Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני נאלץ לקחת את הפיאט שלי לגריטה (אלא אם מישהו פה יקנה אותו בימים הקרובים).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=376926&highlight=%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%94

יש לי כמה תהיות בנושא.

1) איך פועל התהליך מבחינה טכנית בירוקרטית?

2) האם בעל הרכב חייב להיות שם פיזית או אפשר עם יפוי כוח?

3) אני פשוט צריך להשאיר להם את הרכב במשרד הרישוי וזהו או לקחת אותו למקום אחר?

4) כמה זמן לוקח לקבל את הכסף?

פורסם

ממש כואב הלב...

היתה לי כזו בשנת 95. רכב מרווח מאד עם נפח תא מטען עצום.

שלי היתה 1.6 ידנית .היא היתה די חזקה אם כי כבדה מעט בזינוקים.

גם אני זוכר לטובה את המזגן עד היום.

אמינות מפתיעה מאד ותיקונים זולים מאד. נקנתה כחדשה ושירתה אצלנו כחמש שנים במשפחה ללא שום תקלה משמעותית.

לרעה אפשר לציין את הזווית של החלון האחורי שבעקבותיה התרגלתי לנסוע לאחור כמו נהג משאית (בעזרת המראות:oops: )

"בקרת אקלים" ותעלת מיזוג פרטית למושבים האחוריים.

חבל שהן נעלמות מהכבישים.

יגיע יום שבו אנשים יצטערו שלא שמרו אחת בצד.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יגיע יום שבו אנשים יצטערו שלא שמרו אחת בצד.

אם כבר, יגיע הזמן שאנשים יצטערו שלא שמרו אוטו נטול גדג'טים אלקטרוניים, ועם קרבורטור, בצד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעל הרכב חייב להגיע פיזית למשרד הרישוי, אתה מבקש לגרוט וכבר שם יסבירו לך הכל, בקצרה יש לך 48 שעות להעביר אותו למגרש גריטה, הכסף יגיע אחרי חודש בערך.

פורסם

התהליך בקצרה :

1- בעל הרכב מגיע למשרד הרישוי ומבקש להוריד את הרכב מהכביש לצורך גריטה.

2- תצטייד ברישיון רכב, ת.ז שלך וצ'ק מבוטל מהחשבון שאליו אתה רוצה שיעבירו את הכסף. אין צורך בביטוח בתוקף, אלא אם כן אתה רוצה להגיע בנסיעה לאתר הגריטה.

3- אחרי שמורידים לך את הרכב מהכביש, נותנים לך רישיון זמני של 48 שעות על מנת שתוכל לנסוע לגריטה.

4- את הכסף אתה אמור לקבל עד 45 ימי עסקים מיום הגריטה. אני בפועל קיבלתי אחרי 39 רגילים.

5- אין צורך להגיש בקשה נפרדת להחזר יתרת אגרת רישוי, כי מעבירים את ההחזר יחד עם הכסף של הגריטה.

6- אתה נוסע לאתר גריטה, מוסר להם את הניירת. שם מוודאים מספר שלדה ומספר מנוע, ואז נותנים לך אישור על כך שהרכב נגרט.

שונא גזענים !.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ומה קורה לדוגמה אם...

התחרטת בין הזמן שהפקדת רשיון במשרד הרישוי ועד שהגעת למגרש הגריטה,

לדוגמא מישהו ראה את האוטו התלהב והציע 10000 שח לקנות

האם זה (הגריטה) הפיך?

אם לא נמסר הרכב למגרש הגריטה, ניתן לקבל חזרה הרשיונות? איך?

פורסם

שמעתי שמועה שניתן בהורדה מהכביש לערער עד 3 שבועות (לא קשור להורדה לגריטה)

האם גם בגריטה יש 3 שבועות להתחרט? (הרי מקבלים הכסף רק אחרי 30-40 יום)

אני שואל כדי לדעת האם כשאני רואה רכב בכניסה למגרש הגריטה הכל כבר אבוד או לא?

• תוכן חדש...