Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור-אני "שונא " את....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את אלה שעושים לך "ביפ" בשנייה שהתחלף הרמזור לירוק.

זה לא ידוע לך שבישראל מהירות הקול גבוהה ממהירות האור?

הצפצוף מגיע עוד לפני שהירוק מגיע

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין טעם להגיד מה שכבר אמרו פה, אז אני אוסיף את מה שמפריע לי הכי הרבה חוץ מכל אלו שכבר נכתבו פה:

אישה+ג'יפ (או SUV)= אסון.

ואין פה שובניזם או משהו, זה מוכח מחקרית שלנשים התמצאות מרחבית והערכת גודל פחות טובה. אז הן בטוחות שהן נוסעות על משהו בגודל של 107, למרות שהמציאות קצת שונה....

הן עוברות נתיבים איפה שיש מקום, הן נוסעות 60 בשמאלי, הן מסתובבות להרגיע את הילד רגע לפני הרמזור, הן עוברות חזרה לימין בלי להסתכל אם יש שם מישהו. פשוט סכנת נפשות.

פורסם

שונא אנשים שסוטים מהנתיב שלהם סתם ככה.

שונא אנשים שלא מאותתים(כאילו זה קשה מדי להזיז את הידית הזו).

אנשים שבולמים סתם ככה ללא סיבה נראית לעין.

אנשים שמתקדמים לאט לאט כשהרמזור עוד אדום ואז כשהרמזור מתחלף לוקח להם שנה להתחיל לזוז.

אנשים שעוצרים על המעבר חציה ברמזור.

אנשים שכשאתה מאותת בכוונה על מנת להראות להם שאתה צריך לעבור לנתיב שלהם, לא יתנו לך.

אנשים שנדחפים לנתיב שלך ללא לאותת ובעצם חותכים אותך.

אנשים שיוצאים מחניה המאונכת למדרכה וישר מסובבים את ההגה לצד מסויים, ללא ידיעה אם הם יצליחו לצאת מבלי לשרוט לך את הרכב.

שונא אנשים שעוקפים אותך בכביש מהיר כשהסיבה לכך שאתה מאט היא שיש מישהו לפנייך או שיירה של רכבים לפנייך.

פורסם
אין טעם להגיד מה שכבר אמרו פה, אז אני אוסיף את מה שמפריע לי הכי הרבה חוץ מכל אלו שכבר נכתבו פה:

אישה+ג'יפ (או SUV)= אסון.

ואין פה שובניזם או משהו, זה מוכח מחקרית שלנשים התמצאות מרחבית והערכת גודל פחות טובה. אז הן בטוחות שהן נוסעות על משהו בגודל של 107, למרות שהמציאות קצת שונה....

הן עוברות נתיבים איפה שיש מקום, הן נוסעות 60 בשמאלי, הן מסתובבות להרגיע את הילד רגע לפני הרמזור, הן עוברות חזרה לימין בלי להסתכל אם יש שם מישהו. פשוט סכנת נפשות.

רוצה לשתף משהו ? :-D.

וללא שום קשר, אני שונא את כולם.

שונא גזענים !.

פורסם

בעיקר נהגים שלא שומרים מרחק. עם היתר אני עוד אתמודד איכשהו, כי אני מאוד ותרן, אבל מי שנוסע צמוד מאחורי מסכן אותי, ואין לי שום דרך למנוע את זה, ובגלל זה אם יתאפשר לי לחסל נהג כזה, אני אשמח.

פורסם

יש למישהו פה חתימה ,אני לא זוכר למי ,שאומרת: "אני לא גזען ,אני שונא את כולם באותה מידה."

אני חושב שזה מתמצת היטב את השרשור הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את זה שכל הזמן מעלה את מחירי הדלק.

את אלה שרואים ניידת בכביש שמותר לנוהג 90 ועוברים למהירות של 50 קמ״ש.

m3forever

פורסם
רוצה לשתף משהו ? :-D.

כן, שאני גר באיזור שלאנשים יש בו כסף (עמק יזרעאל. רמת ישי-טבעון-תמרת) ו 70% מהנשים נוהגות פה על ג'יפים. כל יציאה לכיוון חיפה זה בעצם לנוס על נפשי עד שאני מגיע ל "איזור הבטוח" אחרי צומת יגור.

פורסם

שונא את הזקנים שלא מוותרים על רישיון ובנוסף נוהגים 10 קמ"ש פחות מהמותר

את אלו שדופקים את הרכב בחנייה וכמובן אתה מתעורר אם הפתעה ואם כבר תפסת אותו על חם הוא עוד מתחיל להתווכח איתך על הנזק

את אלו שנוהגים בכביש חד סיטרי 10 קמ"ש בעל נתיב אחד ומחפשים מספר בית

את אלו שנזכרים לאותת אחרי שכבר חתכו 10 נתיבים

את הנהגי אוטובוס הם בחיים לא יתנו זכות קדימה כשיצאו מהתחנה ולא חשוב איזה מהירות האוטו שמאחורייהם נוסע

והכי חשוב לפני מחסומים אני שונא מכל את אלו שצופרים גם כשרשום בענק מול העיינים "אסור לצפור"

0.9 turbo :-D

פורסם
שונא את הזקנים שלא מוותרים על רישיון ובנוסף נוהגים 10 קמ"ש פחות מהמותר

את אלו שדופקים את הרכב בחנייה וכמובן אתה מתעורר אם הפתעה ואם כבר תפסת אותו על חם הוא עוד מתחיל להתווכח איתך על הנזק

את אלו שנוהגים בכביש חד סיטרי 10 קמ"ש בעל נתיב אחד ומחפשים מספר בית

את אלו שנזכרים לאותת אחרי שכבר חתכו 10 נתיבים

את הנהגי אוטובוס הם בחיים לא יתנו זכות קדימה כשיצאו מהתחנה ולא חשוב איזה מהירות האוטו שמאחורייהם נוסע

והכי חשוב לפני מחסומים אני שונא מכל את אלו שצופרים גם כשרשום בענק מול העיינים "אסור לצפור"

לגבי מס' בית - יש לי תחושה שזה מרגיז אותך כשזה קורה בסביבה הקרובה והמוכרת שלך, אבל כשאתה מגיע לסביבה לא מוכרת לך ומחפש מס' בית, קרוב לוודאי שתעשה בדיוק את אותו הדבר.

פורסם

רוכבי אופנים שנוסעים בשולים צרים זה לצד זה ומדברים בכך מסכנים את חיהם וחיי הנהגים שנאלצים לעקוף אותם.

נהגים שנותנים פול גז כאשר אני מאותת לעבור נתיב.

נהגים שנוסעים לאט בשמאלי.

נהגים שנוסכים לאט זה לצד זה ומדברים.

נהגים שלא נותנים זכות קדימה.

נהגים שנצמדים.

נהגים שצופרים ומאותתים עם אורות כאשר יש נתיב אחד בכיוון הנסיעה ועוד פס הפרדה רצוף.

נהגים שבולמים בחריפות.

הנהגים הסקרנים שדופקים פול ברקס כל פעם שרואים משהו בשליים.

נהגים שנוסעים עם אור גבוה בלילה.

נהגים שנוסעים עם קסנון חאפרי ששורף את העיניים.

הנהגים שנזכרים ברגע האחרון לפנות וחותכים כמה נתיבים.

נהגים של רכבי ליסינג הנוהגים בפראות וברבריות.

את פותחי הדלתות למניהם.

הנהגים שעוקפים 20 מטר מרמזור אדום.

הנהגים שעוקפים על מעבר החציה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...