Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיקום גולף טוטאלוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך

בעבר היתה לי ניסאן סאני ושהיא עברה תאונה בקורה התחתונה מצאתי ניסאן אחרת וחתחתי לה את האיזור שהיה פגום אצלי והבאתי אותו לפחח והתוצאה היתה מושלמת.

הרכב לא נדיר מידי ואני מאמין שאם תחפש תמצא דלת. ומהרכב שתפרק את הדלת תחתוך לו את הקורה כי על הקורה הנכחית שלך לא חשוב כמה תעבוד היא לא תצא מושלמת ואם היא תצא יפה אז היא תהיה מפוצצת בחומר פחחים, מנסיון.

נדב

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תדבר עם בני ארוך (לפי מה שראיתי אתם מכירים) הבאתי לו פרטים על גולף 3 דלתות שעומדת כבר לא מעט זמן והיא במצב יחסית ממש טוב!

אם תרצה תשלח פרטי אני יכול להעביר לך את הפרטים ישירות.

פורסם
מצטער שאני הורס את הרצף של הנושא, אבל הרבה אנשים פספסו פה את המשפט הכי חשוב בכל הטקסט הזה.

כל הכבוד לאמא שלך. אמא שלי גם לא הבינה את השריטה שלי בהתחלה, וכל הזמן דחפה אותי למכור כבר את הגרוטאה ולעבור למשהו יותר מודרני (קאיה פרייד אוטומטית או דייהטסו אפלאוז, לדוגמא :|).

הכי מותח היה לראות אותה חוזרת מהעבודה ואחרי שדפקה ברקס עצבני רואה בפעם המי יודע כמה את הבן שלה, שחור מפוייח, מפרק במרץ את הפיאסטה המי-יודע-כמה שהוא קנה לחלקים ומעמיס אותה בקרטונים למקלט...:-P

היום, כשאנו הולכים בשישי בבוקר למרכז הקניות בסינמה סיטי בראשל"צ וקונים איזה שולחן או מדף מ"כתר" או "ACE", התענוג הכי גדול לשמוע אותה אומרת: "במאזדה זה לא היה נכנס" "איזה מזל שאפשר לקפל את המושבים האחוריים" ו"וואו כמה מקום לרגליים יש ברכב הקטן הזה"

תענוג צרוף. ואני מדבר על רכב שתוכנן אי שם בסוף שנות ה70'...

בתור קולגה ל"פליטי שנות ה80" אני מבין את עומק השריטה והרצון לשחזר ולהציל את הרכב.

שאתה נוסע ברכב כזה שמתוחזק טוב ונראה בהתאם יש ערך מוסף לנסיעה, וכל דבר שנראה טריוואלי ברכב חדיש כאן נלקח כ"הישג".

החלום שלי הוא להקים מועדון לקטנות משנות ה80: פיג'ו 205,פיאסטה, גולף, קורסה, ג'אסטי וכיו"ב.

שיהיה המון בהצלחה.

attachment.php?attachmentid=243016&stc=1&d=1306593665

אין על הפיאסטה והכי חשוב אין כמו אמא מפרגנת, אחרי שהיגרתי אמא שלי שיפצה את הבית, התקשרה ואמרה לי : אתה חולה בראש, כל הבויידם היה מלא בחלקי חילוף של רכבים, העברתי את הכל למחסן :)

לאבי, אני מבסוט עליך, לפי התמונות זה לא נראה משהו נוראי בכלל, שיהיה בהצלחה ואל תאבד מוטיבציה בגלל שכנים קקה.

haters will hate

פורסם
שלום לך

בעבר היתה לי ניסאן סאני ושהיא עברה תאונה בקורה התחתונה מצאתי ניסאן אחרת וחתחתי לה את האיזור שהיה פגום אצלי והבאתי אותו לפחח והתוצאה היתה מושלמת.

הרכב לא נדיר מידי ואני מאמין שאם תחפש תמצא דלת. ומהרכב שתפרק את הדלת תחתוך לו את הקורה כי על הקורה הנכחית שלך לא חשוב כמה תעבוד היא לא תצא מושלמת ואם היא תצא יפה אז היא תהיה מפוצצת בחומר פחחים, מנסיון.

נדב

את האמת שהקורה לא במצב נורא כל כך, אין לי פה תמונות אבל עכשיו היא נראת הרבה יותר טובה. סף דלת אני בטוח אצטרך, הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום.

