Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב120-140 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הנסועה של אמך? אם לא מדובר בנסועה גבוהה נושא צריכת הדלק פחות קריטי.

אני מציע רכב שאולי פחות מפנק - אבל הרבה יותר זול - הסוזוקי SX4. קיים הן בתצורת הצ'בק קצרה והן בתצורת סדאן עם תא מטען גדול. חסכונית בדלק - לי יש כזו, צריכת הדלק שלה נמוכה בכ-30% מזו של המאזדה 3 של אשתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גנזו ? ממש לא ! והיו שמועות שהוא הולך להפסיק להיות מיוצר עכב עלות גבוהה מהמצופה לא בגלל בעיות אז אל תזיין תמוח !!!

בכל מנוע וגיר חדשים יהיו בעיות עכשיו כבר הכל ניפתר ולא שמעתי על שום בעייה עם המנועים האלה בשנה האחרונה, ויש לישלושה חברים טובים עם המנוע הזה (fr,fr,שירוקו1.4) אז בבקשה ממך עדיף שתישתוק

"תשתוק" ו "אל תזי*** את המוח" תגיד לחברים שלך, שאני בהחלט לא נמנה בהם. אם תעמיד אותי על טעות ואני אראה שאתה צודק, אני אתקן את עצמי ואת הפוסט הקודם שלי.

המנועים כפולי המגדשים של VAG סובלים מיותר בעיות בממוצע ועלויות תיקון גבוהות יותר ממנועים אחרים, בהתחלה VAG תירצו את זה כ "בעיות במורכבות הגבוהה של המנוע ועלויות הייצור הגבוהות", אבל העובדות בשטח מדברות, תעיף מבט על הסקרים המשותפים של חברות הביטוח. בדבר אחד אתה צודק, המנוע לא נגנז, אלא הומשכה העבודה כדי לפתור את הבעיות.

עכשיו את ניבולי הפה שלך אתה מוזמן לקחת ולשים באותה קופסה עם המניות שכנראה יש לך ב VAG, אלא אם בא לך לחזור להיות בן אדם, ואז אני בטוח שאף אחד לא יתנגד שתמשיך להשתתף בדיון.

פורסם

מיצובישי לנסר ספורטבק LIMITED - זאב בעור כבש. 8)

נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר עם שלל תוספות אבזור עשיר וביצועים מעולים.

אופציה מעניינת נוספת היא C4 החדשה, שמגיעה עם מנוע טורבו חדש 1.6 עם 156 כ"ס, העיצוב החיצוני מאוד מרשים וגם הפנימי שודרג מאוד לעומת הדגם היוצא, שווה בהחלט בדיקה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

דווקא הנתונים של הספורטבק ממש לא נראים משהו. מנוע 143 כ"ס שמאיץ ביותר מ11 שניות ל100? צריכת דלק לא משהו והרכב עצמו גדול יחסית (חלק מהסיבה להאצבק היא נוחות בעיר). סיטרואן לא נחשב רכב אמין במיוחד.

ככל שאני קורא על הגולף TSI היא מוצאת חן בעיני יותר. מנוע טוב, צריכת דלק טובה וחברה אמינה (לא יפנית אבל עדיין). יש בעיות מסויימות בדגם הזה?

פורסם

אני ממליץ בחום על לאון 1.8 TSI DSG בתנאי שהמבצע עדיין תקף כי: היא בין המשפחתיות היפות שיש,חזקה,חסכונית עם מנוע וגיר מוצלחים.אני נוסע על כזו גיר ידני עשיתי ב 4 חודשים 15K ואין שום תלונה...רכב נהדר וסיר מאוד בכל הבחינות.ודרך אגב מפנק באבזור.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

איך האמינות והסחירות שלה? כמו כן - צריכת הדלק שלה גבוהה יותר משל הגולף.

עריכה:

אני לא מוצא את מחיר המבצע.

פורסם
מה הנסועה של אמך? אם לא מדובר בנסועה גבוהה נושא צריכת הדלק פחות קריטי.

אני מציע רכב שאולי פחות מפנק - אבל הרבה יותר זול - הסוזוקי SX4. קיים הן בתצורת הצ'בק קצרה והן בתצורת סדאן עם תא מטען גדול. חסכונית בדלק - לי יש כזו, צריכת הדלק שלה נמוכה בכ-30% מזו של המאזדה 3 של אשתי.

:mm_yeah: רכב שנותן תמורה מצויינת למחיר,למרות שנראה שפותח השרשור מחפש רכב לעצמו.

http://www.suzuki.co.il/default.asp?catid=%7B0BEE5EDD-F8AD-466C-897A-9613E8E05CE3%7D

:fadein:
פורסם

הרכב הוא לאמא שלי נקודה. כבר הבהרתי שהאמינות היא מקום ראשון בשיקולים ואחריה הדלק ולכן הסוזוקי לא מעניינת אותי.

פורסם

אני חושב שגולף TSI די מתאימה לדרישות ולאמך.

זהו רכב איכותי, חזק וחיסכוני.

ליאון נראה לי מתאים לצעירים יותר. מנסיון של השנים הקודמות, גולף מפסידה פחות כספים של ירידת ערך מאשר ליאון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הרכב הוא לאמא שלי נקודה. כבר הבהרתי שהאמינות היא מקום ראשון בשיקולים ואחריה הדלק ולכן הסוזוקי לא מעניינת אותי.

לפי הדרישות האלו, רק אוטו עם גיר סטנדרטי, ועדיף יפני מוכח עם 3 שנות אחריות לפחות (לגולף/סיאט שנתיים בלבד).

לשורה התחתונה האוריס מתאימה ביותר.

פורסם

חברה של אמי קיבלה את האריס שלה השבוע והיא מאוד מרוצה, יצא לי להתרשם ממנה כשהיא הגיעה אלינו, רכב חביב ביותר.

היא עברה אליה מ-RUN-X מודל 2003 שהייתה אמינה מאוד ביחס לקורולה בשנים האלה ולא הופיעה בה שום תקלה. מדובר באישה לא מאוד מבוגרת שהיא בלבד נוהגת ברכב, לא יותר מ-16 אלף קילומטרים בשנה והיא רכשה אותה עקב הניסיון הטוב עם הטויוטה הקודמת.

הריפודים הבהירים והסאנרוף שמוצעים בתוספת של 3,000 שקלים בהחלט משדרגים את האוירה ברכב.

בהצלחה.

פורסם
איך האמינות והסחירות שלה? כמו כן - צריכת הדלק שלה גבוהה יותר משל הגולף.

עריכה:

אני לא מוצא את מחיר המבצע.

הסחירות שלה אמורה להיות בסדר בסה"כ .למרות שהיום גם למזדה 3 אין סחירות מרוב שיש כאלה בטונות...ודווקא הרכבים הנדירים האלה נמכרים טוב יותר...מבחינת דלת היא מגיעה משולב בסביבות ה 1:15 בנסיעות רגילות.זה רכב יפה עם נוחות מצויינת ושיק.הגולף ,טיפל'ה יותר איכותי אך לא בהרבה...ולגולף אין מנוע 1.8 TSI.

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...