 5 שנים פחות עם פחות ק"מ.

בכל מקרה, גם אתה מסכים שהעסקה שבנדון אינה משתלמת, אז על מה בדיוק הויכוח?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל שאלה של תמורה למחיר, וב38K ש"ח אפשר לקבל רכבים יותר חדשים ולא פחות טובים כמו שנאמר כאן בשרשור.

לא מצליח להבין את האנשים שמוכנים לרדת 5 ואפילו 7 שנים בשנתון בשביל יאריס, סופר מיני שכחדשה נמכרה ועדיין נמכרת סביב טווח המחירים של שאר המכוניות בסגמנט.

לגבי הרכב עצמו אף פעם לא הבנתי את לוח השעונים המוזר והמעצבן שבמרכז הדשבורד, אבל כנראה שזה רק אני. לפחות בדגם החדש של 2012 הם ירדו מזה.

פורסם

היום יש במבצע של שופרסל פ'גו 206+ ב 69990 אלף שח,האמת אני לא מבין איך המחיר ככ נמוך?פגו 2004 נמכרת ב כ50+ אלף שח,ממש הזוי,אולי תנסי את האופצייה הזו.

פורסם

המחיר של היאריס הזוי, זה אין ספק. המחיר של היאריס הספציפית חרג אפילו מגבול ההזוי, הוא בלתי פרופרציונלי בכל קנה מידה.

הרכב מוזנח ואחרי תאונה רצינית ואנשים לא מתביישים לדרוש עליו מחיר כזה. החוצפה הישראלית בשיא תפארתה.

על אף זאת (ואני לא מדבר על הרכב הספציפי שהוזכר בשרשור) צריך לזכור שרכב הוא קודם כל מכונה, ורצוי שיהיו לה שתי תכונות עיקריות: אמינות ובטיחות. את שתיהן היאריס כבר הספיקה להוכיח. ליאריס אין מחלות מיוחדות והרכבים האלה מזדקנים בצורה מכובדת. נכון שאפשר לקנות גטס 2008 במחיר של יאריס 2002, אבל עם כל הכבוד לגטס (ואין יותר מדי) - זה לא זה. רכב בסיסי וספרטני ובעל צריכת דלק גבוהה מהצפוי. מחסור ב ABS וכרית אוויר אחת בשנת 2008 הן בושה לכלמוביל ותעודת עניות למשרד התחבורה וממשלת ישראל. היאירס עדיפה עליה בכל פרמטר אפשרי, על אף גילה המבוגר בכמה שנים טובות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ידידי, לפני שאתה יוצא בהצהרות, האשמות ויורה חיצים לכל עבר כדאי שתעשה בדק בית.

באותה שנה בדיוק (2008 ) הקורולה נמכרה עם כולה 2 כריות אוויר.

מילא כאשר מדובר ברכב קטן שמיועד למיעוטי יכולת אבל רכב משפחתי שמגיע עם אבזור בטיחותי כזה דל זה ביזיון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איך אני אוהב את כל החכמולוגים האלה שלא עונים לגופו של עניין.

אם הבחורה היתה רוצה לקנות פח זבל קוריאני עם מקסימום שנתון למחיר, יש באמת רכבים כמו יונדאי גטס, שברולט אוויאו ושות' .

היאריס הוא רכב מצויין, לא הייתי נוגע בספציפי הזה בגלל התאונה שיש לה משמעות.

גם המספר הזה של 38K לא מסתדר לי כי יש לי חבר שמכר 2001 יד 1 באיזה 32-33 שזה היה מחירון אם אני זוכר נכון.

אגב , אם זה המחיר של הגסט 2007 כיום, עוד שנתיים היא תעלה פחות מהיאריס... :)

אלעד, הקורולה עם מינימום 4 כריות החלה מ2003 ככל הידוע לי. תעשה שיעורי בית.

הגטס עד מתיחת הפנים ב2006 היתה אפילו בלי ABS.

רכבי טויוטה הם רכבים טובים לאנשים שרוצים שקט נפשי. רכבים שיודעים להזדקן בכבוד ואפשר להחזיק בהם לאורך זמן רב.

ההורים שלי עכשיו מוכרים קורולה 2005 (נדמה לי מחירון 60) ואני המום מהטירוף, יש הסתערות של קרובי משפחה וחברים - הרכב אפילו לא יגיע ללוחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אמינות לא אמינות, אין מצב לשלם את המחיר ההזוי הזה על רכב ישן עם קורות מכופפות. שלחי את המוכרים ביחד עם היאריס שלהם לבלוקבאסטר הקרוב לביתם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
איך אני אוהב את כל החכמולוגים האלה שלא עונים לגופו של עניין.

אם הבחורה היתה רוצה לקנות פח זבל קוריאני עם מקסימום שנתון למחיר, יש באמת רכבים כמו יונדאי גטס, שברולט אוויאו ושות' .

היאריס הוא רכב מצויין, לא הייתי נוגע בספציפי הזה בגלל התאונה שיש לה משמעות.

גם המספר הזה של 38K לא מסתדר לי כי יש לי חבר שמכר 2001 יד 1 באיזה 32-33 שזה היה מחירון אם אני זוכר נכון.

אגב , אם זה המחיר של הגסט 2007 כיום, עוד שנתיים היא תעלה פחות מהיאריס... :)

אלעד, הקורולה עם מינימום 4 כריות החלה מ2003 ככל הידוע לי. תעשה שיעורי בית.

