Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הקוראים והיועצים...

אני מתכנן לקנות בקרוב רכב ולאחר הצצות רבות בפורום יש לי התלבטות בין כמה רכבים : סיריון (דייהטסו),דמיו (מאזדה), סוויפט (סוזוקי), איגניס (סוזוקי)

תווך המחירים הוא איזור ה25 + בתקווה -

בשנתון של 2000 + בתקווה ל+ יפה

מבחינת ההילוכים היא חייבת להיות אוטומטית (רישיון רק על אוטומט)

המטרה העיקרית של האוטו היא עבודה, בית ,לימודים (בעיה חשובה היא שאני גר באיזור ירושלים והעליות די מעלות אצלי חשש) לכן חייב מנוע יותר חזק מ1000

העדיפות היא לא אירופאית דיי קטנה (אבל לא יותר מידי כי אני במילים יפות רולה של 1.85 וכתפיים רחבות) אמינה ובעיקר חסכונית (במיוחד מימים כמו שלנו)

תודה רבה על העזרה

פורסם

עד כמה שהבנתי עד עכשיו, הפונטו לא עונה על הצרכים שלי לפי צריכת הדלק ועלות החלקים.

ידוע לך על עוד אופציות

לגבי הסוזוקי, אני נוסע בה כבר שנה + (של חברה שלי) עד עכשיו אני מאוד מרוצה, למרות שהיא עושה המון רעשים

אבל הייתי שמח לשנות קצת....

פורסם

הפונטו זה פחות או יותר הרכב הכי חסכוני שקיים בשנתונים האלו (לאיזו צריכה אתה מכוון, 1:20? ) , ואחד מהזולים ביותר לתחזוקה. אם זה לא מספיק חסכוני וזול בשבילך, הרכב שאתה מחפש פשוט לא קיים.

פורסם
הפונטו זה פחות או יותר הרכב הכי חסכוני שקיים בשנתונים האלו (לאיזו צריכה אתה מכוון, 1:20? ) , ואחד מהזולים ביותר לתחזוקה. אם זה לא מספיק חסכוני וזול בשבילך, הרכב שאתה מחפש פשוט לא קיים.

לא צריך להתעצבן....

אני שוב אומר יכול להיות שאני טועה אבל עדיין אני הייתי שמח לעוד אופציות

וכמו שרשמתי בהתחלה הייתי מעדיף לא אירופאית

פורסם

מה רע בסיריון? 1:18 ידוע לי לגבי הדגם של שנת 2005 מנוע 1300 ועם הפתעה קטנה של 102 כ"ס אוטומט

נסיעות רק בעיר.. אולי 3 פעמים יצאה מחוץ לעיר במשך חצי שנה..

לא יודע לגבי השנתונים היותר מוקדמים מתי התחיל הדגם עם ה102 סוסים.

מומלץ לברר :idea:

פורסם

אני לא מתעצבן, אני מציין עובדה...

המקבילה היפנית לפונטו פחות או יותר זו הדייהטסו YRV.

נראית לא רע, חסכונית בדלק, לא מרגישה צפופה מדי בפנים, לא יקרה לתחזוקה.

פורסם

איגניס- לא בא בחשבון, קילומטרים מעל התקציב (וללא תמורה ממשית), על שנת 2001 תצטרך להוציא כמעט 30 אלף שקל.

דמיו- רכב לא רע, אבל לא הכי נוח בעולם בלשון המעטה, ופחות חסכונית מהשאר. מצד שני, חזקה למדי.

סיריון- רק עם מנוע 1000 נכנסת לך בתקציב משנת 2001.

ההתמקדות שלך לדעתי צריכה להיות בסוויפט, פונטו, YRV. הן מתאימות לדרישות שלך בצורה הטובה ביותר.

פורסם

ה-YRV נחשבה לרכב נחות שהיתה חדשה וכיום קשה למצוא משומשת.

אפשר גם לפזול לכיוון יונדאי אטוס,יותר חסכוני וקטן מזה כבר לא תמצא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...