Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל המדבקה של סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

מישהו יודע מה גודל המדבקה המקורית של לאון שיש מעל הדלת האחורית?

באיביי מציעים כל מיני גדלים ואני רוצה לפי הגודל המקוריי של החברה.

תודה מראש

פורסם

אהלן..

אני בדיוק באותה סוגיה..

לשכן יש ומדדתי והיא בערך 55 ס"מ.

באיביי מצאתי ב48ס"מ ממוכר מראשל"צ.

אני מחכה להזמין רק ברגע שאדע מה הגודל המקורי. אני לא רוצה שזה יהיה קטן\גדול מדי.

פורסם

ערב טוב,

לא יותר פשוט להיכנס לסניף של סיאט ורכוש זוג בעלות של 100 150 ש"ח?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ערן, אני גם מצאתי את הגודל 48 ס"מ וזה נראה לי הגודל אך אני לא בטוח ואני רוצה לדעת בוודאות

אם תדע את הגודל תודיע לי מהו בבקשה.

Dkny2, בסניף של סיאט שאלתי..והפתרון שלהם היה לרכוש מאיבי( מכיוון שהייעוד שלו זה איביזה,זה היה הטיעון שלה)

והיא לא ידעה להגיד את הגודל של המדבקה.

אשמח לעוד תגובות!:)

פורסם
ערב טוב,

לא יותר פשוט להיכנס לסניף של סיאט ורכוש זוג בעלות של 100 150 ש"ח?

גם אני ניסיתי, ותאמין לי שהייתי מעדיף זוג אורגינל ולא משהו שאולי יתכן ויגרום לנזק בעתיד אבל אפילו הנציג (בי-ם) הפנה אותי לרעות בשדות זרים...

בוודאי שלא היה לי אכפת להוציא 100שח לדוגמה האמיתית, אבל אינני יודע היכן למצוא אותה..

בר, זה בוודאות לא הגודל. לא היה לי אמצעי מדידה מדויק, אך השתמשתי בשרוול ז'קט ולאחר מכן מדדתי בבית באיזור ה-55ס"מ.

פורסם
ערן, אני גם מצאתי את הגודל 48 ס"מ וזה נראה לי הגודל אך אני לא בטוח ואני רוצה לדעת בוודאות

אם תדע את הגודל תודיע לי מהו בבקשה.

Dkny2, בסניף של סיאט שאלתי..והפתרון שלהם היה לרכוש מאיבי( מכיוון שהייעוד שלו זה איביזה,זה היה הטיעון שלה)

והיא לא ידעה להגיד את הגודל של המדבקה.

אשמח לעוד תגובות!:)

איביזה????:roll:

זו המדבקה הייעודית של הלאון.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

המדבקה הייתה גם לאיביזה!

הרי במבצע (כפי שאני רכשתי) לפני שנה היא סופקה עם המדבקה תחילה (בחינם) ולאחר מכן בתשלום של 100ש"ח כי היה לזה ביקוש רב (לפחות זה מה שנטען בפניי)

האם המדבקות בין הדגמים בגדלים שונים?

האם אתה יודע לכוון אותי לסוכנות שתוכל למכור לי סט לאיביזה?

פורסם

dkny2, נכון, ובגלל שהכוונה שלי להדביק אותה על איביזה היא לא התלהבה לעזור לי.

וככל שעובר הזמן אני רואה עוד ועוד איביזות עם המדבקה הזאת.

ערן , נראלי הפתרון היחיד הוא להרים טלפון לאחת הסוכניות ולשאול מהו הגודל המדויק של המדבקה

פורסם

יודעי ח"ן מספרים שמדבקת אוטו אמוסיון מוסיפה 3 כ"ס למנועים אטמוספרים ו-5 ל-TSI :lol:

ועכשיו ברצינות, למה? כי גם לאחרים יש? כי הלאון לא תהיה לאון ללא המדבקה?

מדבקה מקושקשת ומיותרת, לטעמי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
על איזה מדבקה מדובר? ואיפה היא מודבקת ?

אם למישהו יש תמונה אשמח לראות....

http://cgi.ebay.com/SEAT-emocion-Decal-Sticker-Rally-WRC-WTCC-Racing-Cupra-/370506144876?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item95039de35f

זאת המדבקה היא מודבקת מעל הדלת האחורית..

וכל אחד והטעם שלו, דווקא לדעתי המדבקה היא בטעם, לא מקושקשת מידי, אלא מוסיפה טעם באלגנטיות.

פורסם

לא הייתי ממליץ לרכוש תמדבקה הזאת בלי TOP SELLER

כי רוב הסיכויים שהיא לא תגיע אליכם מניסיון.

גם אני חיפשתי בשביל חבר שלי כזאת אבל אי אפשר להשיג ב EBAY אחד ששולח לארץ

בכל מיקרה תנסו בסוכנות

פורסם
לא הייתי ממליץ לרכוש תמדבקה הזאת בלי TOP SELLER

כי רוב הסיכויים שהיא לא תגיע אליכם מניסיון.

גם אני חיפשתי בשביל חבר שלי כזאת אבל אי אפשר להשיג ב EBAY אחד ששולח לארץ

בכל מיקרה תנסו בסוכנות

תגיד מה אתה מדבר שטויות? בלינק שפורסם מעלי לבנאדם יש יותר מ 800 תגובות טובות...אני אישית קונה באיביי משנת 2002 ובפעמים המעטות שלא הגיע מוצר, הוחזר הכסף....בערך %2...סיכוי מאד נמוך..נראה לך שמישהו יעבוד עליך בגלל מדבקה ב 5 דולר? אתה חי בסרט.

בלי שום קשר, מיותר לגמרי.

פורסם

אהלן

אני נמצא באותו עניין והתכנון שלי פשוט ללכת לאיזשהו בית דפוס ולעצב לבד מדבקה לפי הגודל המתאים לא עדיף?

• תוכן חדש...