Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2012 - אאוט. 2011 - אין, או - סוף העולם הקדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיזעמו, אולי אלללללה יקח אותם.

ולמה יש תמונה של בנאדם מחרבן בשלט שלהם?

אז מה צפוי לקרות היום? כשתגיע השעה 18:00 הערב, אמורה להתחיל רעידת אדמה "שתגמד את הרעידה האחרונה שהתרחשה ביפן", לדבריו, "וכולנו נדע שהגיע יום הדין". רעידות האדמה יקיפו את הגלובוס עד המקום האחרון שיראה את השעה (האיים אנופי, פאגו פאגו ומידוויי שבאוקיינוס השקט). ובכך תיחרב כל אוכלוסיית העולם ברעידות האדמה האדירות.

מתוך הכתבה.

תמצאו עמוד להחזיק חזק

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רעידת אדמה נראה לי באסה, עדיף איזה אסטרואיד בגודל טקסס ( כמו בארמגדון..)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
http://www.mako.co.il/news-world/arab/Article-9017b786cd11031004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=786102762

WTF? מה מטרת השלטים? ולמה המוסלמים זועמים? הזוי!

לאחר בירור עם מקורות אישיים ,מסתבר שזהו השלט המקורי שהוצב:

המוסלמים נפגעו (בצדק) מתמונה גסה זו וניסחו מכתב חריף למועצת הכפר בדרישה להסירו (כפי שהם תמיד נוהגים במקרים כאלו).

172980.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האמת שדי מתחיל לעצבן אותי כל הקטע הזה - איזה אידיוט קם, אומר איזה שטות מטומטמת ויש אחריו עדר של מטומטמים שמאמינים לו ועושים את מה שהוא אומר להם.

http://news.walla.co.il/?w=/2/1825354

עד מתי הטמטום ישלוט בחלק כה גדול מהאנשים בעולם?

פורסם
האמת שדי מתחיל לעצבן אותי כל הקטע הזה - איזה אידיוט קם, אומר איזה שטות מטומטמת ויש אחריו עדר של מטומטמים שמאמינים לו ועושים את מה שהוא אומר להם.

אז גילית איך המציאו את אלוהים? :-D

משכנתא זה קל

פורסם

הבעיה עם אלוהים היא שבזמנו לא היה דבר כזה "אישפוז בכפיה", כל משוגע הפך לנביא.

דבר נוסף שמצחיק אותי הוא היחס של יהודים מאמינים לישו ונצרות בכללי, תמיד הדעה היא בכיוון "איך המטומטמים האלה מאמינים במישהו שטוען שהוא הבן של אלוהים" צודקים, האמונה שלכם ברוח קסומה הרבה יותר הגיונית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שיט, לא קרה כלום בינתיים. אני כבר קיוויתי שיגיע הסוף.

אין לי כח יותר לכל הבולשיט הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דבר נוסף שמצחיק אותי הוא היחס של יהודים מאמינים לישו ונצרות בכללי, תמיד הדעה היא בכיוון "איך המטומטמים האלה מאמינים במישהו שטוען שהוא הבן של אלוהים" צודקים, האמונה שלכם ברוח קסומה הרבה יותר הגיונית.

LIKE! :mm_yeah:

פורסם

הרי אומרים שהנבואה ניתנה לשוטים :)

אתמול ראיתי את הסרט "PRIEST" בהתחלה מראים את הכנסיה וכל מיני קשקושים נוצריים חשבתי לעצמי "הגעתי לסרט של מל גיבסון" אבל אחרי כמה דקות אתה מבין שהם מציגים את כל הנושא של לדבר בשם אלוהים בתור בולשיט אחד גדול.

עכשיו בדיוק סיימתי שיחת טלפון עם חברה טובה שהתקשרה לבשר לי שהכל אמור לקרות בשעה 6 בערב לפי השעון שלנו, אמרתי לה בפשטות:

אני לא רוצה ללכת לגן עדן, לפי ההיגיון גן עדן הוא מקום מושלם, אבל האם המושלם הזה הוא המצב המושלם בשבילי?

אז איך אני חושב שגן עדן הולך להיראות:

הרבה שלטים של "העישון אסור", אין אלכוהול, אין פורנו, אין מכוניות, אין כייף, בטח כולם חננות כאלה, יושבים על ספסל ועושים סודוקו בזמן שמגישים להם מיץ דשא סחוט טרי. איכס.

גיהנום לעומת זה..... כל היום מסיבות, עושים על האש 24/7, אלכוהול, סמים, זונות, מכוניות אמריקאיות חלודות והרבה בלאגן, אני אמצא את מקומי הרבה יותר מהר!

ובכללית מה שאני חושב זה : סוף העולם בתחת שלי !

haters will hate

פורסם

מסתבר שאני עדיין חי!

גם היום היו פקקים בבוקר

גם היום הולכים לעבודה

המשכנתא עדיין לא נמחקה

בקיצור קיוויתי לשווא :evil:

• תוכן חדש...