תדבר עם בני ארוך (לפי מה שראיתי אתם מכירים) הבאתי לו פרטים על גולף 3 דלתות שעומדת כבר לא מעט זמן והיא במצב יחסית ממש טוב!

אם תרצה תשלח פרטי אני יכול להעביר לך את הפרטים ישירות.

תודה רבה אני אדבר איתו, למזלי אנחנו שכנים, אני חושב שהוא דיבר איתי על הרכב הספציפי שאתה מדבר,

+ 1 לתגובה שמעלי.

אני מאמין שגם קורה מרכב עם 4 דלתות תתאים לך.

יכול להיות שזה גם יהיה יותר זול.

יש לי עוד גולף כזאת רגילה 5 דלתות ולצערי הקורה שונה לגמרי, אחרת הייתי קונה אחת כזאת קומפלט לחלקים.

אחריי המון חיפושים לא נראה לי שיש ברירה אולי אני אצטרך לאלתר, יש לי שאלה קצת מטומטמת, אבל אולי אפשר לקחת 2 דלתות צד מגוף 5 דלתות ולעשות מהם אחת? כי לא נראה לי שתיהיה לי ברירה, בכל מקום שאני מברר על דלת מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח, ובאמת שחבל לי על הרכב רק מהסיבה הזאת קניתי אותו.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע הזמן לקצת תמונות מהעבודה על הרכב! לצערי עדיין לא נמצאה דלת, אז בינתיים אני עובד על דברים אחרים.

הפעם עבודה על הגריל, הגריל שלי היה קצת שבור כתוצאה ממכה בחזית, וגם רציתי גריל חלק בלי סמל. לקחתי את הגריל הישן קצת עבודה עם פיברגלאס אחריי כל החפירה קצת תמונות.

תמונה 1: הגריל.

תמונה 2: אחריי חיתוך תושבת הסמל.

תמונה 3: קצת סרט בידוד שעשיתי מימנו תבנית.

תמונה 4: אחריי סגירה עם הפיברגלאס.

תמונה 5: אחריי מילוי עם בונדו ושיוף.

תמונה 6: אחריי עוד שיוף ומבט מקרוב.

תמונה 7: אחריי ריסוס ספריי עדיין צריך קצת פינישים.

IMG_1372.jpg

IMG_1373.jpg

IMG_1375.jpg

IMG_1381.jpg

IMG_1383.jpg

IMG_1384.jpg

IMG_1387.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
היית צריך לצבוע את כל הגריל, לא רק את החלק שעליו עבדת. הבדלי הצבע ניכרים לעין בתמונות, ובטוח שהם עוד יותר בולטים במציאות.

ברור שאני יצבע, סתם שמתי זמני גם ככה הרכב לא נוסע בינתיים

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מובן מאליו שצריך לצבוע את כל הגריל...

תשמע, יצא לך יפה חבל"ז!

כל הכבוד לך על העבודה, אני גם רוצה כזה גריל, אבל אני מפחד לעשות לבד ולהרוס אותו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה מובן מאליו שצריך לצבוע את כל הגריל...

תשמע, יצא לך יפה חבל"ז!

כל הכבוד לך על העבודה, אני גם רוצה כזה גריל, אבל אני מפחד לעשות לבד ולהרוס אותו...

לצערי כמו שאני רואה אתה גר רחוק מאוד ממני אחרת הייתי עוזר לך, את האמת שאין לך ממה לפחד גם אני פחדתי אבל גם ככה הגריל שלי היה סדוק אז לא היה לי מה להפסיד, ותראה את התוצאה. בכל מקרה אין לך ממה לפחד! אין לך איך להרוס אותו, במקרה הכי גרוע אם לא תיצא תוצאה טובה תמיד תוכל לתקן. לעבוד עם פיברגלאס זה פשוט. אם יש לך תקציב לזה אז אתה יכול לקנות אחד מוכן, אני אישית העדפתי ליצר אחד כזה במקום לקנות. תסתכל על התמונות אם תרצה אשמח לפרט לך יותר בפרטי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לפי מה שאני רואה הנזק שם לא רציני .

לדעתי אפשר להסתדר עם הקורה שלך לחתוך את החלקים עם דיסק.

ליישר מה שעקום ולתפור הכול חזרה בריתוך . קצת פחחות וצבע

מה שכן הדלת צריכה החלפה .. כי לשחזר את הדלת יהיה קצת קשה יותר :-(

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדיין מחפש דלת לרכב! אם מישהו ראה או שמע על דלת או רכב קומפלט לפירוק (3 דלתות) שידבר איתי..

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...