Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיקום גולף טוטאלוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני הכי אוהב את המכוניות של שנות ה80!

הפיאסטה - נראית פצצה!:yum:

מה עם מועדון?!:mm_yeah:

אבי, אני לא מומחה, אבל הרכב לא נראה במצב רע בכלל. רק להחליף את הדלת וקצת פחחות לישור הדופן שם, עד כמה שאני מבין.

חבל שפולקסווגן לא התקינו בגולף את המנוע 1.3 של אודי, שגם נותן יותר הספק וגם ניתן להחליף אותו בשניה למנוע 1.8.

וה1.3 של אאודי לא מתאים שם?

מה הסיכוי שצ'מפיון יאשרו החלפה מ1.3 ל1.6, יש לך מושג? זה שיפור רציני בכח, 20 כ"ס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהמכה לא ניראת כזאת רצינית היא מכוערת אבל ברת שיקום.

משיכה במקום הנכון עם מכשיר נכון יעזור להחזיר למקום ולאחר מכן פחחות.

הדלת במצב סופני אם נראה משהו נגיד לך.

פורסם

אל תגזים, זה רק אוטו ורק גולף 1.3 לבנה. זה מזכיר לי שהיה פה פעם מישהו שדיבר על הגולף שלו כ"כ בהערצה וחיבר לה שירי הלל ואחרי כמה חודשים הוא מכר אותה...

אז מה אם זאת "רק" גולף 1.3, כל אחד והרכב שעושה לו את זה והסנטימנטים שלו לרכב. אפילו אם זה רק רכב, זה עדיין מביא את העצבים שמישהו מחבל בכוונה ברכוש שלך.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
מצטער שאני הורס את הרצף של הנושא, אבל הרבה אנשים פספסו פה את המשפט הכי חשוב בכל הטקסט הזה.

כל הכבוד לאמא שלך. אמא שלי גם לא הבינה את השריטה שלי בהתחלה, וכל הזמן דחפה אותי למכור כבר את הגרוטאה ולעבור למשהו יותר מודרני (קאיה פרייד אוטומטית או דייהטסו אפלאוז, לדוגמא :|).

.....

החלום שלי הוא להקים מועדון לקטנות משנות ה80: פיג'ו 205,פיאסטה, גולף, קורסה, ג'אסטי וכיו"ב.

צודק - גם אני, כשקראתי את המשפט הזה פעם ראשונה הייתי בשוק אבל אמרתי לעצמי "וואלה, שיחקה אותה".

אמא שלי עד היום בוכה על הקורולה 2002 אוטומטית שהייתה לנו לפני 7-8 שנים והיא בטוחה שזה הרכב הכי טוב בעולם. לא צוחק!

לגבי החלום - מה עם אונו? :wink:

יאללה לך על זה! 8)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

אבי, אני לא מומחה, אבל הרכב לא נראה במצב רע בכלל. רק להחליף את הדלת וקצת פחחות לישור הדופן שם, עד כמה שאני מבין.

מה הסיכוי שצ'מפיון יאשרו החלפה מ1.3 ל1.6, יש לך מושג? זה שיפור רציני בכח, 20 כ"ס.

בכללי הוא במצב לא רע ביכלל הרכב שמור יחסית לגילו, פנים הרכב בלי עין הרע במצב חדש, יש קצת עבודה על הרכב חוץ מהמכה, הכל בטיפול. בקשר להחלפת המנוע לדעתי הכי טוב שתבדוק במשרד הרישוי, יכול להיות שתצטרך לעשות בדיקה בעמדה מס' 1 אבל אל תתפוס אותי על מילה. חוץ מיזה שהמיתלים קצת שונים, ל1.6 יש מוט מייצב בגשר שיושבים עליו המשולשים, וב1.3 אין, אם תרצה אצלם לך מהספר השוואה ביניהם.

האמת שהמכה לא ניראת כזאת רצינית היא מכוערת אבל ברת שיקום.

משיכה במקום הנכון עם מכשיר נכון יעזור להחזיר למקום ולאחר מכן פחחות.

הדלת במצב סופני אם נראה משהו נגיד לך.

