Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאלו שני רכבים מקטגוריות שונות, אבל הדרישות שלנו מהרכב הן: תקציב עד 40K בלי מימון או תקציב עד כ60K (מקסימום!) עם מימון טוב, שיהיה רכב חסכוני בדלק (הלנסר 07 שלנו כרגע לא ממש ככה), אמין כמה שאפשר, קילומטראז' נמוך יחסית (עד 100K), לא משנה לנו אם זה גיר רובוטי או אוטמט אבל ידני לא. אופציות כמו דייהטסו סיריון ומכוניות בסדר גודל כזה לא באות בחשבון (אבל משום מה לאמא לא הייתה בעיה עם הפונטו או עם יאריס).

אני אישית נוטה לכיוון הפונטו בגלל החסכון בדלק ובגלל האפשרות להשיג שנתון גבוה עם ק''מ נמוך במחיר זול יחסית. השאלה שלי היא: מה לבדוק כאשר אני בודק את הפונטו? האם לאוטו הזה יש מחלות מיוחדות שצריך לדעת עליהן? האוטו הזה כבר כמה שנים בשוק איך האמינות שלו? יש ממה לחשוש? ומה לגבי הטידה? מה לבדוק? עד כמה היא חסכונית בדלק?

ואני כנראה הולך לחפש במגרשי רכב בנתניה ובפתח תקווה, מישהו מכיר מגרש מומלץ? מגרש שכדאי להתרחק ממנו? (בפרטי זה לא כ''כ טוב לנו בגלל תנאי המימון הטובים שיש אצל המגרשים).

אם אתם מכירים אופציות נוספות שאפשר להשיג עם הדרישות האלה אני אשמח לשמוע.

תודה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

לגבי פיאט המגרש היחיד שאני יכול להמליץ לך זה טרייד מוביל ,

כי הם מקבלים את כל הפיאטים שעשו להם טרייד אין בסוכנות.

אתה יכול למצוא שם כמה אקזמפלרים שמורים מאאאווד.!

אני קניתי את שלי שם שהייתה 3 שנים על הכביש ועם ק"מ של 20K.

מעבר לכך אני לא ממליץ לך לקנות במגרשים.

אם המימון זאת הבעיה שלך אולי אפילו עדיף לקחת הלוואה מהבנק .

אני הייתי מתרחק משאר המרגשים.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

הפיאט יותר חסכונית בדלק, תקנו אותי אםפ אני טועה אבל היא בעיה בגיר רובוטי, אז צריך לבדוק אם זה מתאים לכם. היא בהרבה יותר חסכונית בדלק מהטידה.

לגבי הטידה, ביחס ל1600 האחרות היא החסכונית ביותר חוץ מהSX4. הרכב מאוד נוח ויש לו כסאות מאוד נוחים.(ירדנו מרנו סניק לטידה). המרווח רגליים וראש הכי טוב בקטגוריה, לשבת 3 מבוגרים טיפה קשה(לא שבמזדה 3 או בקורולה זה קל, אבל עדיין). לא תמצא פה אבזור אבל מה שיש בגירסה המאובזרת ביותר מספיקה(רדיו דיסק,BT, ו6 כריות אוויר). המנוע של המכונית מאוד נמרץ והיא מרגישה מאוד זריזה.

מבחינת המראה, הוא נוראי, אבל הטידה בצבע השחור ממש שונה, כאילו שהשחור מטשטש את הכיעור של המכונית. זה הולך מכונית כהה פנים בהיר וההפך. אני ממליץ לך על הצבע השחור, היא אפילו ניראת טוב בצבע הזה.

פורסם

מסתבר שגם המוסכניקים לא הצליחו להתגבר על הסטיגמות.. הפיאט ירדה המפרק לצערי.

עכשיו האפשרויות הן: יאריס רובוטית, קורולה (רובוטית או אוטומטית ממודל יותר ישן), ניסאן נוט שממש קשה למצוא אבל אשמח למצוא אחת כזאת במצב טוב, ניסאן טידה, וקיה סיד.

יום ראשון אני כנראה הולך לעשות סבב אצל כמה חברות : אלדן פ''ת, טרייד מוביל בני ברק, ואוטו דיל בני ברק.

אם יש לכם המלצות נוספות על מכוניות לבדוק או מקומות ללכת אליהם אני אשמח.

פורסם

בוא ואגלה לך - במוסך מורשה של פיאט יש רק מוסכניקים שיודעים לעבוד עם פיאט 8)

יש אצלנו 3 פיאט במשפחה - ספייס לי, ספייס לאחותי וגרנדה לאבא.

שלושתן מפגינות אמינות טובה, כשהגרנדה היא חדשה לגמרי עם 7500 ק"מ.

בספייס שלי יש 136K על השעון כשבמהלך השנה האחרונה החלפתי בה תושבת גיר אחורית וגומיות לציריות (להזכירך רכב בן 5) ובספייס של אחותי סידרו לאחרונה נזילת גז מזגן (גם רכב בן 5 אוטוטו עם 124K על השעון).

הרכבים עצמם מאוד אמינים, ואני מציע לך אישית לא להסתמך על דעות של "מוסכניקים" כי בד"כ מדובר בחאפרים למיניהם שמתבאסים על כל רכב שאינו סובארו ליאונה.

פורסם

אני אישית מאמין לכם, הבעיה היא בעלת הכסף חח היא לא מוכנה לשמוע פיאט. אולי כשלי יהיה את הכסף... בינתיים מחפשים בעיקר קיה סיד וניסאן טידה. מישהו מכיר מגרשי מכירה / טרייד אין מומלצים באיזור המרכז? אני יודע שבנתניה יש הרבה, מישהו שמע על ר.צ ליסינג מנתניה?

פורסם

תעשה קצת חיפוש בפורום על מגרשים בנתניה ותגיע למסקנה לבד:wink:

באופן כללי חפש רכבים רק מפרטיים\מגרשים של יבואנים כמו טריידמוביל,אוטודיל,קרסו טרייד אין וכו'. סוחרים זה רק במקרה שאתה יכול לסמוך עליהם בעיניים עצומות (וכן זה קורה פעם ב)

פורסם
אני אישית מאמין לכם, הבעיה היא בעלת הכסף חח היא לא מוכנה לשמוע פיאט. אולי כשלי יהיה את הכסף... בינתיים מחפשים בעיקר קיה סיד וניסאן טידה. מישהו מכיר מגרשי מכירה / טרייד אין מומלצים באיזור המרכז? אני יודע שבנתניה יש הרבה, מישהו שמע על ר.צ ליסינג מנתניה?

גם סיד וגם טיידה הרבה מעל התקציב שרשמת בהודעת הפתיחה.

יש תקציב חדש?

בכל מיקרה, ב"קרסו טרייד אין" (טרייד אין של יבואן ניסאן\רנו) יש מבחר גדול של טיידה, אבל המחירים בהתאם:

http://www.carassotradein.co.il/AdvanceSearch.aspx?yazran=%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F&degem=%D7%98%D7%99%D7%93%D7%94&mehir=0&word=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על העזרה, אנחנו כנראה נלך על סיד שמצאנו מהשכרה עם כ-70K ק''מ ב65K ש''ח, יש המלצות מה לבדוק ספציפית? מחלות ספציפיות של האוטו? האם ההחלטה נכונה? אמא שלי הייתה מאוד מרוצה מהאוטו, אני הרגשתי טיפה רעידות מהמנוע מישהו מכיר את זה? בכל מקרה הכל יתגלה בבדיקה שנעשה והליקויים יתוקנו.

• תוכן חדש...