Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב120-140 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש כיום מזדה 3 בתצורת 5 דלתות בת 6 שנים. היא מעוניינת להחליף לרכב בערך באותו גודל עם הדרישות הבאות (לפי סדר זה):

1. אמינות.

2. צריכת דלק.

3. נוחות נסיעה, תוספות, פיצפקס וכו'

אשמח לשמוע על המכוניות המומלצות בטווח מחירים זה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיה פורטה- הרכב גומע קילומטראז' גם בציי ליסינג ולא נרשמו בעיות מיוחדות, מגיע עם אחריות מלאה 3 שנים+אחריות של 4 שנים נוספות לגיר והמנוע, עד 150K ק"מ. לא טוחנת דלק, נוחה, זולה יחסית (116 אלף לגרסה המאובזרת)

מעדיפה האצ'בק? יש סיד, 119 אלף לגרסה המאובזרת, טיפה יותר חסכונית בדלק מהפורטה. ב 123 אלף ש"ח אפשר לקנות גרסת סטיישן אם רוצים בגאז' גדול.

הונדה סיוויק- חסכונית יחסית בדלק, יותר מהפורטה, אמינה מאוד, נוחה, אבל בדגמים החדשים תא הנוסעים טיפה רועש לטעמי מהמנוע. שום דבר רציני, לא יותר מהמזדה 3 הישנות יותר. 134-140 אלף ש"ח לגרסאות ה 1.8 אוטומט, תלוי באבזור.

יש את מי שיקפוץ ויציע את האוקטביה או הפאביה 1.2TSI, אבל אמינות המנוע והגיר קצת מוטלת בספק. (במידה ומדובר על DSG)

אלו 2 ההצעות העיקריות שלי בהתבסס על הדרישות שלך.

פורסם

אני תומך בסיוויק שגם פה יש אופציה ל 5 דלתות

רכב עם אמינות מוכחת, נוח מאוד,חסכוני מאובזר ואפילו חזק

אאל"ט אמור להיות מוחלף לדגם חדש שנה הבאה אז אולי תצפו לירידה ערך טיפה יותר גדולה מכרגיל, למרות שהרכב הזה שומר על הערך שלו בצורה מדהימה אז זה לא באמת אמור לפגוע דרסטית

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
אבל אמינות המנוע והגיר קצת מוטלת בספק. (במידה ומדובר על DSG)

אלו 2 ההצעות העיקריות שלי בהתבסס על הדרישות שלך.

זה מניסיון או סתם לזרוק משהו לאוויר ?

הקומבינציה DSG+TSI קיימת כבר לפחות 3 שנים ובוא נגיד על הרובוטית של טויוטה שמעתי הרבה יותר

פורסם

תודה על התגובות. אכן מדובר על תצורת האצבק. נושא האמינות הוא קריטי - מדובר על אישה מבוגרת שחיה לבד ומפחדת להיתקע עם האוטו. מהבחינה הזו המזדה עשתה עבודה נפלאה - 6 שנים בלי שום בעיה אחת! חבל רק שהיא משאבת דלק על גלגלים...

פורסם
זה מניסיון או סתם לזרוק משהו לאוויר ?

הקומבינציה DSG+TSI קיימת כבר לפחות 3 שנים ובוא נגיד על הרובוטית של טויוטה שמעתי הרבה יותר

לטויוטה היו ריקולים כל שני וחמישי על מליון דברים, לא על הגיר. חוץ מזה, מישהו הציע טויוטה..?

הקומבינציה DSG+TSI קיימת כבר לפחות 3 שנים, נכון, עכשיו תריץ חיפוש, אפילו בעברית, "DSG מחשב גיר" ובאנגלית ל "tsi reliability"

לא, הם לא מתפגרים בקצב כל יומיים, אבל ככל הנראה הם לא שיא האמינות, והבעיה היותר גדולה היא עלות התיקונים.

בנוסף, VAG כבר גנזו את מנוע ה TSI כפול המגדשים בגלל שהוא היה בעייתי, אני מאמין שאם מנוע אחר יעשה יותר מדי בעיות, נשמע מהם גם לגביו.

פורסם

מרכב האצ'בק,עיצוב מאוד אלגנטי במיוחד בתא הנוסעים,כל מיני תוספות נחמדות בסביבת הנהגת,מושב רחב ונוח

תא המטען לא גדול אבל בהחלט מספק.

