Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שהייתה לי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנשמע אנשים?

אז זה הלך ככה: אתמול בערב בשמונה בבוקר הורדתי את אחי הקטן לבית ספר שלו, והייתי בדרכי לבית ספרי. בדרך לבית ספר אישה בלמה בפתאומיות באמצע הכביש בגלל איזה נהג מונית מזד**ן שהחליט להוריד נוסע באמצע כביש סואן עם נתיב אחד ואני ברוב טפשותי כנראה שלא שמרתי מספיק מרחק מהאישה שנהגה באיזה קליאו לבנה ונכנסתי בה מאחורה. יצאתי לראות מה מי מו שראינו שאין נזק רציני החלטנו להפגש ליד הבית ספר ונחליף שם פרטים. החלפנו פרטים הכל טוב ויפה, עכשיו אני לא ידעתי שהיא בלמה בגלל המונית כי לא ראיתי את זה, עכשיו כששאלתי אותה למה היא עוצרת באמצע הכביש היא אמרה לי שזה היה בגלל הנהג מונית. כמובן שהנהג מונית נמלט משם ישר אחרי התאונה והאישה ברוב חוכמתה לא טרחה לרשום את המספר שלו ולא ראתה אפילו לאיזה חברת מוניות הוא שייך, היא הייתה עסוקה בלצרוח עלי שלנהגים כמוני אין מקום על הכביש ושהיא הולכת להתקשר למשטרה בגלל איזה חוק שהיא המציאה אחרי שהיא שאלה אותי כמה זמן יש לי רישיון ואני עניתי לה שחצי שנה והיא החליטה שאני עדיין צריך מלווה... בכל אופן צעקות הדדיות ופה ושם, טוב נגמר הסיפור היא הולכת... אמרתי סבבה בטח אני יקבל טלפן מהסוכן ביטוח שלי היום מחר אבל ממי קיבלתי טל'? משטרת ראש פינה שאמרו לי שאני מוזמן לחקירה יום ראשון על הבוקר, שאלתי אותם למה המשטרה מתערבת פה והשוטר ענה לי שהאישה שנכנסתי בה החליטה להבדק במיון ולהגיש נגדי תלונה. עכשיו אני יודע שהיא רוצה או לדפוק אותי או להוציא כסף מהביטוח והשאלה שלי אליכם זה מה יעשו לי יום ראשון בחקירה? יקחו לי את הרישיון?

נ.ב. היה לי רק צד ג' ועכשיו אני צריך לגייס 5000 ש"ח על הנזק לאוטו שלי... בעסה...

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

"..אתמול בערב בשמונה בבוקר.."

סגור על זה?

קח בחשבון שבכל מקרה זו אשמתך לא שמרת מרחק.

מעבר לזה הגברת הלכה למיון, זה אומר שהמשטרה חייבת להיות מעורבת (במיון דורשים אישור מהמשטרה לתאונה).

הוזמנת לחקירה (בשביל משפט שיהיה בהמשך) בעקבות זאת, במקרה ונמצאת אשם (שסביר להניח שיקרה) אתה עלול לאבד את הרשיון.

Finger's gonna kill me.

פורסם
אתמול בערב בשמונה בבוקר

בבוקר... לא יודע למה אני רגיל לרשום בערב....

השאלה שלי זה אם ביום ראשון ייקחו לי את הרישון ל30 יום למה זה החוק לא? ואם האשה לא נפגעה, רק הלכה להבד זה משנה?

רובאית 51 כבוד

פורסם
אתמול בערב בשמונה בבוקר

בבוקר... לא יודע למה אני רגיל לרשום בערב....

השאלה שלי זה אם ביום ראשון ייקחו לי את הרישון ל30 יום למה זה החוק לא? ואם האשה לא נפגעה, רק הלכה להבד זה משנה?

לא יקחו לך את הרשיון, עד למשפט.

Finger's gonna kill me.

פורסם
לא יקחו לך את הרשיון, עד למשפט.
תודה. נראה אולי נפעיל קצת קומבינות במשטרה לא חסרים לאבא שלי שם חברים...

רובאית 51 כבוד

פורסם

כיף לאבא שלך

ועוד משהו קטן בקשר לתאונה - הולכות להיות לך עוד הרבה תאונות כאלו כנראה אם לא תכיר בעובדה שזאת אשמתך בדיוק כמו שזו אשמתו של

נהג מונית מזד**ן

(לקח לי בערך 5 דקות עד שקלטתי שכתוב ערב , לפני זה השתגעתי ולא הבנתי למה אני חושב שזה קרה בערב כשכתוב 8 בבוקר :shock: )

וואלק אתתתתה

פורסם

נ.ב. היה לי רק צד ג' ועכשיו אני צריך לגייס 5000 ש"ח על הנזק לאוטו שלי... בעסה...

למה אתה כל כך חומרי העיקר כולם בריאים, כסף אפשר להשיג ו"להחזיר הכל חזרה" (עד כמה שאפשר) פציעות חמורות זה כבר יותר קשה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

סגור על זה?

מעבר לזה הגברת הלכה למיון, זה אומר שהמשטרה חייבת להיות מעורבת (במיון דורשים אישור מהמשטרה לתאונה).

הוזמנת לחקירה (בשביל משפט שיהיה בהמשך) בעקבות זאת, במקרה ונמצאת אשם (שסביר להניח שיקרה) אתה עלול לאבד את הרשיון.

מה הקשר לאבד את הרישיון??....למה אתה מפחיד אותו ככה?!..לי קרתה לפני חודשיים את אותה התאונה והבחור שנכנסתי באוטו שלו מאחורה אמר לי גם שהוא הולך למיון.אחרי יומיים קיבלתי טלפון מהסוכנת ביטוח שלי שאמרה שאני צריך רק בעוד כמה חודשים לשלם להם השתתפות עצמית וזהו...אחי נראה לי לא יעשו לך כלום אל תדאג....

אהלן מה נישמע???.

פורסם

סגור על זה?

מה הקשר לאבד את הרישיון??....למה אתה מפחיד אותו ככה?!..לי קרתה לפני חודשיים את אותה התאונה והבחור שנכנסתי באוטו שלו מאחורה אמר לי גם שהוא הולך למיון.אחרי יומיים קיבלתי טלפון מהסוכנת ביטוח שלי שאמרה שאני צריך רק בעוד כמה חודשים לשלם להם השתתפות עצמית וזהו...אחי נראה לי לא יעשו לך כלום אל תדאג....

מה שאתה לא יודע אל תטעה!

Finger's gonna kill me.

פורסם
שניכם תרגיעו, אילא אם כן קוראים לכם "אדוני השופט" ויש לכם וותק במשפטי תחבורה :p

ממש תגובה נחוצה... :p

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...