הגטס עד מתיחת הפנים ב2006 היתה אפילו בלי ABS.

רכבי טויוטה הם רכבים טובים לאנשים שרוצים שקט נפשי. רכבים שיודעים להזדקן בכבוד ואפשר להחזיק בהם לאורך זמן רב.

ההורים שלי עכשיו מוכרים קורולה 2005 (נדמה לי מחירון 60) ואני המום מהטירוף, יש הסתערות של קרובי משפחה וחברים - הרכב אפילו לא יגיע ללוחות.

תתפלא, אבל גטס 2007 מיד פרטית לא נופלת באף פרמטר מיאריס בת 11 והיא הספיקה להוכיח אמינות ברמה לא פחות גבוהה.

הגטס ברמת גימור GLI מגיעה עם 2 כריות אוויר ו ABS, ודגמי ה GLS מגיעים עם 4 כריות אוויר.

אני מאד אוהב את כל "המסתערים" למינהם שרודפים אחרי מוכרי רכב פוטנציאליים.

העיניין הוא שביום בו באמת תרצה למכור, תראה איך כולם נעלמים, וגם את הסובארו B4 של אביך לא מכרת ביום.

אגב, יש לי שכן שיש לו קורולה פרטית שנת 04' עם שלט למכירה שכבר החל להצהיב, והמכונית במצב מצויין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אייל, מצחיק אותי שאתה שולח אותי לעשות שיעורי בית כאשר גם אתה לא מדייק.

ההורים שלי כבר 15 שנה מחליפים קורולה בקורולה ותאמין לי שאני מכיר את האוטו הזה טוב מאוד.

בגרסא של 2003-2007 הגרסאות SUN היו עם 2 כריות אוויר. בגרסא שנמכרת היום מצויין בכל האתרים שבדקתי שכל הזמן היא שווקה עם 4 כריות אוויר אבל אני זוכר שכאשר הייתי בסוכנות בהשקה של הדגם הזה אני זוכר שאז דובר על 2 כריות אוויר (יכול להיות שהסוכן טעה ויכול להיות שכך הרכב התחיל להמכר ועם הזמן העלו ל-4 כריות אוויר, בדיוק כמו שעשו עם הגטס לדוגמא).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
המחיר של היאריס הזוי, זה אין ספק. המחיר של היאריס הספציפית חרג אפילו מגבול ההזוי, הוא בלתי פרופרציונלי בכל קנה מידה.

הרכב מוזנח ואחרי תאונה רצינית ואנשים לא מתביישים לדרוש עליו מחיר כזה. החוצפה הישראלית בשיא תפארתה.

על אף זאת (ואני לא מדבר על הרכב הספציפי שהוזכר בשרשור) צריך לזכור שרכב הוא קודם כל מכונה, ורצוי שיהיו לה שתי תכונות עיקריות: אמינות ובטיחות. את שתיהן היאריס כבר הספיקה להוכיח. ליאריס אין מחלות מיוחדות והרכבים האלה מזדקנים בצורה מכובדת. נכון שאפשר לקנות גטס 2008 במחיר של יאריס 2002, אבל עם כל הכבוד לגטס (ואין יותר מדי) - זה לא זה. רכב בסיסי וספרטני ובעל צריכת דלק גבוהה מהצפוי. מחסור ב ABS וכרית אוויר אחת בשנת 2008 הן בושה לכלמוביל ותעודת עניות למשרד התחבורה וממשלת ישראל. היאירס עדיפה עליה בכל פרמטר אפשרי, על אף גילה המבוגר בכמה שנים טובות.

איתמר.

נצא מנקודת הנחה שאף אחד לא משווה לגטס GLF שהיא אכן כל מה שרשמת ואני אזרום איתך בקביעה הנחרצת שלך (למרות שאיני מסכים איתה לחלוטין), באותה הנשימה גטס GLS\GLI עם 2 ו4 כ"א ABS ו4 כוכבים במבחן הריסוק הבינלאומי, עונה בדיוק על ההגדרה של מכונה אמינה ובטיחותית. ואתה מוזמן לשוחח עם כמה קציני רכב של כמה חברות שיהללו את הגטס בסעיף האמינות כאילו הייתה טויוטה:wink:.

ובנוגע לצריכת הדלק, באמצע שנת 07 עם המעבר למנועי ה1400 הצריכה השתנתה לטובה והיא סבירה בהחלט.

לכן אני ממש לא מבין איך יאריס משנת 2000 עדיפה על גטס 2008? כאשר ע"פ הפרמטרים שהצבת, הן זהות לחלוטין עם יתרון לגטס ולו רק בגלל הגיל. וזה מבלי לדבר על המחיר ההזויי והמטורף שמבקשים על הרכב הזה ועל היאריס בכלל.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כאשר אתה בעל רכב כזה אתה לעולם לא תוכל להיות אובייקטיבי בחוות הדעת עליו.

בעיניי להשוות רכב מיושן מסוף שנות ה90 תחילת ה2000, לרכב משנת 2008 זה פשוט דבר מגוחך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טויוטות בכלל ויאריסים בפרט הם מאוד overrated ולכן גם מאוד overpriced.

אני לא רואה שום סיבה שבעולם לשלם 38K על יאריס שנת 00 גם אם היא הייתה במצב מושלם, אז על אחת כמה וכמה כשמדובר באחת עם פגיעת קצה שלדה.

יש הרבה רכבים טובים משנתונים מתקדמים יותר באותו מחיר, שווה בדיקה.

V5

• תוכן חדש...