Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצרפתים האלה מוזרים (סיטרואן DS4 החדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להב הב באוזניים??? :shock:

dog-is-licking-its-friends-ear-thumb17312298.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא השקעתי מספיק מחשבה במילים שבחרתי :-D

כוונתי הייתה שבדר"כ כשפותחים חלון מאחור הרוח גורמת לאוויר להציק באוזניים של כל הנוסעים

פורסם

באמת קטע מוזר, אני לא חושב שזאת עצלנות כי זהו דבר בסיסי בכל רכב(במיוחד ברמה שהDS4) היום ובעשרות השנים האחרונות.

חוץ מזה הרכב פשוט מדהים:shock:

פורסם

לא חושב שזה Deal Breaker רציני. גם אני לא זוכר מתי פעם אחרונה פתחו אצלי חלון אחורי באוטו, או מתי פתחתי אני אצל מישהו אחר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
להזכירכם גם בשירוקו החלונות לא נפתחים בכלל ולא שמעתי אף אחד מתלונן על זה

על מה אתה מדבר? בשירוקו אין דלת אחורית!

כשאתה קונה רכב 3 דלתות ברור לך לחלוטין שהחלון האחורי לא יפתח אבל רכב עם 5 דלתות שהחלון בדלת לא נפתח אפילו לא כדי חרך אחורי?

זה לדעתי תקדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מסתכל על זה כקופה שימושית.

היא קופה, אבל יש דלת. ;)

ואני חשבתי שרק האיטלקים עושים דברים כאלו על מזבח העיצוב:).

פורסם

עזבו אתכם מחלונות שלא נפתחים, ישבתי בה כשהייתי בפריז והיא מרגישה איכותית ומוקפדת מאוד. היא גם נראית הרבה יותר טוב במציאות.

פורסם

בפער משמעותי מ-C4 רגילה, נניח בגרסת EXCLUSIVE?

פורסם
להזכירכם גם בשירוקו החלונות לא נפתחים בכלל ולא שמעתי אף אחד מתלונן על זה

מה זה קשור? גם ברנו מגאן ספורט. אז מה?

לא חושב שזה Deal Breaker רציני. גם אני לא זוכר מתי פעם אחרונה פתחו אצלי חלון אחורי באוטו, או מתי פתחתי אני אצל מישהו אחר.

אוהו, איזה דיל ברייקר. ראשית, זה פוסל את כל המשפחות עם הילדים. שנית, את אלה עם הכלבים. שלישית, את הסבא/סבתא שמסיעים נכדים, גם אם זה פעם ברבעון. רביעית, את מי שמידי פעם מסיע עימו חברים/משפחה. חמישית, 90% מיתרת האוכלוסיה שלא תקבל זאת מבחינה קונספטואלית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

העניין שחלונות זה משהו בסיסי שיגרום לך להרגיש רע או שחסכו עליך עם הרכב... ומשהו שנותן דוגמא לרמת ההשקעה של מהנדסי הרכב ברכב.

גם כן אני כבר יכול לדמיין ויכוח בין איזה אחד עם בלנו 2000 לאחד עם DS4 חדשה: "בזבזתה 160 אלף על אוטו בלי חלונות אחוריים פחחחחח ולי יש אפילו חשמליים".

פורסם

בואו נראה.

בחורף יש גשם ולא פותחים חלונות.

בקיץ יש שמש ולא פותחים חלונות כי יש מיזוג.

מממ.

אני רואה בזמן האחרון המון אנשים ששמים בד שחור על החלון האחורי. מעניין למה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בד שחור שמים על החלון האחורי שלא תהיה שמש ישירה על התינוק\ילד שיושב בכסא שלו ובדרך כלל נרדם ומרייר בנסיעה, הבד הזה עוזר גם כשהחלון פתוח וגם כשהוא סגור.

לגבי החלונות, הזוי בטרוף.השאלה אם החלונות שם נפתחים בצורה קצת אחרת, כמו חלונות ברכבי 3 דלתות שנפתחים קצת הצידה או משהו כזה.

• תוכן חדש...