Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור-אני "שונא " את....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגי המשאיות והאוטובוסים שחולמים לעקוף אחד את השני במעלה הכביש לירושלים.

את רוכבי הקטנועים שנדחפים לכל חריץ והעיקר לעבור קדימה.

את רוכבי הקטנועים שלא מבינים שלעקוף אותי בנק הימנית המתה שלי יכולה להיות העקיפה האחרונה שלהם.

את אלה שמדברים בנייד בנהיגה ועוברים נתיב כאילו הם לבד על הכביש.

את ההורים שחוגרים מקדימה אבל הילד שלהם משחק גאמבורי על המושב האחורי.

את אלה שלא מבינים למה פתאום יש שיירה עצבנית מאחורהם בנתיב השמאלי בכביש 6

את עיוורי הצבעים שלא יודעים שאדום ברמזור -זה עצור לפני הרמזור.

את עיוורי הצבעים שלא מבינים שמדרכה באדום לבן זה אומר-"כאן אסור לעצור ובטח לא לחנות כי אתה חוסם את התנועה טמבל ".

את אלה שחושבים שגיפ זה מכונית ספורט.

את אלה שחושבים שברלינגו או רנו קנגו הן מכוניות ספורט.

את אלה שחושבים שמכונית ספורט צריכה לנסוע מהר בכל מקום גם ברחוב הכי צר.

את הקטנועים 50 סמק עם אגזוז מרעיש מינמום פרארי שמעיר את כל הרחוב ב2 בלילה.

את אלה שחושבים שבגלל שיש להם גיפ הכביש של אבא שלהם.

את אלה שקיבלו רישיון אתמול וחושבים שהם שומאכר.

את אלה ששואלים-"אחי כמה סוגרת הפיאט" ואז אומרים-"אז מה ההונדה שלי עושה 270 ".

את אלה שלא יתנו לך להשתלב גם אחרי איתות ולמרות שאתה חצי אוטו לפנהם ועוד בפקק.

את אלה שעושים לך "ביפ" בשנייה שהתחלף הרמזור לירוק.

וכל המוסיף הרי זה משובח :cry:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שונא את אלה המזדחלים לפניך במהירות מינימלית, ונותנים פול גז כשהרמזור פתאום מתחיל להבהב ואתה נשאר באדום.

פורסם

את הנדחפים והחותכים למיניהם - בעיקר בפקקים של הבוקר.

את (בעיקר) נהגי המשאיות והמסחריות שאם הם כבר מאותתים, אז זה תוך כדי ביצוע מעבר הנתיב.

את הנהגים שמתייחסים לנתיב הימני ברחוב ראשי בעיר כמו לחניה הפרטית שלהם.

את הנהגים שנוסעים לאט בכביש דו-נתיבי עם מסלול אחד לכל כיוון, רואים שיש מאחוריהם שיירה ארוכה, אבל בחיים לא יעצרו בשוליים כדי לתת לכולם לעבור.

את הנהגים שנתקעים בנתיב השמאלי.

את הנהגים שחושבים שהנתיב האמצעי הוא הנתיב האידיאלי לשיוט, לא משנה המהירות.

את הנהגים שעומדים מאחוריך בפקק ורוצים לפנות בפניה הקרובה - ולכן צופרים לך שתזוז למרות שאין לך לאן.

את הנהגים שנצמדים אליך - לא משנה שמלפניך יש טור ארוך של מכוניות או שאתה נוסע באמצע העיר ב-50 קמ"ש.

את הנהגים שאלוהים נגלה אליהם ואמר להם שכדי לקצר את זמן הנסיעה באיילון דרום ב-8 וחצי בבוקר, הם צריכים לעבור נתיבים כל הזמן.

את הנהגים שצופרים בכל מחיר - ולא משנה אם עכשיו שבת בבוקר והם נמצאים באמצע איזור מיושב.

את מאותגרי החניה למיניהם.

