Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצרפתים האלה מוזרים (סיטרואן DS4 החדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם דעות חיוביות שהובעו לפני: הרכב נראה טוב (אפילו מאוד טוב) ועניין החלונות בהחלט אינו דיל-בריקר. במיוחד כשהמכונית הנ"ל יותר מוכוונת נהג מאשר נוסעים; ולנהג, אפעס, יש חלונות :D

(ותמיד יש מזגן)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלומי, לפי הביקורות, אי אפשר לפתוח אותם בכלל.

בואו נראה.

בחורף יש גשם ולא פותחים חלונות.

בקיץ יש שמש ולא פותחים חלונות כי יש מיזוג.

מממ.

אני רואה בזמן האחרון המון אנשים ששמים בד שחור על החלון האחורי. מעניין למה.

הגשם בחורף ושמש בקיץ זה 24/7, נכון? :lol:

ולגבי הבד כבר ענו לך.

הרכב יכול להתאים רק למישהו צעיר (מאוד) שהשימוש היחיד שיהיה לרכב זה לנסוע לעבודה ומסיבות. :)

פורסם

אוהו, איזה דיל ברייקר. ראשית, זה פוסל את כל המשפחות עם הילדים. לא חושב שהם קהל היעד. שנית, את אלה עם הכלבים. בעייתי, מסכים. שלישית, את הסבא/סבתא שמסיעים נכדים, גם אם זה פעם ברבעון. ממש אבל ממש לא קהל היעד. רביעית, את מי שמידי פעם מסיע עימו חברים/משפחה. כמוני למשל? אם מישהו יפתח אצלי חלון מאחור תוך כדי נסיעה אני סוגר אותו מהשליטה שלי ונועל לו את האופציה. ואצלי עוד מעשנים ברכב. חמישית, 90% מיתרת האוכלוסיה שלא תקבל זאת מבחינה קונספטואלית. בעיה שלהם. מי שפוסל את הרכב מבחינה קונספטואלית כי אין לו חלון אחורי נפתח שילך לקנות מזדה שלוש מבחינה פונקציונלית.

זאת מכונית אופנתית, שלרוב יסעו בה זוגות צעירים/רווקים מגניבים וצרפתים משוגעים. אני חושב לסיטרואן הייתה סיבה טובה מאוד לוותר על פתיחת החלונות, רק שהסיבה מנוסחת בצרפתית רהוטה. אני לא דובר את השפה.

לא מאמין ולו לשניה אחת שזה בגלל מגבלה טכנולוגית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
שלומי, לפי הביקורות, אי אפשר לפתוח אותם בכלל.

הגשם בחורף ושמש בקיץ זה 24/7, נכון? :lol:

ולגבי הבד כבר ענו לך.

הרכב יכול להתאים רק למישהו צעיר (מאוד) שהשימוש היחיד שיהיה לרכב זה לנסוע לעבודה ומסיבות. :)

ממש לא מתאים למי שיוצא למסיבות.

איפה יישב החבר שמקיא בדרך חזור? בחיים אני לא אושיב אותו לידי!

8)
פורסם

כבר מעל שנה עם האלטו, ואף פעם לא הציק לי שהחלון האחורי לא יורד...

הגיע הזמן לצאת קצת מהקופסא. לא כל דבר שלא רגילים אליו הוא שלילי.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם
זה גם טוב למי שיש לו כלב עם נטיות אובדניות :wink:

3i6a5v.gif

בשניה הראשונה זה דווקא עובד לו...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ראיתי את הרכב בפריז, ישבתי בו,במציאות נראה בכמה רמות יותר טוב,מאוד מאודד מרשים,מבפנים איכותי ממש כמו מכונית סלון בלי להגזים,מאוד התלהבתי ממנו ממש מיוחד ושונה מכל מה שיש בכבישים כל הזמן,אחלה של שינוי,בעה רק בטח המחיר בארץ שיגיע לאיזה 180 אלף וזה יהיה מוגזם...

פורסם

העיצוב מרשים ומוקפד, אני חושב שיש להתייחס לרכב כרכב 3 דלתות עם גישה נוחה למושב האחורי, אבל הוא לא אז זה מתסכל.

אני אוהב לפתוח את החלונות מאחור, בימים חמים, אני מוריד את כל החולונות כ 10 ס"מ מטה, האוויר נכנס יופי, בלי מערבולות ורעשים מציקים.

haters will hate

פורסם
ראיתי את הרכב בפריז, ישבתי בו,במציאות נראה בכמה רמות יותר טוב,מאוד מאודד מרשים,מבפנים איכותי ממש כמו מכונית סלון בלי להגזים,מאוד התלהבתי ממנו ממש מיוחד ושונה מכל מה שיש בכבישים כל הזמן,אחלה של שינוי,בעה רק בטח המחיר בארץ שיגיע לאיזה 180 אלף וזה יהיה מוגזם...

היא כבר בארץ.. ראיתי חתיכה כזאת על הכביש וגם בסוכנות בדרום ת"א.. עריכה: טעות שלי אני חושב שראיתי DS3 ולא 4

באמת כל העניין הזה גורם לקצת קלאוסטרופוביה... אבל סה"כ כל המכוניות האלו נועו מקסימום לשים תיק מאחורה... גם ככה לא נכנסת שם סיכה מאחורה, זה לא קהל היעד.

קהל היעד זה רווקים, מקסימום זוג צעיר, שמחפש רכב מיוחד, ספורטיבי, ייחודי, איכותי ברמות, עם תג מחיר יחסית גבוה למרכב הרכב, אז כמה נשארנו? 3% אוכולוסיה? כמובן הוצאתי את כל הלברדורים, בולודוגים, גולדנים, סבא, סבתא, ילדים בגן, ילדים בבית ספר יסודי, ילדים עד כיתה י"א, זוגות נשואים+, אמהות, אבות מתחת לגיל 39 ומעל גיל 45.

פורסם

חברה לא לשכוח שבכל המיניואנים בשורה השלישית אין חלונות נפתחים וחלקם גם בשורה השניה.

אם יש מיזוג ואוורור תקינים זה עדיף על הכנסת ריחות הכביש לאוטו.

לי יש מיצובישי גרנדיס ואני לא זוכרמתי בפעם האחרונה פתחנו את החלונות. למעשה הם נעולים כבר חודשים.

פורסם

אז יש פה כאלה שחודשים לא פתחו את החלונות מאחורה, סבבה!

אבל צריך להבין שיש הרבה מאוד אנשים שלהנאתם או כצורך, כן פותחים חלונות מאחורה ורכב עם תכונה כ"כ לא קונצנזואלית, מוותר מראש על כל הלקוחות האלה.

זה מוזר, זה דורש לא מעט אומץ מצד סיטרואן ולדעתיי האישית, דורש גם לא מעט טיפשות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשיש 3 דלתות אף אחד לא מתלונן על החלונות האחוריים, המכונית הזאת פשוט מאפשרת גישה נוחה יותר למושב האחורי.

באותה מידה אפשר לעשות אותה 3 דלתות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...