Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הכנסתי פיה של מטען לרכב למצת, באחת הפעמים שהוצאתי אותו איזשהו חלק מהמטען נתפס במצת, אבל הצלחתי להוציא אותו.

אני לא יודעת אם זה קשור, אבל מאותו הרגע המצת הפסיק לעבוד.

איך ניתן לבדוק שאחד החוטים התנתק, אם צריך להחליף את כל המצת, או רק את החלק החיצוני?

כדאי/צריך ללכת לחשמאלי? ואם כן, המלצות לחשמלאי הגון באיזור ראשון/חולון יתקבלו בברכה

תודה

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אם אין לך רקע חשמלי כל שהוא לא מומלץ להיתעסק כדי שלא ייגרם קצר כל שהוא. לי אישית יש טסטר 12 וולט שעלותו בערך 10 ש"ח ואיתו ניתן לבדוק זאת בשניה אבל אני מניח שלך אין את זה. מה שעוד יכול להיות במידה וקיים פיוז לשקע זה בתיבת הפיוזים יש מצב שהוא פשוט נישרף.

:)
פורסם

סביר להניח שגרמת לקצר ושרפת את הפיוז.

קודם כל תחליפי את הפיוז שנמצא בבית הפיוזים (יש צורך להסיר כיסוי פלסטיק רחב וגדול מתחת להגה ולאתר את הפיוז השרוף) ואז תבדקי שוב את המצית.

בעניין המטען - אם הוא התפרק לחלוטין אז עדיף לקנות אחד חדש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

:lol: אחד חדש נקנה כבר, ואחד איכותי.

אני ממש לא רוצה לגעת בפיוזים, לא לפרק ולא לעשות שום דבר כזה בעצמי, כי אני לא מבינה בזה.

אני מתלבטת אם ללכת לחשמלאי, השאלה כמה לוקחים על זה, כי זה נשמע כמו עבודה של 10 דק' או לתת לאבא שלי לטפל בזה, ולהסתכן בכך שהוא יהרוס וחבל.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

האם חוץ מהמצת עוד דברים הפסיקו לעבוד - למשל תאורת תקרה, שעון זמן (אם יש)?

אם כן - זה בודאות פיוז שרוף, ובאמת שלא צריך בשביל זה חשמלאי, את יכולה להחליף לבד.

זו פעולה שמיועדת לביצוע על ידי בעל הרכב.

• תוכן חדש...