את הנהגים שחייבים לעבור מהנתיב השמאלי באיילון ליציאה בעוד 50 מטר.

את הנהגים בנתיב המקביל שרואים שאני מאותת כדי לעבור נתיב ומאיצים בכוונה.

את הנהגים שחייבים לעבור לנתיב שלי עכשיו, גם אם הם על 80 ואני על 120 ונמצא 10 מטרים מהם.

את הנהגים שחייבים לבלום בכל סיבוב.

את הנהגים שבולמים בלי סיבה באמצע כביש מהיר.

את הנהגים שיאיצו ברמזור בעוצמה ואז יבלמו חזק כדי לעשות פרסה, בלי לתת אף אזהרה לנהגים שמאחוריהם.

את הנהגים שחוסמים צמתים כי קשה להם לחכות למחזור הבא של האור הירוק או כי קשה להם לראות מישהו נכנס לפניהם.

והרשימה עוד ארוכה...

פורסם

אני שונא את אלו שנוסעים בכביש 4 בנתיב השמאלי ולא נותנים לך אפילו לבצע עקיפה.

אני שונא את אלו שחונים רכב על המדרכה ולא אכפת להם שמישהי עם עגלה של תינוק צריכה לרדת לכביש בגללם.

אני שונא את אלו שטסים בכביש עירוני ונוהגים בצורה מופרעת ולא אכפת להם מהולכי רגל.

:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שונא את אלו שבמחלף גלילות כל בוקר נוסעים בנתיב הכי שמאלי ואז בשנייה האחרונה חותכים 4 נתיבים ימינה בלי להסתכל במראות.

שונא את אלו שכשעוקפים אותם מאיצים כדי לא ללת לך.

שונא את אלו שונסעים באמצעי בכביש ריק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה לא אישי חלילה - אבל אני שונא את כולם על הכביש. כולם רעים, כולם רוצים להרוג אותי ואי אפשר לסמוך על אף אחד (אולי שונא זו מילה חריפה, אבל זה כדי להעביר את הנקודה).

בגלל זה אני לא נצמד, ומשנה את המהירות כדי לא לנסוע מקביל לאף אחד יותר מכמה שניות.

בכלל, איך יכול להיות שכל חיי אני מתאמץ להתרחק ממטומטמים, אבל באופן יומיומי נוהג? זה לא מסתדר לי לוגית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

*את הנהגים בנתניה שחוסמים 2 מתוך 3 נתיבים בוייצמן בחניה על הכביש, ובכלל בלי שום אזהרה או איתות קופצים לשמאלי בלי להסתכל בכלל אם יש שם רכב או לא

*את אלו שיעקפו אותך מהימני לפני הפניה מוייצמן ליהודה הנשיא, אפילו שרואים שאתה מאותת שמאלה, גם יכנסו לשמאלי ויבלמו בחריקת צמיגים לפני הרמזור, כי באמת היה שווה לעשות את כל זה כדי להיות ראשון ברמזור שבמילא נותן 3 דקות לפנות שמאלה לרחוב

*נשים עם Tucson

*גברים עם Tucson

*ילדים עם כובע נייק לבן שלקחו את ה Tucson של ההורים וחשים את עצמם מינימום בX6 ולא רואים אף אחד ממטר אבל כשאתה עוקף אותם עם פיקנטו (:lol:) נופל להם ה"ריספקט!" לתחתונים ועושים ה-כ-ל בשביל לעקוף אותך וממש להדגיש את זה

*נשים ברכבי 7 מקומות שנוהגות תוך כדי דיבור בטלפון והחלפת טיטול לאחד מתוך ששת הילדים ברכב. שאגב אף פעם לא חגורים

*כל מי שנוהג ככה:

stock-photo-young-girl-funny-driver-at-the-wheel-56139100.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אנלוגי-כאילו הוצאת לי את המילים מהפה!

