Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לשמחתי התקציב שלי לקניית אוטו גדל, והוא 45k

אני מחפשת אוטו קטן, אוטומטי, חסכוני בדלק ואמין. זו הולך להיות האוטו הראשון שלי כך שמידת ההבנה שלי במכוניות נמוכה ביותר..

ההתלבטויות שלי הן בין פונטו ספייס, דייהטסו סיריון וטויוטה יאריס. על שלושתם קיבלתי בינתיים המלצות- אם כי הבנתי שהפיאט יותר מועד לתקלות.

על היאריס שמעתי דברים מעולים ביותר אבל אצטרך לקחת שנתון הרבה יותר נמוך במגבלת התקציב שלי, לעומת הפונטו שאוכל לקחת שנה מאוחרת יותר.

מה דעתכם?! איזה אוטו הכי כדאי לי לקנות..?

פורסם

ב-45 אלף ש"ח נכנסת רק הסיריון הישנה שנמכרה עד 2006. לדעתי מדובר במכונית פחות טובה מהיאריס או מהפונטו. הסיריון החדשה הייתה עדיפה, אבל בשביל להגיע אליה תצטרכי לגרד עוד 10 אלף ש"ח בערך.

מבין השניים הנותרות הייתי בוחר בפונטו ספייס, חדשה ככל האפשר, 80 כ"ס וגיר רציף. לדעתי זאת מכונית שנותנת תמורה מעולה לכסף גם אם היא קצת יותר רגישה להזנחה. היאריס טובה אבל המחירון שלה פשוט לא הגיוני.

אופציה נוספת שאת יכולה לשקול היא יונדאי גטס. לא הכי חסכונית, אבל מאוד אמינה ומאוד אוטומטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא צריך לגרד 10K בשביל סיריון החדשה, מספיק 5K בשביל אחת עם נתונים טובים.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1824084&Code=1c4b2a0928ff59014f8332d888fd9c6c

לדעתי היא עדיפה על הפונטו ספייס, ומשתלמת יותר מהיאריס(סיריון היא בעצם יאריס בתחפושת קוביה, רק שהמחיר שלה הרבה יותר נמוך)

פורסם

תודה!

נראה לי באמת שאני יורדת מהיאריס- הוא באמת נראה יקר באופן מוגזם (לצרכים שלי לפחות)

לגבי הסיריון- 2006 כמו שכתבתם חורג קצת מהתקציב שלי. השאלה היא מה לגבי סיריון של 2004 או 2005, האם זה גם אוטו טוב ומומלץ? זה יהיה או זה או הפונטו-ספייס (יונדאי גטס אני לא רוצה כי חשוב לי חסכוניות בדלק).

פורסם

ב-45K אפשר כבר לקנות גרנדה פונטו, לא פונטו ספייס.

היא אוכלת את הסיריון בלי מלח, שלא נדבר על הפונטו ספייס שהיא מודרנית ממנה בכל פרמטר.

פורסם

כמה קילומטרים את עושה בשנה? אם את לא נוסעת המון, ההפרש בין הפונטו לגטס יכול להתברר כלא גדול במיוחד. תוסיפי לזה את העובדה שעלויות האחזקה של הגטס נמוכות משל הפונטו, ותגלי שלא תמיד יש אמת מאחורי המיתוסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין את הבעייתיות. ב-45K אפשר למצוא סיריון שנת 2007 ואם מוסיפים עוד 5K אפשר למצוא מלא סיריונים שנת 2008 שנמכרות כמו זבל בגלל הכמויות של רכבים שעלו בשנה הזאת. לכן, מומלץ למצוא אחת שמורה ולקנות אותה מהמגרש.

בהצלחה.

פורסם

אני דווקא הייתי מעדיף לרדת בשנתון ולרכוש יאריס

מבדיקה באתר www.kml.co.il אפשר לראות שהסיריון בעלת צריכת דלק ממוצעת של 11.5 קילומטר לליטר בנסיעות משולבות בעוד היאריס 14.5 לליטר

הפיאט חסכונית יותר אבל המושג "רגישה לתחזוקה" אצלי יכול בקלות להתבטא כ"חוסר אמינות" - ממש לא אוהב להיות עם יד על הדופק ולפחד מכל רשרוש שיוצא מהרכב.

מנסיון רב שנים עם טויוטות - האמינות שלהן מחזירה אהבה לבעלים של הרכב וצריכת הדלק לא נפגמת כל עוד הרכב מתוחזק היטב לאורך השנים.

מבחינתי שווה לי לשלם קצת יותר על רכב ישן יותר שיש לו נתונים טובים יותר מרכב שלוש שנים קדימה.

מה שמוזר לי זה שהיאריס והסיריון חולקות את אותו המנוע - מה הם עשו בסיריון שצריכת הדלק כל כך "עלובה" לעומת היאריס??? בודי מרובע ולא אווירו-דינאמי כמו ביאריס העגלגלה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה yrv, היא מבוססת על המכלולים שליאריס ובאותו כסף תיהיה חדשה יותר. הרכב אמין וחסכוני, אבל צריך לקחת בחשבון שאין לו abs.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...