Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני לוקח בחשבון שחלקכם יצחקו/ילעגו כי אתם מתעסקים במערכות קצת יותר גדולות אבל אני רוצה לשפר את במעט את הסאונד בדייהטסו סיריון 2007 שלי וכרגע יש לי מערכת של קנווד שמספקת ארבע כפול ארבעים וואט.

יצא לי לשמוע רמקולים של

jbl 5963

אצל חבר באוטו וממש התרשמתי לטובה מהעוצמה ומהאיכות והמחיר הוא בסביבות 300שח ואני לא זקוק ליותר מזה.

השאלה שלי עכשיו, אני בחור שמאוד אוהב באסים ורציתי לדעת אם יש אפשרות פרט לרמקולים האלה להוסיף סאב, האם זה אפשרי לחבר לרמקולים האלה סאב או שצריך איזה משהו מיוחד שיחבר בין סאב כלשהו לרמקולים/מערכת? אשמח לכל המלצה.

אם הרמקולים עולים 300שח והתקנה שלהם עולה 150שח (ביררתי במקום אחד) אז אני מוכן להשקיע רק עוד כמה מאות שקלים בסאב.

פורסם

דבר ראשון אני לא רואה פה שום סיבה לצחוק\ללעוג לך באמת כל אחד והתקציב שלו והעדפות אישיות שלו :-D

דבר שני בשביל לחבר סאב תיהיה צריך מגבר ואז הסכום כבר יעלה מעל לתקציב שלך.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על קומפוננט קדמי ורמקול 6X9 אחורי בשביל שיביא לך קצת באסים

מקווה שעזרתי 8)

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

היי, תודה על התשובה שלך

מה זה בעצם קומפוננט קדמי? קומפוננט זה לא בעצם כבל אודיו/וידאו

?

הרמקולים של ג'יי בי אל אלה שני רמקולים שש על תשע שאני ירכיב מאחורה, השאלה היא מה אני צריך עוד כדי להרכיב סאב וופר שיתן קצת באסים

?

אני מחפש משהו לא קטלני ויקר אלא משהו זול שנותן את התמורה.

מישהו אמר לי שצריך כל מיני תיבות ומגברים, מה זה אומר?

פורסם

כל דבר מקבל עוצמה מאיפשהו, הרדיו דיסק (פאנל/מערכת) מקבל את הכוח של מהמערכת חשמל של האוטו, ובעצם את הרמקולים אתה מחבר לרדיו ובכך הם מקבלים הגברה.

כל אלמנט (רמקול- לא משנה איזה) צריך לקבל הגברה בכדי שהוא יעבוד. זה בגדול הדרך.

בשביל להכניס סאבוופר לאוטו, אתה צריך משהו שיגביר אותו (לא הרדיודיסק לא יכול להגביר אותו) ומשום כך אתה צריך מגבר.

מגבר זול יכול לעלות באיזור ה300 ש"ח. תמיד תוכל לקנות מגבר יד שניה באותם מחירים וגם בפחות לפעמים.

רוב המגברים הסטנדרטיים הם בעלי 4 ערוצים (מה שהכי עדיף בשבילך גם כן)

מה זאת אומרת4 ערוצים? = 4 ערוצי הגברה שכל אחד מהם יכול להגביר אלמנט מסויים (בסט קומפוננט פאסיבי, הערוץ מחובר לקרוס אובר- אם דיברתי סינית בשבילך ואין לך בכלל צורך להבין מה אמרתי, תתעלם מכל הסוגריים, אם זה מעניין אותך, דפדף בשרשור הFAQ וראה ערך- קומפוננט).

כאשר רוצים להגביר סאבוופר דרך כזה מגבר, בד"כ לוקחים 2 ערוצים ומגשרים אותם( מחברים אותם) למתן עוצמה חזקה, כפולה בד"כ אבל לא תמיד (1+1=2) וכך הוא מקבל יותר עוצמה מכיוון שסאבוופר נועד לקבל עוצמה כזאת (הרי כמו שאתה יודע, הוא זה שבגדול מייצר את ה"רעש").

עכשיו אחרי שקצת חפרתי וניסיתי להסביר לך בגדול מה הולך עם האודיו ברכב, תוכל לעשות קצת חושבים עם עצמך, לציין תקציב שאתה מוכן להשיקע, אולי לקבל עצות מחברי הפורום פה ופשוט להחליט מה אתה הולך לעשות עם המערכת שמע ברכב.

מי ידע ואולי תגדל גם אתה להיות עוד בחור אדיופיל, או יותר מזה עוד טיפש שאוה לעשות הרבה רעש :-P.

• תוכן חדש...