אני שונא את אלה שמצפצפים על חוקי הנהיגה.

אני שונא את העיוורים שלא מביטים במראות. או בכלל.

אני שונא את האופנועים, שעוקפים את כל המכוניות כדי להגיע ראשונים לרמזור (האדום), מביטים ימינה ושמאלה שלא בא אוטו, ונוסעים (הרמזור עוד אדום, כבר אמרתי?). מקרה טרי מאתמול.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
את אלה שעושים לך "ביפ" בשנייה שהתחלף הרמזור לירוק.

תרשה לי לתקן אותך, הרמזור אפילו לא מספיק להתחלף לירוק באופן מלא!! והם כבר צופרים לך.. פשוט מעצבן.

פורסם

את אלה שלא חוגרים (כל עוד הם לא באוטו שלי), אני לא שונא. זה סך הכל מגדיל את הסיכויים שלהם לתרום לשיפור הגנום האנושי.

מה שכן, אני שונא את כל אלה שחושבים שברלינגו/ספרינטר/משאית חלוקה/פול טריילר זה מכונית ספורט. זה בנוסף לקטגוריות שצוינו למעלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fat Bastard, יכול להיות שאתה נוהג במגאן קופה? :lol: :lol: :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא בדיוק שונא, אבל בהחלט נדהם למראה הבורות וחוסר ההבנה המוחלט לסיכון העצום שקיים אצל כל כך הרבה נהגים שמדברים בטלפון במהלך נהיגה. וזה אגב יכול להתחבר לאלו שפתאום "יש מאין" מוצאים עצמם לוחצים ברקס באמצע כביש מהיר. באמצע השיחה הם פשוט נזכרים לרגע היכן הם נמצאים.

פורסם

אני שונא את אלה שפותחים שרשור בשם...

בעניין: שירשור-אני "שונא " את....

למה שלא ייפתח שרשור בשם אני אוהב את

הנהג שנתן לי לפנות שמאלה בגלל שגם כך וכך הוא נוסע בפקק ובחיים לא אוכל לפנות אלה אם כן מישהו יעצור.

הנהג שכאשר שאלתי אותו איך להגיע לנקודה מסוימת, סטה ממסלולו ואמר לי לנסוע אחריו כדי שלא אטעה בדרך.

הנהג שנעצר ע"י בכביש כדי להציע עזרה.

הנהג שחילץ אותי כאשר ראה ששקעתי בחול.

פורסם
*את הנהגים בנתניה שחוסמים 2 מתוך 3 נתיבים בוייצמן בחניה על הכביש, ובכלל בלי שום אזהרה או איתות קופצים לשמאלי בלי להסתכל בכלל אם יש שם רכב או לא

*את אלו שיעקפו אותך מהימני לפני הפניה מוייצמן ליהודה הנשיא, אפילו שרואים שאתה מאותת שמאלה, גם יכנסו לשמאלי ויבלמו בחריקת צמיגים לפני הרמזור, כי באמת היה שווה לעשות את כל זה כדי להיות ראשון ברמזור שבמילא נותן 3 דקות לפנות שמאלה לרחוב

*נשים עם Tucson

*גברים עם Tucson

*ילדים עם כובע נייק לבן שלקחו את ה Tucson של ההורים וחשים את עצמם מינימום בX6 ולא רואים אף אחד ממטר אבל כשאתה עוקף אותם עם פיקנטו (:lol:) נופל להם ה"ריספקט!" לתחתונים ועושים ה-כ-ל בשביל לעקוף אותך וממש להדגיש את זה

*נשים ברכבי 7 מקומות שנוהגות תוך כדי דיבור בטלפון והחלפת טיטול לאחד מתוך ששת הילדים ברכב. שאגב אף פעם לא חגורים

*כל מי שנוהג ככה:

כנתנייתי מגיל 0 עד הלום אני חייב לציין סופר מגה מולטי לייק על התגובה שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...