Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיקום גולף טוטאלוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיפור רציני לא? גם בלמים צריך? צ'מפיון נותנים אישורים בכלל? (סליחה על ההתעלקות עם השאלות שלי)

אני לא יודע לגבי האישורים. אבל זה הרבה כסף זה לא רק לשים מנוע ובזה לסיים. המתלים של ה1.3 מאוד חלשים. לעומת זאת המיתלים של gti חזקים יותר, התושבות שונות, זה עסק יקר ולא שווה עדיף כבר להביא אחת מקורית.

דרך אגב היום חזרתי לבית ושברו לי את הגריל אני כבר לא יודע מה לעשות, מה כבר עשיתי שזה מגיע לי? לא מספיק שבקושי יש לי כסף לתקן את המכה אבל עוד נזקים? אני בסוף לא יעמוד בזה. והסוף של הרכב לא יהיה טוב לצערי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מ-1.3 ל-1.8/1.6 קרבורטור צריך מנוע עם כל האביזרים+גיר עם מנגנון העברה+אגזוז+רדיאטור.

לgti אין קרבורטור היא הזרקה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חארות.

אם אין לך חנייה פרטית לדעתי כדאי לכסות את האוטו. ילדים רואים מכונית ישנה עם מכה, חושבים שזה סתם רכב זרוק ומשחיתים.

אל תתן לזה לבאס אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חארות.

אם אין לך חנייה פרטית לדעתי כדאי לכסות את האוטו. ילדים רואים מכונית ישנה עם מכה, חושבים שזה סתם רכב זרוק ומשחיתים.

אל תתן לזה לבאס אותך.

את האמת חזרתי לבית קצת שיכור אז התגובה לא הייתה טובה כל כך. הרכב חונה בחנייה פרטית. מה שמבאס אותי בגריל זה גריל מיוחד בלי סמל שאני בעצמי שידרגתי עם פיברגלס עבדתי עליו במשך שעות. הרכב כבר היה מכוסה אבל את הכיסוי קרעו לי כבר. מישהו ממש מתנכל לי. אם לא תיהיה ברירה אני גם אשן באוטו אם צריך. אני אומר את זה ברצינות.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
לgti אין קרבורטור היא הזרקה.

ידוע, אבל יש גם מנוע 1.8 עם קרבורטור.

אם לא תיהיה ברירה אני גם אשן באוטו אם צריך. אני אומר את זה ברצינות.

אל תגזים, זה רק אוטו ורק גולף 1.3 לבנה. זה מזכיר לי שהיה פה פעם מישהו שדיבר על הגולף שלו כ"כ בהערצה וחיבר לה שירי הלל ואחרי כמה חודשים הוא מכר אותה...

צ'מפיון נותנים אישורים בכלל? (סליחה על ההתעלקות עם השאלות שלי)

לי נתנו מ-1.6 ל-1.8 קרבורטור, מ-1.3 ל-GTI לא יתנו.

פורסם

כשהרכב יהיה יפה יותר, יתנכלו לו יותר. זה מובטח.

בזמנו כשעשיתי פחחות כללית וצבע לסובארו ליאונה שלי, היא סבלה מיותר התנכלויות מאשר כשהייתה עם צבע דהוי.

פורסם
ידוע, אבל יש גם מנוע 1.8 עם קרבורטור.

אל תגזים, זה רק אוטו ורק גולף 1.3 לבנה. זה מזכיר לי שהיה פה פעם מישהו שדיבר על הגולף שלו כ"כ בהערצה וחיבר לה שירי הלל ואחרי כמה חודשים הוא מכר אותה...

לי נתנו מ-1.6 ל-1.8 קרבורטור, מ-1.3 ל-GTI לא יתנו.

אל תגזים אני לא מעריץ את הרכב.

כשהרכב יהיה יפה יותר, יתנכלו לו יותר. זה מובטח.

בזמנו כשעשיתי פחחות כללית וצבע לסובארו ליאונה שלי, היא סבלה מיותר התנכלויות מאשר כשהייתה עם צבע דהוי.

יש אנשים חארות. לצערי ההתנכלויות התחילו להיות בתדירות גבוה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם מ1.3 ל1.6 יתנו אישור, כמו שהיה אז בגלל המיסוי על נפח מנוע.

בכול אופן, אל תתבאס, תמשיך להשקיע לטפל ולשמור אם זה מה שעושה לך טוב!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חבל שפולקסווגן לא התקינו בגולף את המנוע 1.3 של אודי, שגם נותן יותר הספק וגם ניתן להחליף אותו בשניה למנוע 1.8.

פורסם

שלום לכולם!

