Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצרפתים האלה מוזרים (סיטרואן DS4 החדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי סיטרואן השיגו בדיוק את מה שהם רצו עם העיצוב הייחודי הזה. עצם העובדה שאנחנו מדברים כאן על סיטרואן

בהקשר של עיצוב, אומץ, איטלקים וכיו"ב בעצם ממתג את סיטרואן בכלל ואת סדרת ה DS בפרט. גאוני.

אגב, אני אישית לא מבין על מה כל המהומה, אתם יודעים, בעבר היה מקובל להתקין דלתות התאבדות (נפתחות כנגד בכיוון המקובל היום) ואני בטוח שהרעיון של דלת הפוכה היה נראה להם ממש מוזר בעבר.

בפועל, אל תשכחו שמדובר בסיטרואן, זה פחות שני אביזרי חשמל שיתקלקלו.. :) ואמרו זאת לפניי, נדיר שמשתמשים בחלונות האחוריים..

...CASKA for life

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגבול בין אומץ לטיפשות הוא דק מאוד וסיטרואן מאז ומעולם פיזזה על הגבול הזה.

חח כמו למשל כפתורי איתות על הדש בורד או צופר על ידיות איתות / תאורה..

בשורה התחתונה, זה באמת לא אמור להפריע למי שבמילא קונה רכב ספורט שמספיק לזוג וסיכה..

פורסם

לגבי החלונות האחוריים שלא ניתנים לפתיחה, זה לא חדש, גם ב-C4 VTR/VTS (הדגם הקודם) הם לא נפתחו מאחורה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
כשיש 3 דלתות אף אחד לא מתלונן על החלונות האחוריים, המכונית הזאת פשוט מאפשרת גישה נוחה יותר למושב האחורי.

באותה מידה אפשר לעשות אותה 3 דלתות.

:mm_yeah:

מאוד נוח דווקא כשיש ילד קטן שרוצים להכניס למושב האחורי.

פורסם

בשתי המכוניות שלי החלונות לא נפתחים מאחורה וזה לא מפריע לי.

בשירוקו גם כך לא נוסעים במושב האחורי.

בקרוז שקיבלתי לאחרונה מהעבודה אין חלונות חשמל מאחורה (כניראה כדי להישאר במחיר אטרקטיבי וגם לתת במקום קרוז קונטרול, חיישני רוורס, שליטה במערכת מההגה, חיבור לנגן ומערכת קוראת MP3).

עם ילד בן 3.5 שיושב במושב בטיחות באמצע המושב האחורי, זה בדיוק כמו חלונות שלא נפתחים, כי הוא לא מגיע לחלונות.

האמת? לא רק שלא מפריע לי שאין שליטה על החלונות, זה אפילו נוח.

בפוקוס, הרבה פעמים רציתי לפתוח חלונות קדמיים ופתחתי בטעות את האחוריים. לא זוכר שפתחתי אי פעם את החלונות האחוריים באופן יזום. גם היה צריך לזכור תמיד לסגור 4 חלונות, עכשיו יש רק 2 חלונות שצריך לזכור לסגור אותם.

פורסם
צר לי, אבל אני לא מבין מה הבעיה. בחיים לא פתחתי חלון בסיטרואן...

כי לא היית צריך או מרוב פחד על מערכות החשמל?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כאשר אני קניתי את המכונית, התעקשתי על ארבעה חלונות חשמל, בעקבות 2 יתרונות ברורים, לטעמי:

1. כאשר חונים במקום חם ורוצים לקרר/"להעיף" את כל החום החוצה, כל מה שצריך לעשות זה להוריד את ארבעת החלונות ולנסוע. הרוח שנכנסת בדקות הראשונות, מאוד יעילה.

2. כאשר נוסעים במזג אוויר נוח (= ללא צורך במזגן) והרוח מקדימה מציקה (רוח לפנים), אז נחמד להוריד את החלונות האחוריים ולהתקרר קצת.

אני מיישם את היתרונות הללו כמעט כל יום.

פורסם

חלונות אחוריים שאינם ניתנים כלל לפתיחה היו נפוצים מאד במכוניות אמריקאיות בסוף שנות ה 70' ותחילת ה 80', בעיקר עקב גל חטיפות אנשים ברמזורים (!).

זו גם הסיבה מדוע היו למכוניות הללו מערכות מיזוג משוכללות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן,

אפשר בבקשה דוגמאות של רכב אמריקאי עם דלתות אחוריות וחלונות שלא ניתנים לפתיחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכל דגמי G BODY - אולדסמוביל קאטלס סופרים, ביואיק ריגל ועוד - החלונות האחוריים פשוט יצוקים.

מאחוריהם ישנם חלונות איוורור מסתובבים על ציר, חשמלית.

באמצע שנות ה 80' הפסיקו היצרנים את הפטנט המטופש הנ"ל.

זכר אחרון להיסטריית החטיפות היא המערכת שנועלת באופן אוטומטי את הדלתות בשילוב להילוך בגיר האוטומטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...