Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2012 - אאוט. 2011 - אין, או - סוף העולם הקדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה היו שמועות שסוף העולם יגיע ב-2012, אבל כנראה שישנו סוויץ' בעלילה.

כבר בשעות הצהריים שמתי לב לסרטון מוזר ביוטיוב שבו הראו כי הנוצרים מאמינים שסוף העולם יגיע ב-21 למאי, 2011, יום שבת.

הם קוראים לו "יום פסק הדין".

http://www.youtube.com/watch?v=8oU7i_2Gjk8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחרי חיפוש קטן באינטרנט, שמתי לב שדובר על האירוע עוד לפני שלושה חודשים.

http://www.youtube.com/watch?v=xJQFVqnlZTw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועכשיו, פורסמה כתבה על כך גם באתר חדשות 2 (אני מאמין שבקרוב זה יופץ לשאר אתרי התקשרות באיטנרנט).

בכל כמה שנים מכריזה קבוצה כזו או אחרת של מאמינים שסוף העולם מתקרב. הפעם, התפשטה ברחבי העולם תיאוריה של קבוצה נוצרית, לפיה העולם ייחרב ב-21 במאי, 2011, כלומר, בשבת הקרוב. אבל איך בדיוק זה יקרה? אחד המאמינים מסביר את התהליך
http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-7f84e14334eff21004.htm&Partner=facebook_share

אני אישית נוטה שלא להאמין בכל האמונות המוזרות האלה שאומרות כך או אחרת לגבי עתיד החיים שלנו.

אבל לדעתי, אם היום הזה אמור להיות רציני כמו 2012, אני אשמח לראות מה יקרה בשבת ולקבל אינדקציה על מה ש"אמור להתרחש" ב-2012.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו עדיין מאמין לשטויות האלו?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לצערנו, כן. והם מנסים לצרף גל של אנשים אחריהם.

פורסם

חבל, לפני שעה מילאתי מיכל דלק מלא, אם הייתי יודע שישארו לי רק 4 ימים הייתי שם ב100 שקל... :roll:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תודה, שמתי תזכורת ביומן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסקרן אותי, האם ישנן כתבות וסירטונים שכאלה על שנים קודמות?

למשל נהיה מדוייקים, מישהו יכול להביא לי בבקשה מספר כתבות

וסירטוני וידיאיו שאומרים כי סוף העולם יבוא ב - 2010?

רק השנה התחלתי לשמוע את השטויות האלה, אולי זה רק אני?

זה התחיל מהקטע הזה עם 2012 שאין אחד שלא מכיר. אפילו עשו על זה סרט (לא יצא לי לראות, איך הוא?).

פורסם
מסקרן אותי, האם ישנן כתבות וסירטונים שכאלה על שנים קודמות?

למשל נהיה מדוייקים, מישהו יכול להביא לי בבקשה מספר כתבות

וסירטוני וידיאיו שאומרים כי סוף העולם יבוא ב - 2010?

רק השנה התחלתי לשמוע את השטויות האלה, אולי זה רק אני?

זה התחיל מהקטע הזה עם 2012 שאין אחד שלא מכיר. אפילו עשו על זה סרט (לא יצא לי לראות, איך הוא?).

האמת שגם לי לא יצא לשמוע על סיפורים דומים מהעבר הקרוב, חוץ מבאג 2000 ועוד איזה אירוע משנות ה-80 בערך.  

כנראה שזה נהיה טרנד חדש להמציא סיפורים על סוף העולם כדי שתרבות או דת מסויימת תקבל פופלאריות/צומת לב.

הסרט 2012 הוא סרט טוב בפני עצמו, אבל הווליודי מדי אם תשאל אותי. לא באמת סיקרו בו את אירועי 2012.

אמנם היו בו תופעות טבע שהוזכרו בסוף העולם ב-2012 אבל בצורה מופרכת ולא קשורה לנושא.

נכתב מהאייפון שלי. חתיכת דראק.  

פורסם

על איזה נוצרים אתה מדבר? "הנוצרים מאמינים" זה בולשיט אחד גדול.

מבחינתי, אם סוף העולם זה שבוע הבא, או עוד שנתיים או 37 שנה, זה על הז** שלי.

ז"א כל המפגרים אומרים : תתכוננו, סוף העולם מגיע, למה אני צריך להתכונן? להחליף תחתונים? לנקות את האוטו? כאילו יש לי בר מצווה מחר, שיגיע סוף העולם כמו בסרטים, שיהיה איזה מטאור או משהו, חייזרים, צונאמי, ככה ספירה לאחור של 30 דקות להתפוצצות כדור הארץ, אני אצא לרחוב עם תחתונים, שישיית בירה ביד ומוזיקה באוזניות, אני אשב לי ככה באיזו פינה על כסא מתקפל, אלגום מהBLUE MOON שלי בהנאה למראה כל האנשים ההיסטריים, אגרד את הביצים ואעצום את העיניים כשבאוזניים שלי הלד זפלין הולכים כאסח על הגיטרה !

סוף העולם, אפשר לחשוב, אני אהיה יותר מבואס אם יגנבו לי את הרכב.

haters will hate

פורסם

העולם כבר היה אמור להסתיים בשנת 1000, וגם בשנת 1999,ואח"כ שוב ב2000.

סה"כ לאורך ההיסטוריה היו אלפי נבואות וטענות על סוף העולם, שאת "הרציניות" שבהן כנראה אפשר למצוא בויקיפדיה או משהו.

כל הבאזז סביב 2012 זה כי אנחנו חיים בעידן האינטרנט והתקשורת, שכל מטומטם יכול בקלות להפיץ את טמטומו ברבים ולסחוף אחריו מאות אלפי מטומטמים אחרים.

ו2012 סרט גרוע.רק האפקטים נחמדים, כל שאר הסרט היה בזבוז נוראי של שעתיים וחצי מהחיים שלי.

V5

פורסם

קץ העולם אכן יבוא ב21 של החודש החמישי בשנת 2012

אך לפי איזה ספירה?

לפי היהדות שנה זו הייתה לפני שנים רבות - בי"א (1749 לפנה"ס)

וכמובן שיש עוד לוחות שנה של המוסלמים ושל הסינים ועוד..

כאשר כל העולם כולו, יחליט על לוח שנה אחיד, אז ב 21 לחודש החמישי של שנת 2012 לפי הספירה הנ"ל העולם ייחרב... או שלא

פורסם
כי הנוצרים מאמינים (...)

קצת דיוק לא יזיק אף פעם, אפילו בפורום אוף טופיק.

אין דבר כזה "הנוצרים". מתחת להגדרה המאוד-מאוד מעורפלת יש מיליארד ומשהו בני אדם,

עם מערכות שונות של אמונות שהן לעתים קרובות סותרות לגמרי...

זה כמו שאני אמצא כתבה על ההתפרעות הנוכחית של הפנאטים באומן, ואגיד ש"היהודים עושים בלה בלה בלה..."

בלי קשר, גילוי תאריכים שונים לסוף העולם הוא תחביב אנושי עתיק יומין, תמיד היו ותמיד יהיו.

מעניין שדווקא בברית החדשה כתוב שאף אחד לא יודע את תאריך סוף העולם,

אפילו לא המשיח (בן אלוהים) - רק אלוהים עצמו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...