הגיר אוטומטי .

7 כ"א+כל המערכות הסטנדרטיות (ESP...).

את כל אלה תמצא אמך בטויוטה אוריס SR .

פורסם
לטויוטה היו ריקולים כל שני וחמישי על מליון דברים, לא על הגיר. חוץ מזה, מישהו הציע טויוטה..?

הקומבינציה DSG+TSI קיימת כבר לפחות 3 שנים, נכון, עכשיו תריץ חיפוש, אפילו בעברית, "DSG מחשב גיר" ובאנגלית ל "tsi reliability"

לא, הם לא מתפגרים בקצב כל יומיים, אבל ככל הנראה הם לא שיא האמינות, והבעיה היותר גדולה היא עלות התיקונים.

בנוסף, VAG כבר גנזו את מנוע ה TSI כפול המגדשים בגלל שהוא היה בעייתי, אני מאמין שאם מנוע אחר יעשה יותר מדי בעיות, נשמע מהם גם לגביו.

גנזו ? ממש לא ! והיו שמועות שהוא הולך להפסיק להיות מיוצר עכב עלות גבוהה מהמצופה לא בגלל בעיות.

בכל מנוע וגיר חדשים יהיו בעיות עכשיו כבר הכל ניפתר ולא שמעתי על שום בעייה עם המנועים האלה בשנה האחרונה, ויש לישלושה חברים טובים עם המנוע הזה (fr,fr,שירוקו1.4).

פורסם
מרכב האצ'בק,עיצוב מאוד אלגנטי במיוחד בתא הנוסעים,כל מיני תוספות נחמדות בסביבת הנהגת,מושב רחב ונוח

תא המטען לא גדול אבל בהחלט מספק.

הגיר אוטומטי .

7 כ"א+כל המערכות הסטנדרטיות (ESP...).

את כל אלה תמצא אמך בטויוטה אוריס SR .

זה הרכב הראשון ששקלתי, אבל אמרו לי שהחליפו את הדגם (בגלל בעייתיות בתיבת ההילוכים) והדגם החדש פחותמשתלם מבחינת צריכת דלק. יש אמת בדבר?

פורסם

TALAZ

אני לא מכיר אותך ואין בכוונתי לחנך אותך יש לי רק בקשה קטנה ואני בטוח שתצליח לעמוד בה.

אנא ממך אל תנבל את הפה בתגובותיך.

פורסם
זה הרכב הראשון ששקלתי, אבל אמרו לי שהחליפו את הדגם (בגלל בעייתיות בתיבת ההילוכים) והדגם החדש פחותמשתלם מבחינת צריכת דלק. יש אמת בדבר?

אשמח אם תוכל לשתף בבקשה לגבי הבעייתיות בתיבת ההילוכים עליה שמעת .

מה שידוע לי שהדור הקודם של האוריס היה עם תיבה רובוטית ,בתיבה עצמה לא ידוע לי על תקלות מסוימות ,אופי התפעול והתגובה של התיבה הרובוטית לא מצא חן בעיניי רוב הנהגים בארץ .

תוכל למצוא יותר פרטים לגבי התיבה בפורום הטכני.

על פי הוראות היצרן ,מריכת הדלק של האוריס קצת יותר טובה מאשר בניסאן טידה 2008 (שלי)

נתונים אמיתיים אני יכל לתת רק לגבי הטידה ,בעיר 1:10,מחוץ לעיר 1:12 .

צריכת הדלק מושפעת רבות מאופי הנהיגה.

פורסם

ממה שהבנתי, יתרונה העיקרי של האוריס היה צריכת הדלק המרשימה שלה. בתיבה האוטומטית צריכת הדלק הזו ירדה לנתונים ממוצעים ומטה כך שהיא לא מומלצת כל כך.

פורסם

הקומפקטית הרגילה עם גיר אוטומטי סטנדרטי הטובה ביותר במחיר עד 130 - אוריס.

שילוב של מנוע וגיר מעולים (ואל תגידו 4 הילוכים, זה לא משנה). הליטוש המכני הטוב ביותר בצירוף של בטיחות, איכות, איבזור, ושאר הדברים הטובים של טויטה. חסרונות: תא מטען קטן.

יש את ה גולף 1.6 DSG במבצע 119 אלף - כדאי, בהסתייגות של גיר לא סטנדרטי.

• תוכן חדש...