כמו שהבטחי שאני אצלם תמונות של הצד הפגוע אז אני גם מקיים לא רק מבטיח! את האמת שהקורה בתמונה אחריי מתיחה שאני ושכן שלי עשינו, כ60 אחוז מהמכה צתוקנה, מצטער אבל אין לי אף תמונה לפני. בחלק מהתמונת ניתן לראות עוד זוויות של הרכב. תמונות של הפנים עוד אין לי אבל יהיו לי!

אחריי החפירה יאללה תמונות!!

תמונה 1: הצד היפה של הרכב.

תמונה 2: עוד זווית של הצד היפה מהחלק האחורי.

אחריי התמונות היפות מגיעות לצערי "התמונות השחורות"

תמונה 3: הצד הפגוע.

תמונה 4: הצד הפגוע מזווית שונה.

תמונ 5: עוד זווית.

28052011006.jpg

28052011010.jpg

28052011011.jpg

28052011008.jpg

28052011009.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
שלום לכולם!

כמו שהבטחי שאני אצלם תמונות של הצד הפגוע אז אני גם מקיים לא רק מבטיח! את האמת שהקורה בתמונה אחריי מתיחה שאני ושכן שלי עשינו, כ60 אחוז מהמכה צתוקנה, מצטער אבל אין לי אף תמונה לפני. בחלק מהתמונת ניתן לראות עוד זוויות של הרכב. תמונות של הפנים עוד אין לי אבל יהיו לי!

תמונ 5: עוד זווית.[/QUO

זה לא מכה חניה

זה נכה בכוונה

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
שלום לכולם!

תמונ 5: עוד זווית.[/QUO

זה לא מכה חניה

זה נכה בכוונה

הרכב חנה ברחוב ומישהו שם הישתולל קצת, ונכנס ברכב במהירות.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
הגעתי לבית דיברתי עם אמא שלי סיפרתי לה על הרכב והתייעצתי איתה. אחריי שראתה את הרכב אמרה לי תקנה אותו ותתקן.

מצטער שאני הורס את הרצף של הנושא, אבל הרבה אנשים פספסו פה את המשפט הכי חשוב בכל הטקסט הזה.

כל הכבוד לאמא שלך. אמא שלי גם לא הבינה את השריטה שלי בהתחלה, וכל הזמן דחפה אותי למכור כבר את הגרוטאה ולעבור למשהו יותר מודרני (קאיה פרייד אוטומטית או דייהטסו אפלאוז, לדוגמא :|).

הכי מותח היה לראות אותה חוזרת מהעבודה ואחרי שדפקה ברקס עצבני רואה בפעם המי יודע כמה את הבן שלה, שחור מפוייח, מפרק במרץ את הפיאסטה המי-יודע-כמה שהוא קנה לחלקים ומעמיס אותה בקרטונים למקלט...:-P

היום, כשאנו הולכים בשישי בבוקר למרכז הקניות בסינמה סיטי בראשל"צ וקונים איזה שולחן או מדף מ"כתר" או "ACE", התענוג הכי גדול לשמוע אותה אומרת: "במאזדה זה לא היה נכנס" "איזה מזל שאפשר לקפל את המושבים האחוריים" ו"וואו כמה מקום לרגליים יש ברכב הקטן הזה"

תענוג צרוף. ואני מדבר על רכב שתוכנן אי שם בסוף שנות ה70'...

בתור קולגה ל"פליטי שנות ה80" אני מבין את עומק השריטה והרצון לשחזר ולהציל את הרכב.

שאתה נוסע ברכב כזה שמתוחזק טוב ונראה בהתאם יש ערך מוסף לנסיעה, וכל דבר שנראה טריוואלי ברכב חדיש כאן נלקח כ"הישג".

החלום שלי הוא להקים מועדון לקטנות משנות ה80: פיג'ו 205,פיאסטה, גולף, קורסה, ג'אסטי וכיו"ב.

שיהיה המון בהצלחה.

attachment.php?attachmentid=243016&stc=1&d=1306593665

10331_1109984200266_1546694222_30254451_7253199_n.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

החלום שלי הוא להקים מועדון לקטנות משנות ה80: פיג'ו 205,פיאסטה, גולף, קורסה, ג'אסטי וכיו"ב.

שיהיה המון בהצלחה.

נו אז יאללה. למה אתה מחכה:?::?:

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

תפתח מועדון אני בפנים! אני אישית חולה על הרכבים של שנות ה80. לדעתי הם הכי יפים! הלוואי והיום היו מייצרים רכבים יפים וטובים כמו פעם. דרך אגב הרכב שלי משנת 92 זה תופס?

נ.ב יש לך פיאסטה מהממת! מאוד אהבתי אותה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...