אז זהו זה אחריי שאני ושכן שלי מתחנו קצת את הקורה! דרך אגב זאת הייתה יוזמה שלו, באמת מחמם את הלב לראות שיש אנשים שתורמים מזמנם האישי, בשביל לעזור לאחרים. חבל שאין לי תמונה של המצב הקודם זה היה בהרבה יותר גרוע.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אז זהו זה אחריי שאני ושכן שלי מתחנו קצת את הקורה! דרך אגב זאת הייתה יוזמה שלו, באמת מחמם את הלב לראות שיש אנשים שתורמים מזמנם האישי, בשביל לעזור לאחרים. חבל שאין לי תמונה של המצב הקודם זה היה בהרבה יותר גרוע.

תחשוב שזה אתה והשכן סידרתם ככה, בעל מקצוע בכמה שקלים היה מיישר את זה בקלות.

פורסם
חוץ מיזה שהמיתלים קצת שונים, ל1.6 יש מוט מייצב בגשר שיושבים עליו המשולשים, וב1.3 אין, אם תרצה אצלם לך מהספר השוואה ביניהם.

גם ב-1.6 אין מוט מייצב, רק בג'טה יש.

פורסם

ומה עם המכוניות המשפחתיות ו"המנהלים" של שנות 80?? כגון פיג'ו505\305, סיירה, אסקונה, רגאטה, BX ועוד

לא מגיע להם גם מועדון???

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
תחשוב שזה אתה והשכן סידרתם ככה, בעל מקצוע בכמה שקלים היה מיישר את זה בקלות.

אז זהו שבעלי מקצוע לא רצו למתוח את הקורה אלא למתוח אותי, וטענו שצריך להחליף את כל הצד ואין אפשרות למתוח, והיו כאלה שאמרו לי אפשר למתוח אבל שהם לא מוכנים ןלמתוח, והיו כאלה שרצו יקר, אבל מה לעשות אני לא פראייר, אעשה מה שאני יכול, זה יותר כיף לעשות לבד במקום לתת למישהו כסף ושיעשה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אבי אני כבר בחיפושים אחרי דלת עבורך.

אבא שלי אמר שהוא יריץ כמה טלפונים שבוע הבא או בחמישי הקרוב כי הוא בטיול היום ומחר.

לגבי הנזקים, תקנה כיסוי חדש, באמת שזה עוזר בעניין, יש לנו שכונה מאוד בעיתית!

ותדבר עם אסף, נראה לי שמצאנו פיתרון לדלת! יאאלה אני לוקח חצי יום חופש ונרכיב אותה! (אין לי משכורת בגלל כול החצאים האלה כבר) חח

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אם אתה צריך "תורמת איברים" (גם שנת 92) במחיר סמלי (אם היתה שלי הייתי נותן בלי כסף) צור קשר בה"פ.

אסף.

תודה אסף, היא 3דלתות?

אבי אני כבר בחיפושים אחרי דלת עבורך.

אבא שלי אמר שהוא יריץ כמה טלפונים שבוע הבא או בחמישי הקרוב כי הוא בטיול היום ומחר.

לגבי הנזקים, תקנה כיסוי חדש, באמת שזה עוזר בעניין, יש לנו שכונה מאוד בעיתית!

ותדבר עם אסף, נראה לי שמצאנו פיתרון לדלת! יאאלה אני לוקח חצי יום חופש ונרכיב אותה! (אין לי משכורת בגלל כול החצאים האלה כבר) חח

תודה רבה בני על החיפושים והעזרה, לגבי הכיסוי לא נראה לי שזה יעזור כי כבר כיסוי אחד קרעו לי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון קטן. היום שכן שלי דפק לי בדלת, והביא משאית עם מנוף מהעבודה, יצאנו לרכב. הוא משך בעדינות והמכה יצאה טיפה החוצה. אבל הדלת הפריעה לנו. בלי לחשוב פעמיים. קשרתי את הדלת נכנסתי לאוטו ופתחתי עם הידית. שכן שלי נתן משיכה קלה מאוד והדלת נפתחה בשעה טובה. אחריי שפתחנו את הדלת המכה נראת הרבה פחות חזקה משחשבתי. אני מבטיח לעלות תמונות מאוחר יותר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי תמונות של הרכב עם דלת פתוחה, לא היה לי כל כך זמן לעלות אז הינה הגיע הזמן, בהמשך יהיו עוד עידכונים מהעבודה על הרכב.

IMG_1470.jpg

IMG_1471.jpg

IMG_1472.jpg

IMG_1476.jpg

IMG_1475.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...